Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa, eu cred ca e o eroare de la masuratori. Dar sa te tii de vitamine, ca de acum bebe solicita multe vitamine.

Nici eu nu spal hainele de acum. Am zis ca in ianuarie. Acum ma intretin cu colinde si bebe a adormit.

Biank poti lua dicarbocalm sau rennie.

Merg sa ma pregatesc de mers la dr si de urcat 5 etaje. Revin mai tarziu.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Bianka poti lua linistita dicarbocalm!
Oana fac galerie la urcat:) si`ncodata maiii flacaiii.... haiiiiiii!!!

Fetita mamei de 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

roxana- ar fi ceva sa ma apuce cheful de facut curatenie de 3 ori pe zi.. Eu cred ca sunt mai cuc asa, fara cuib.

mometan sufar de sindromul shoppingului, care e mult mai grav. Am un stres cu bagajul de spital acum. Ma gandesc ca poate bebeluna mai primeste una alta, dar eu sigur nu primesc nimic.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Ah , apropo de bagajul de spital. Vroim sa intreb mai de mult dar tot uit. De care absorbante luati pt acasa?? Am inteles ca alea super super plus cu cat mai mult picaturi, dar ce marca???

Si halat de spital de care ? Din acela gros si pufos sau unul din bumbac?

Azi sunt consemnata in pat cu raceala asa ca s-ar putea sa devin stresanta la un moment dat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare frumoaselor !!
L-am trimis pe alex cu tati in pivnita sa crape niste lemne...nu e frig chiar ca si afara, iar in casa nu mai are rabdare sa stea. Macar o jumatate de ora il las. DIn fericire nu a mai facut febra dar din pacate ii dau antibiotic, doctora noastra zicea ca e musai, ca de o sapt e viroza asta pe aici si la unii copii apar complicatii urate.
Dayanara, tocmai asta sper sa nu ajunga la laringita ca avem experienta din pacate. acum mai tuseste dar nu e tusea aia de tabla, parca incepe sa se rupa. I-am facut ceai de ceapa si nuci, o sa aplic si metoda lui Carmen cu uleiul de masline cand il pun la somn.
pupici voua
Andra, ce-mi plac pozele tale, si zambetul si atitudinea..
Vio, nu fi suparici, mai degraba explica frumos sotului niste lucruri...la noi a functionat.Si mi-am dat seama ca ei nu au rele intentii, pur si simplu nu realizeaza unele aspecte pana nu le deschizi ochii..asta e. O sa vezi ca uneori o sa te intelegi mai bine cu copilul mic decat cu cel mare, eu asa ii spun sotului.
sa treaca supi
Oana, bravo pt perseverenta in a-l filma pe pestisor!! si eu am incercat dar ca si la altii stie sa se fereasca de indiscreti mai incercam, ar fi frumos sa facem un club de dans intrauterin Sa te bucuri de concediu, bravo sotiorului cel harnic, tatic de nadejde !!
Ella, esti de toata goaza !!(asa zicea Alex intr-o vreme)...ma faci s rad cu lacrimi..
nibi niki, am pus si eu 3 kg intr-o luna, si zau ca nu stiu ce am , mananc la dulciuri in ultima vreme...pe mine nu m-au tentat niciodata si nici in prima perioada a sarcinii, da acum....nu ma mai opresc. Si e drept ca nu sunt streasata de silueta neaparat, stiu ca voi slabi iar , dar ma misc tare greoi, ultima luna nu stiu zau cum va fi..vom vedea pupici burticii tale

BUN VENIT mamicilor noi !! era o mamica din Verona la un moment dat, nu am retinut nume.., mai scrieti, hai

La nume...va las sa decideti, eu nu am o preferinta anume

Ioana, 25+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

rebiana, ioanact, andra_s, denisa, dayanara, ellanik, bianka1, oana, ioanaa28, mercic mult pt incurajari. au prins tare bine si mi-au mai ridicat moralul. de fapt nu conteaza deloc daca mancam nu stiu ce, doar vroiam sa ma simt si eu mai alintata si cocolosita macar in per asta. de asta m-au luat nervii. inainte nu prea bagam in seama ca ma luam cu altele, dar acu tre sa stau linistita, sa nu faca aia, etc... si automat ma concentez si pe probl astea cu sotul. el nu face nimic singur, decat daca il rogi sau ii spui clar ce, nu ar face o surpriza, un gest frumos. stiu ca ma iubeste, ca altfel nu il luam sau nu mai faceam un copil, dar cand ma uit la altii, care fac multe pt partenere, nu pot sa nu fac comparatie si sa ma ia depresia, in per asta. dar, o sa treaca sigur, ca tot n-am ce face.

bianka, pt arsuri avem voie rennie, mi-a dat chiar dr meu. se sug, si sunt un pic mentolate. pe mine ma ajuta sa rontai un biscuit, sau ceva mai tare, crocant, si sa beau apa. sunt ff naspa, si eu m-am chinuit mult la inceput, acum mai rar.

vio asteptand pe bebe 19+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, si eu ma gandesc ce sa-mi iau pt spital, mai groase, mai subtiri camasile, si halatul? n-am idee cum o fi in spital in aprilie. cred ca as lua camasa mai subtire si un halat mai gros, din acela plusat si moale. si papucei la fel. mai astept pana prin ian in colo, sa mai vad. iar camasile le-as lua cu nasturi ceva cred.

vio asteptand pe bebe 19+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Vio- eu am luat 3 camasi de alaptat speciale: cu fanta- doua si cu nasturi una. doua sunt cu maneca scurta si una cu maneca lunga. Am inteles ca in saloane e cald, 25 C , dar nu stiu cum e pe holuri.
Ma gandesc sa-mi iau un halat gros, ca oricum imi trebuie unul si pt acasa si mai ma orientez pe parcurs daca am nevoie si de unul subtire.

La absorbante sunt chiar in ceata.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

linda gata te.am vazut :) tare slaba esti! dupa nastere o sa fii ca inainte , ce bine...
si hainutele sunt frumoase sa le poarte eliza sanatoasa, rochita e pt botez?

Mersi, am luat cel mult 3-4 kg, abia astept sa fac morfofetala sa vad daca bebe e in parametri. Oricum, imi trage niste suturi la toate orele, deci e vioaie si activa, putere are, cred ca e bine. Sper si eu sa-mi revin usor dupa nastere, ca am un pitic daca nu voi mai arata ca inainte...
Cred ca merge pt botez rochita, nu stiu, eu am luat-o ca mi-a placut mult. E pt 0-3 luni.

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Linda-vad ca tu inca intrii in blugi. Foarte tare rochita roz.

Blugii sunt modificati, sunt pozele explicative. Stau destul de bine pe solduri si fund, asa ca nu le-am mai pus si materialul ala elastic in fata, insa sunt decoltati tare ca sa incapa burtica si sa aiba loc si cand mai creste. Pe astia am sa-i port toata sarcina (adica inca 4 luni).

Hainitele (cele din poze sunt mai dinainte aranjate) m-am apucat sa le spal ca erau multe, le adunase soacra mea intr-o valiza, si culmea ca toate erau de fetite, asa ca am deja o garderoba pt domnisoara. Sunt si unele mai mari, pt 1-2 ani, dar le-am spalat toate (o masina plina de rufe) ca sa vad ce am pt inceput si ce-mi mai trebuie. Si abia astept sa-i aranjez dulapiorul.

20+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Iasi-_Ghidul_spagii_in_maternitate_0_163184184.html - Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Denisa, deschizi tu capitol noi, plssss. Si sa modifici in fluturasi daca asa vor majoritatea fetelor sau ne intoarcem la prunci pana ne hotaram.
Am plecat. Pa!!

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput