Bobocei de sept-oct 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi nu te duci la aprinderea de brad, din parc, din ior... cica e nebunie....ma sunat acum o prietena sa-mi spuna...habar nu aveam

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

nope.

1. ptr ca e nebunie.
2. ptr ca tati abia a ajuns acasa.

o sa ajungem totusi intr-o seara, prin parc, sa vedem luminitele. si pe magheru vreau sa ajung cu ei, tot intr-o seara, tot ptr luminite. om vedea...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babytza, multumim pt clip! A iesit foarte dragutz. Si mai bucur ca ai scris numele boboceilor, ca nu i-as fi recunoscut pe toti.

Astazi Ania a facut prima saritura olimpica fara bazin. Mai exact a sarit din tzarc. Eu eram la PC, deci cu spatele la ea, dar na, de aia pui copilul in tzarc! Si am auzit un BUF! masiv si, desi cred ca am fost linga ea in doua secunde, stiu sigur ca undeva in creierul meu s-a desfasurat rationamentul simplu "acest BUF nu poate fi decit Cipi". Se urcase cu picioarele pe o masinuta de sortat forme si, nu pricep cum, a reusit sa escaladeze tzarcul. Nu s-a lovit, dar probabil s-a speriat foarte tare.

A, si mai voiam sa va zic ceva haios. Mai nou Ania se urca singura pe canapea cu diverse obiecte. Ieri si-a ales o carticica din biblioteca si s-a urcat pe canapea s-o "citeasca". Cum era foarte liniste, m-am dus sa vad ce citeste. Ei, carticica se numea: "Inmormintarea si parastasele cuvenite".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica si ce scrie in cartea aia..brrr.Ce carti ai in biblioteca!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi nu te duci la aprinderea de brad, din parc, din ior... cica e nebunie....ma sunat acum o prietena sa-mi spuna...habar nu aveam

nope.

1. ptr ca e nebunie.
2. ptr ca tati abia a ajuns acasa.

o sa ajungem totusi intr-o seara, prin parc, sa vedem luminitele. si pe magheru vreau sa ajung cu ei, tot intr-o seara, tot ptr luminite. om vedea...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

aha am inteles....ma andeam ca esti cea mai aproape...si deaia

Mergi la inceput

claudiah o manca ea putin singura...dar mananca, e ceva super.Felicitari ai niste copii frumosi si destepti.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

noi de 1 dec am prestat curatenie, nu am iesit deloc, poate mergem sa luam o pizza la pachet ca nu m=am mai obosit cu gatitul in sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 ici Andei, sa se bucure de jucarie

Dya ce ati patit?

Nausica am Cipanul saltaret, sper ca nu a patit nimic

Joi ii cumpar si eu cadoul pt mos nicolae, sper sa ii gasesc ceva frumos...poate si ieftin

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nikolici, merci!

Mai, ce poze? Tre sa trimit si eu? Ca nu m-am prins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Claudia, ii trimiti babytzei o poza cu Lucia, pentru clipul cu boboceii la un an
clipul e deja facut, e pe prima pagina, dar sigur mai poate adauga

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudia trimite poza pe roxanatache@yahoo.com

nausica pupici acrobatei

Greutate noi am luat de la 1 an (cand aveam 9200g) in jur de 250 g, apoi am slabit 100g, apoi am luat 150g si am slabit 200g... Deci suntem un finut de 9300g Dar ne revenim noi dupa ce ies maselele

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput