Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Mai devreme facusem o polologhie referitoare la nasterea naturala pt Oanka.Pe scurt: nasterea naturala e normal sa doara ca doar nu storci un cos ,tai o unghie sau faci pedichiura. +26 cu George-Theodor AMR 13 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
ella doare tare si cand storci un cos
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elybub La multi ani fetelor! sunt si eu o burticutza mica de 17 saptamani pe aici, va salut si sper sa ma primiti in grupul vostru. |
elybub bine ai venit la odisee si iti dorim sa ne ramai alturi pana la 40 de sapt!
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
oanaiacovita spune:
Andra si eu sunt de acord sa trecem in lista facuta de Ate si nr. de telefon, nu de alta dar noi urmam dupa Pufuleti.
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Eu mi-am introdus nr. de telefon.![]()
Gata fug la curatenie. 
Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andra_s spune:
LA MULTI ANI ROMANICA NOASTRA DRAGA!!! LA MULTI ANI PT TOTI ROMANII, INDIFERENT IN CE CoLT DE LUME SE AFLA!!!
Felicitari pt mamica Andre_lina! sa fie bebe sanatos si sa aiba mult noroc in viata!
offff, niciodata nu am avut emotii mai mari ca acum legate de momentul in care voi naste, se apropie, parca mai e asa putin ... mi se pune n nod in gat si ma incearca asa o combinatie de sentimente greu de descris 
intru pe gmail sa pun nr de telefon in lista lui ate de acolo.
va tzuc, fug sa crosetez, am inceput sa imi fac niste jambiere, pt ca imi inghetau gleznele ca aproape toate sosetele mele erau f scurte, si nu ca nu as fi putut sa imi cumpar cateva perechi mai lungi, dar vreau sa imi fac "incalzirea" pt ceea ce va urma, o paturica pt bebe, vreau sa o fac din petice crosetate, pe care sa le cos dupa aceea. ma gandeam ca o combinatie in trei culori : vernil, portocaliu si galben ar fi tare faina. astept idei si din partea voastra, ca inca nu am cumparat mohairul, cred ca joi, vineri ma duc sa iau.
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
bluekidoo spune:
La Multi Ani Romania si romani de pretutindeni 
Revin si eu cu detaliile promise de la eco... In primul rand cand am ajuns la spital am fost placut impresioanata.. mi s-a parut mai civilizat si curat decat in municipal. Am cunoscut-o pe dr doctor care a venit personal sa ne ia de la receptie. Ne-am dus la eco unde nu erau decat 2 gravide (eco se fac pe baza de programare). Pot spune ca am stat la usa 10-20 min pe scaun in liniste. Pe peretele din fata aveam 2 tablouri cu bebei: unul isi privea mama cu ochii mari si senini, celalalt sugea la san.. asa linistitoare erau ca nu puteai sa nu zambesti cand le vedeai. Am intrat in cabinet la eco unde am vazut ca sunt 2 aparate ecograf, 2 medici, se lucreaza cu 2 paciente odata motiv pentru care nu astepti prea mult si sunt si ei mai relaxati sa-ti faca ecografia in amanunt... Am stat inauntru o ora, timp in care doctora a studiat si masurat fiecare oscior, organ si amanunt al fetei si am meu...Prima data s-a uitat in mare.. fiimea dormea.. apoi a zis ca vrea sa vada fiecare detaliu... atat a trebuit.. s-a trezit pitica si a apucat-o joaca...cand sa-i studieze manuta sa vada daca are toate oasele, fata tinea pumnu strans.. dr o ruga sa-l deschida sa-i vedem degetele.. ea deschidea degetu mare si-l strangea inapoi.. dupa ce s-a jucat cu noi de cateva ori, a deschis toata mana si a strans-o instant.. abia am reusit sa vedem ca are intradevar toate degetele..dr ii zice "bine pisi ne arati tu manuta ai incolo, acum o sa ne uitam la buze" .. cand a dus aparatul in dreptul fetei, isi punea cealalta manuta pe fata o dadea la o parte.. a facut cucu-bau cu noi de cateva ori apoi ne-a scos limbuta... m-am indragostit iremediabil

Concluzia: copilul este perfect format, pare sanatos si este foarte jucaus..
.. are 649g, cam cu o saptamana intarziere in crestere.. acum vedem cand o sa vrea sa se nasca: la primul termen 14.03 sau a noul termen 23.03.. vedem cum o sa recupereze in greutate...
am vorbit cu dr sa-mi supravegheze sarcina de acum in colo si mi-a spus ca are o conditie: din cauza inaltimii mele si a bazinului mic ea nu se risca la nastere normala.. sa nu ma ridic cu astfel de pretentii.. este riscu prea mare.. a spus ca decat sa moara copilu la nastere ca nu-l poate naste mama, mai bine face direct cezariana. I-am spus ca asta nu este o problema, nu maintereseaza cum iese atata timp cat suntem amandoua bine.. asa ca ma voi duce la urmatoarea vizita in ianuarie ![]()
sa va mai spun ca mi-am luat si sotul cu mine dar nu a intrat innauntru.. iar el saracu a stat afara si a fumat jumatate de pachet de tigari din cauza stresului.. nu stia de ce dureaza atat, ce s-a intamplat, si nu stia unde sunt exact sa vina dupa mine sa nu fiu singura, iar eu aveam telefoanele inchise.. cand am iesit de acolo se plimba ca un leu in cusca... cand m-a vazut asa senina si fericita ii s-a luminat fata si m-a luat in brate
.. abia dupa a avut puterea sa ma intrebe ce s-a intamplat
.. acum este fericit "are tata 2 fete"
si s-a pus pe dat telefoane sa anunte ca are fata ![]()
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
25+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
Ioanact spune:
La multi ani, tuturor romanilor!
elybub bine ai venit! 
Sigur ca te primim, spune-ne mai multe despre tine..
Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos nascut la termen!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Am aparut si noi
La Multi Ani ( buni) Romania
Ziceam ca ma pun pe mancat ca poate asa mai pune si bebeluna pe curul ala slabalog niste grasime dar azi m-am trezit cu o mare greata. Probabil de la raceala.
Andra - dragut balonul tau
. Si burta mea creste mai mult in laterale decat in fata
Deja au inceput sa apara pufuletii!!!!

.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
bluekidoo la ce spital te duci acum? ma bucur ca ai gasit o dr asa draguta! se simte ca esti fericita si multumita, ai reusit sa transmiti asta prin mesajul tau. aaa, poze cu burtica nu ne arati? hai ca tu faci parte din categoria fluturasi! ![]()
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
honeybaby spune:
Bluekidoo- fericitari pt fetita. Ce inaltine ai de ti-a recomandat cezariana. Mi-e teama ca si eu o sa patesc la fel. In fine asta sa fie problema.
Eu am 1,60 m, si bebeluna mea tot mica e..
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE