Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaa28 spune:
Am multumit deja pentru urarile pe care mi le-ati facut de ziua mea, dar vreau sa-mi cer si scuze ca nu am aparut cu tortulet si sampanie
, am fost tare aglomerata![]()
![]()
Vroiam sa va pove oricum ca m-am simtit tare bine de ziua mea, fratiorul a venit cu trupa de vineri pana luni dim , iar ai mei parinti de sambata pana marti dim. Asa ca am avut casa plina
Si toti imi spuneau sa nu ma stresez cu pregetit chestii, adra va dati seama ca nu m-am abtinut
, asa ca masa a fost plina!! cum tocmai aminteam, mi s-a pus pata pe dulciuri, in consecinta am facut un tort diplomat, si niste checuri cu cioco sau branzica de vaca, de lins pe botic
. Sunt modesta, asta e, dar toti m-au laudat
Iar sambata, cum e un bun obicei in trupa noastra ne-am strans la padure toti prietenii, la mici si tocana la ceaun. La noi de cativa ani e obiceiul asta, zilele de nastere si alta aniversari se tin la padure, ca acasa ar fi un dezastru. SUntem vreo 40 de toti, plus copii de toate varstele. Vreau sa spun ca sunt caliti de mici, depinde de vreme,anotimp, dar in general la 2, 3 luni participa si ei
Acum am prins u pic de soric in amiaz, iar seara eu, copii si bunicii ne-am retras, restul au ramas cu vin fiert si cantec pana i-a alungat ploaia, dupa miezul noptii..![]()
Aici, in Blaj e o atmosfera aparte de car eu m-am indragostit iremediabil cu ceva ani inainte de a ma indragosti de soti![]()
. oameni sunt mai apropiati de traditii. de natura si de biserica. Cantecul popular e la mare cinste iar baietii, intre care si sotul meu, au format un grup folcloric ff fain, Obarsia le spune, canta piese vechi, culese din batrani. La suflet au toti si cantecul patriotic, ieri a fost chiar sarbatoare la noi, e drept cei mai multi au fost la Alba Iulia caci acolo e sufletul sarbatorii. Ce ma bucura e faptul Ca si lui Alex ii place de mic muzica populara veritabila, si sa cante si sa joace![]()
sper sa continue traditia..
va las ca altfel nu ma mai opresc din povestit. N-am scris de mult da uite ca acum m-am "revansat"
adevarul e ca imi place lumea si viata de aici chiar si cu o gramada de "neajunsuri". Spun asat si ca o parere a mea referitoare la emigrare, (am vazut ca se discuta subiectul), in sensul ca fratele sotului e in Canada de 5 ani si ne tot face oferte, am fi putut sa ramanem si in Italia, dar...suntem amandoi niste sentimentali legati sufleteste ACASA. Iar dpdv material nu avem ff multe pretentii, si pana acum ne-am descurcat binisor, sper sa nu fim nevoiti sa reevaluam lucrurile din cauza asta.
Cu intarziere, spun LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANILOR, DOAMNE AJUTA SA FIM MANDRI DE TARA NOASTRA SI DE NOI !!
scuzati off-topic, m-a luat valul
dar eu inca mai cred...![]()
Ioana,
25+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
briza_marii spune:
Am venit si noi de la morfofetala, am papat (ca de emotii nu am putut sa inghit nimic azi dimineata), v-am citit asa printre inghitituri...Bebe strumf (noi asa il alintam
, nu stiu dc va mai amintit desenele cu strumfii) e BINEEE!! Toate masuratorile au iesit bune; nu va zic cum am stat cele 40 demin, ca dr nu era prea vorbaret, si nici mie nu imi venea sa il tot intrerup, ca il vedeam cat era de concentrat.
Si eu ma vait de arsuri, din pacate nu pot sa sug renie/malox, nu le sufar deloc. Pe mine ma calmeaza lapte cald (asta daca ma prinde acasa), sau niste bomboane mentolate din Plus (ceva cu eucalipt).
Azi i-am spus dr si de durerile de spate si de oase ale bazinului (ma incalta sotul, ca nu pot ridica deloc piciorul stang de durere
), si a zis sa ma dau cu voltaren gel in fiecare seara. Voua ce v-a zis dr? Va lasa sa va ungeti cu ceva?
A, si mi-a zis sa incep sa iau Elevit, ca pana acum nu am luat decat magneB6 si acidul folic.
Colul este tot lung, 41mm, si cica loviturile alea asa jos e bebe strumf. (m-am bucurat ca le-am simtit exact cand faceam ecografia si l-am atentionat pe dr, si a zis pai nu vezi ca sunt piciorusele? Deci si bebe meu "calca ambreajul" pe colul meu
)
Vio draga, eu te inteleg perfect cu lipitul de calculator. Cand eu vb cu sotul
si el e cu ochii in PC. Fiindca si eu ma enervam, am discutat si am decis ca daca vreau ceva, sa ii spun clar, sa nu ma astept sa "se simta" el. Asa ca acum doar stau in pat si incep..."Bubii..dai si tu cu aspiratorul"..si tot asa. Niciodata nu a zis Nu, cel mult "sigur, stai numai sa termin ce citeam aici"
.
sa treaca supararea
Woaw Oana ce se misca burtica
Fug sa imi fac o cafea si sa ma apuc si eu de una alta
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
21+
Eric Mihai
honeybaby spune:
Schimb capitolul
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bordeancavio spune:
briza marii. FELICITARI!!!! pt morfo care a iesit bine. cred ca acum esti linistita si zambareata. cate griji ne facem pt puiutii nostrii. astept si eu, am pe 16 dec morfo, si sper sa fie totul ok.
cu sotul, si eu ii zic clar ce sa faca, nu prea astept sa aiba initiativa, ca n-are niciodata, dar si atunci ii e lene si zice ca face mai tarziu sau tre sa trag de el. si mi se pare atat de aiurea sa stai non stop pe calc la 28 de ani!!! la mine e alta chestie, daca nu face el din initiativa lui sau sa fie o surpriza, nus sa-miaduca o floare, o prajitura, ceva, fara sa ii zic eu, nu conteaza. asa eu oricum ies si imi iau tot ce vreau, nu e problema. nu pot sa nu mai uit la alti soti sau prieteni, intelegi? asta e probl.

vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#