Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Noi am avut o pauza super de 4 zile acasa. Ne-am luat si luni liber si era extraordinar daca ne luam toata saptamana.

Mi-am luat cafeaua langa mine la munca si am citit tot. Adica 14 pagini. Si nu mai stiu nimic....

Va rog frumos nu va ma ganditi la kilograme. Eu una am inceput la 73 si azi maine fac 11 kg puse. Si nu am exagerat cu nimic. De o luna incoace mananc fructe si parca imi trebuie si ciocolata.

Hainele normale nu ma mai incap de mult. Mi-am dus blugii la modificat si nici aia nu ma mai incap in curand. Am fost cu mama mea la cumparaturi si mi-am luat o pereche de colanti negri de la Toria care sunt f misto. Speciali de gravida cu elastic din ala reglabil in talie. Ii port cu strampi de 100 den pe dedesubt si sunt tare sexoasa. Avem in Sibiu o fabrica de confectii si mi-am luat 3 pulovere peste fund cu 150 de lei pe care le pot purta si dupa ce nu mai am burtica.

Sambata am facut poze cu burtica si o sa trimit invite la link pe adresa de gmail cand termin cu downloadul. Ne-a fotografiat fotograful de la nunta si m-am simtit f relaxata. cred ca o sa de vada in poze. L-am rugat sa imi retuseze cate doua venisoare aici colo.. si un colacel rebel care se vedea in una din poze!

Astept cu nerabdare momentul prenatal. Pt ca m-am saturat si sincer vorbind nu mai am creieri..

Am primit azi dimineata centura de sustinere burtica care am comandat-o saptamana trecuta. Va spun la sfarsitul zilei cum ma simt in ea.

Vroiam sa va intrbe de saltelele pt patul copiilor! De care sa luam? Mamicile ce ati mai avut bebei, care sunt experientele?

Eu planuiam sa fac shopping serios in decembrie, dar nu se arata bugetul decat in ianuarie. Mai asteptam... asta e!

Care e treaba cu chilotii de bumbac in maternitate? parca nu te lasa decat fara? mi-am cumparat si un sutien de alaptat si marimea e considerabil alta:) am sarit de la 80B la 90B.

Ioana cum a dormit fetita ta in camera ei? E prima data cand dormiti separat?

Castelana se simte din postul tau ca tare te-ai distrat la chef! Si mie imi place sa ma intalnesc cu fetele. Pot povesti in liniste, fara sa bombane sotii ca iara vb de bebei ori alte chestii de femei!

Oana am avzut filmuletul cu Eric! F mistoooo! Mi se pare ca ai buricul f sus! ma compar cu mine si mi se pare ca e f f f sus! De cand esti acasa full time? Sa iti faci papica buna sa placa la bebe:)

Cu numele la odisee nu ma bag:) mie imi plac TOATE florile de primavara si in general orice misca:) si buburuzele, fluturasii, catei, pisici, arici!...:)

Nibi_niki imi plac f tare hainutele pt bebelina! vreo marca cunoscuta care se gaseste si online pe undeva? si tu arati f bine si te invidiez pt caldura de acolo! cauta-ti o perna de dormit si alaptat sau o perna inalta de la vreo canapea:) eu am furat de la canapea cate una pana am gasit pe cea care imi prieste:)

Honey esti cu ganduri bune in dimineata asta ai o bebita luptatoare si o mamica dragalasa!

Freedelia se vor rezolva ele si depozitele de grasime ramase! Sunt sigura! sa fie copii sanatosi si noi ne vom reveni dupa ei:)

Revin... ma cheama in sedinta!:)

Fetita mamei de 25 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu ca saltea de patut prefer una groasa , destul de tare si respirabila in caz ca se intoarce cu fata in jos sa nu se sufoce
un aerosleep, cam asa
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=88852&cpam=702&tpam=ssc

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Mai bine suntem ''Mamici de dude (ude) de mar- apr 2010''

Asta e tare de tot!!

Totusi votez pentru IEPURASI (pretiosi).
Ca propunere as fi spus berbecuti si pestisori, dupa zodii, dar nu ne incadram toate, asa ca pica. Sunt de acord si cu nume de flori, dar de ganganii nu prea.

Bianka1, activeaza-ti PM pt a-ti putea trimite parolele.

Lara, si eu am simtit cateva zile la rand, vreo sapt, loviturile lui bebe in jos, in vezica si col. Intr-adevar, senzatia e f.ciudata. Acum cred ca s-a mai intors ca da spre burtica din nou.

Am pus poze cu burtica (18-20 sapt) si primele hainute pt bebe. Mai am si alte hainute, dar abia le-am spalat si sunt pe balcon la uscat. Dupa ce le calc si le aranjez le fac si lor poze.

20+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

linda eu chiar daca ma loghez nu vad nici.un album cu tine :(
mai incerc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burticutelor!

Multumesc de aprecieri pentru video cu bebe inotator. Cu prinsul la filmat ma chinui ohooo nici nu mai stiu de cand. Cum iau camera in mana, pauza. Aseara asta a fost sfarsitul mai moala asa. Dar am avut o rabdare mare si nu m-am lasat pana l-am prins.

Denisa tu iei ceva vitamine? Acum sa iti zic cum e si cu eco astea. Eu fusesem inainte de sapt trecuta joi, si vineri la eco 4D si mi-a iesit o masuratoare la AC si joi la dra mea AC avea aceeasi dimensiune. Deci ma indoiesc ca a cresct la toate mai putin la AC, deci prin urmare si greutatea e gresita.

Bebesasha nu cauta iterpretarea masuratorilor ca sunt estimative si mai tare te iau gandurile negre. Sunt pe prima pagina niste linkuri cu masuratori cat ar trebuie sa fie, intre ce valori si doar sa se incadreze acolo e important si nici atunci neaparat ca si medcii pot gresi.

Child,Roxana imi iau atunci chiloti de bumbac mai de baba asa .

Oanka ce strategii pe sotul tau. Sa te bucuri de cadou.

Vio e normal ca tu sa fii mai sensibila, dar si sotul trebuie sa stie asta. Zi-i clar ca acum e o perioada mai grea pentru noi si avem nevoie de ajutorul lor. La noi, sotul ma ajuta extram de mult. A facut ieri curatenie generala, cu geamuri cu tot, eu doar praful si prin bucatarie. O chestie nu o face nici el, nu spala vase daca sunt oale. Mi-a zis de cand ne-am cunoscut.

Ella ne-ai tras teapa cu pozele cu cadoul de la soacra. Suntem ofuscate. Cu Ghioocei iti spun ca te incurci cand intri la scutece mai ales ca sunt si de 2008 si de 2006, iar cum eu am tot citit odiseea de 2008 mi se intampla frecvent sa intru din greseala la cea de 2006. Trebuie sa gasim si noi ceva original, nu se poate.

Lara si eu mai am asa dureri si azi am avut chiar destul de tare si mi-am dat seama ca erau ca nu fusesem la baie. Dupa ce am mers au si trecut.

Ioana sanatate puiului.

Castelana suna bine si iepurasi.

Anca eu ma tot plang de dureri de care zici tu de nopti bune. Si eu sunt deja tare obosita ca am insomnii noaptea. De acum o sa dorm mai mult ziua si asta e, schimbam noaptea cu ziua daca altfel nu se poate.

Gaby de ieri suntem acasa full. Am buricul fff sus??!! Nu mi-am dat seama Stiu ca burtica mi-e mult mai sus ca la alte gravidute, dar de buric nu m-am gandit.
Eu salteluta am luat de cocos cu ierburi marine. Am inteles ca sunt cele mai bune.

Linda wow ce burticuta frumusica. Felicitari si pentru achizitii.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata burticute, neata fluturasi, iepurasi, ghiocei, martisoare, mmmm .... mugurasi, randunici, urzici si alte cele de primavara oricum le-am spune, ei sunt pretiosii nostrii!!!

oana zicei tu mai demult ca bebe al tau nu sta la filmat, ca e timid, ca seamana cu tati lui, na ca acum s-a facut mare si a scapat de trac

ioana insanatosire grabnica lui alex, puiul mic

anca ai fost supertare , citez : "daca pe v...si am inmceoi" , banuiesc ca nu iti terminasesi cafeaua, nu?

castelana pt tona de optimism pe care ne-o transmiti

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

linda gata te.am vazut :) tare slaba esti! dupa nastere o sa fii ca inainte , ce bine...
si hainutele sunt frumoase sa le poarte eliza sanatoasa, rochita e pt botez?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - eu vitamine cand imi aduc aminte. culmea ca acum 2 sapt era ok, iar acum e in urma cu o sapt. In astea 2 sapt eu am pus un kg jumate. sa inteleg ca l-am pus tot numai pe mine
Sunt de partea sotului cu spalatul oalelor, mai ales alea mari, fac numai apa pe jos si mai nou ma ud pe burta.

Linda-vad ca tu inca intrii in blugi. Foarte tare rochita roz.

Eu inca nu m-am apucat de spalat hainutele pt ca nu stiu unde sa le depozitez fara sa se prafuiasca pana atunci.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

denisa chiar daca le.ai spala acum , inainte de nastere cand apare sindromul cuibului :))) sigur te va apuca sa le speli iar
inainte de nastere multe femei experimenteaza sindromul asta, adica te apuca curatenia exagerata, aranjezi de 7 ori lucrurile in sifonier, speli hainutele le calci si tot asa - iti pregatesti cuibul :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Linda am activat PM. Sa sti ca nu am reusit sa vad pozele tale.
Am vazut ca intreba cineva de saltea. Eu am luat de cocos,pentru ca mi-au recomandat-o toate prietenele mele....cica ar fi f buna. Ele au mai multa experienta decat mine
Am vazut ca va plangeti de insomnii. Eu inca nu am avut parte de ele, sper sa nici nu am, dar somnul e din ce in ce mai agitat, asta datorita faptului ca am inceput sa ma intorc destul de greu de pe o parte pe cealalta. De dormit pe spate nu mai vorbesc, pentru ca ma doare spatele ingrozitor.
Ceea ce ma chinuie pe mine sunt arsurile. Nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ele. Avem voie sa luam vreo pastila gen dicarbocalm?

Bianca 25+

Mergi la inceput