Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiacovita spune:
Ininte sa va zicem noapte buna vrem sa va aratam ca stim sa facem valuri:![]()
Noapte buna!

Oana
27+
Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Lara spune:
Mai, sa nu va mai gasesc. Buburuze ha?
Daca voua va place, bun asa, eu eram ok cu prunci, chiar ma gandeam sa zic ca asta e cea mai serioasa odisee de pe-aici.
Ei sa fie sanatosi si poate nu s-or supara ca ii poreclim ganganiutze
Eu la bebe numa puiutz ii spun si iubire mica
Deh, mai conservatoare ![]()
Vrui sa va intreb daca vi se intampla sa vi se intareasca numai partea de jos a burticii, cu presiune spre vagin, de parca ar vrea sa-si scoata bebe picioarele afara pe-acolo. Mi s-a intamplat de cateva ori, asa, doar ca o idee, dar azi, a a fost cam aiurea. Nu cu durere sau doar o durere difuza, asa, mai mult incomod decat dureros. M-a cam speriat, nu am mai patit asta. Si nici efort nu am facut ba chiar numa am lenevit azi ca ma durea capul.
Hai ca va pup buburuze mici ce sunteti. Sa aveti o noapte buna.
Lara,
23 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Lara spune:
Oana, e minunat cum face bebe Eric
Il pupa mama pe el, banuiesc ca facea gimnastica atunci 
Va pup
Lara,
23 & mami de Ioana
-----------------------
Lara spune:
Inca una si ma duc, promit ![]()
Dianami, ti-am vazut site-ul. Sunt foarte faine, te felicit ca ai asa o rabdare. Uite o idee, am spionat la alta odisee si am vazut globuri pentru brad din macrame http://www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622914792652/ Mi se par foarte faine si poate ai gasi ceva clienti, sunt deosebite, iar la ce stii tu sa faci, cred ca e o nimica toata pentru tine. Eu ma uit la ele ca la meteoriti, ca n-am idee de unde incep si unde se incheie. Ma rog, fiecare cu talentul lui
Din pacate eu inca nu l-am descoperit pe al meu ![]()
Gata, am plecat. Sper sa nu ma mai loveasca ceva si sa ma intorc.
Lara,
23 & mami de Ioana
-----------------------
ellanik spune:
Lara si mie mi se intampla chiar daca stau in pat.Sunt celebrele braxton -hicks care sunt normale.O sa tot fie de acum incolo.Sa vezi cand se intareste burtica si pe sus.Mie dr mi-a zis ca sunt normale aceste contractii(totusi sa nu fie dese).Cat despre buburuze ma abtin.Nu sunt rea, nici carcotasa dar chiar nu mi se pare un nume potrivit.In februarie/martie/aprilie cum suntem noi nu sunt buburuze.La noi inca e zapada in unele zone in perioada aia.Maxim o musca, doua si cate o bazaitoare care enerveaza cu ciupiturile.Sa fim seriosi.Oricum asta mi se pare o copilarie dar whatever.Cel mai potrivit mi se parea "ghiocei" .Ce daca au alte fete?Doar nu au inregistrat la OSIM ?Dar....oricum este neesential.Eu il strig pe bebe cum imi vine la gura:ghiocel,bubu,bubulina,jojo,juju,bebe,tzutzu,cocoshel,putza,etc.Strofocarea cu numele capitolului e ceva de genul "Nu mai avem ce dezbate hai sa gasim un subiect sa ne rupem paru' sau sa ne scoatem ochii".
Oana am vazut delfinasul.Numai shmecherashul meu se calmeaza cand dau drumul sa filmez.
Vio tu erai suparata pe sot?Du-te si violeaza-i o tigaie in cap.Pai se poate sa nu te rasfete el taman acum?Eu in locul ta as sta cu fundu'n sus vreo 3 zile pana imi va face pe plac.Macar asa...de amorul fitzelor.
+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ioanaa28 spune:
cred ca nu mai e nomeni pe aici...la ora asta
Nu am mai gasit timp sa scriu caci ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu puiuti bolnavi
Alex a contactat o viroza urata... laringo-bronsica..asa ca tuseste urat si afacit febra azi dupe masa 39. Sper sa trecem cu bine noaptaea...nu prea am somn, sunt atenta la temperatura lui,
Mai citesc din urma...multe lucruri frumoase, uneori suparari si nervisori
, dar e normal...sunteti tare scumpici toate![]()

As scrie multe dar nu mai stau acum...ma gandesc ca trebuie sa ma si odihnesc...maine puiul va avea nevoie de mine , odihnita si relaxata. Oricum nu vom merge la gradi sapt asta.Poate maine il conving pe tati sa se mai ocupe de el sa mai stau la povesti cu voi![]()
Sa aveti vise placute...ingerii sa va sarute ![]()

Ioana,
25+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
honeybaby spune:
Eu aparut si eu la tura de noapte. Are pisicul asta al meu un prost obicei de a ma trezi de la 4-5 de nu se poate.
Ella- la primavara te invit la mine sa convingi omizile sa mamancace dude. Ca asta de aici papa fara jena din cais, mar, priersic etc
. Uite buburuzele papa gandaceii aia mici si verzi (afide), macar fac un bine.
Mai bine suntem ''Mamici de dude (ude) de mar- apr 2010''

Ioana- sanatate puiului mic.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata,
fetele intru doar sa savuram un caffe ceva si un mic dejun bogat.
Citesc sa stiti si ma minunez de voi cu kg cu tot, stati dragelor linistite ca nimeni n-a facut bebei le subrat, cu talie de viespe...
Deci calm si sa fiti voi sanatoase, bebe la fel.
Eu scriu si la alt forum unde-s aspirante la titlul de mai, sa vedeti voi acolo chinuiala cu bombardamente de hormoni, ca-s umflate tobe saracele si bebeii nu mai vi, trec saracele de 40 de ani si-s disperate ca nu mai vine minunea si-n curtea lor. Cred ca daca le intrebi ar prefeta sa ia nu 5 kg ci 50 sau cat o fi numai sa poate fi mame.
Nu mi-o luati in nume de rau, dar lasati depresiile astea la o parte, sa ajungem Doamne Ajuta la termene cu bine si ei pruncii nostrii sa vina sanatosi pe lume.
cum ne revenim, aici dupa depinde de noi, de bagajul genetic, de alimentatie, de multe aspecte.
Simtiti-va bine in pielea voastra si bucurati-va de perioada asta pentru unele unica in viata!
Apropo de prunci, ..... mie ca nume imi place iepurasi de primavara asa vb eu ca la noi vine iepurasul de paste cu outul, avand in vedere ca-l astept cam in perioada aceea, dar stiu nu se poate generaliza.
Nume de flori... mi se par cam superflu...cam suav... parerea mea, poate ca vine din temperamentul meu.
Colaci... cam nu comentez...
Va pup dragelor pe toate, sanatate si zambiti mai si lasati prostiile, suntem frumoase, superbe, sexoase si mai presus de toate burtoaseeeeeeeeee!!!!!! Cine mai e ca noi???????
Deci zambiti si fiti fericite!!!!

castelana fericita
22+ 
Delia13 spune:
Neata fetele!va invit la o cana de.... ce vreti voi![]()
. OANA< ce se mai misca bebe, la mine e la fel ca la ELLA, dk vreau sa filmez, pauza, nu se mai misca si ma plictissec cu camera in mana tot asteptand![]()
.Referitor la nume, mie imi plac buburuzele,dar Ella are dreptate nu apar atunci, fluturasi, dar e interesant ce a zis castelana cu IEPURasi ca se apropie PAstele. Si ca sa nu zic ca nu vin cu idei scriu si eu
: ingerasi sau vestitorii primaverii
,dar ca idee sa stiti ca mi-ar conveni indiferent ce puneti cred ca conteaza prea putin numele.IOAna, un
pt ALex ca se faca bine mai rpd.
Delia13 25+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO
http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
babyangel spune:
Buna dimineata burtici de fluturasi![]()
Poftiti la cafeluta cu lapte si scortisoara!
Azi am fost matinala, ca mi-am trimis copilasu la scoala![]()
Referitor la nume pt bebii nostri, nu stiu cine zicea ca flutirasi e unisex, dar avea dreptate: nu merge sa punem la baieti nume de flori..
Cat despre gandurile sumbre ale Rebianei si Yaya..fetelor, pai la asa ciudatenii va ganditi voi pe sarcina??
Inca v-am descris frumos la ce trebuie sa va ganditi ...grasunei, picioruse crete, etc..si voi..

Hai sa ramanem pe fluturasi ca oricum asa descriam noi primele miscari a lui bebe, nu?
Anca
in 26s cu
Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca