Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
bordeancavio spune:
oanka, bafta multa joi. tin pumnii sa fie bine. m-a topit cum ai povestit de catelus. parca il si vad, asa mic si scumpic. si sotul tau asa de dragut sa-ti faca surpriza... 
eu sunt cam suparici, m-am ciondanit cu sotul, si mi s-a pus pata pe el, ca nu face nimic sa ma simt si eu mai bine perioada asta de gravi. vroiam sa comand mancare chinezeasca si pe langa ca mi-a luat tot cheful, ca el nu vrea, ca nu vrea de la firma x, si tot asa, nici n-a vrut sa sune sa vada cat dureaza sa vina mancarea, ma rog, bla, bla, ideea e ca m-a enervat si i-am zis ca ma deranjeaza rau ca macar un pic in per asta ar trebui sa fie si el mai atent si mai dragut. faza la care n-a raspuns nimic, si a iesit din bucatarie unde m-am dus suparata sa mananc un sandvis. am tras si o portie buna de plans, dar tot naspa ma simt. oi fi si eu mai sensibila in per asta, dar tot nu ma simt mai bine. scuze ca ma plang la voi, dar m-au luat hormonii de gravi cred, si totul mi se pare asa negru. ma enerveaza ingrozitor ca el tot timpul sta numai la calculatorul lui pe jocuri sau stiu io ce, si doar cand tragi de el sa iesi afara sau altceva se mai misca. asa din initiativa lui, niciodata nimic. ori in perioada asta chiar nu pot si nu vreau sa fac eu tot, sa fiu si bine dispusa si sa si suport. nu stiu ce sa mai fac.

vio asteptand pe bebe
19+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Rebiana27 spune:
... Eu de bumbac am avut si au fost extrem de comozi si de buni pentru perioada de dupa nastere.
Child am vazut pozele! 
Vio
sa treaca supararea.
Alina eu dupa nastere am slabit destul de bine insa in doua luni am inceput sa ma ingras (exact cum ai spus si tu) desi mancam f putin. Abia intr-un an am reusit sa ajung fix la kilogramele de dinainte de nastere, timp in care scadeau centimetrii de pe talie si solduri. Mi-e teama ca si acum patesc la fel.. adaug dupa nastere!
Ce fain ca doarme Ioana singura in camera ei!!!
pt fetita cuminte si mami!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
Vio si eu m-am ciondanit cu sotul
..aveam nevoie sa stea cu Ioana..ea, mititica vroia sa ma ajute
..stergeam cu mopul gresia in baie si a intrat pe unde am sters..acum cateva zile avea un obicei sa scoata cenusa din soba din hol..acum s-a mai linsitit (sper sa fi inteles ca nu e voie) si vroiam sa stea sotul cu ea..ori el isi gasea de lucru. Cand este acasa as vrea sa ma ajute..cu siguranta in per asta suntem mai sensibile (stiu din sarcina cu Ioana, parca puneam tot la suflet si plangeam
).
Dar, pana la urma ne-am impacat
..noi, de cand ne-am casatorit nu am stat suparati m mult de-o zi.![]()
Rebiana imediat dupa ce am nascut slabisem, dar in cateva luni m-am ingrasat..probabil si ca am consumat m multe lactate (pt a avea laptic pt Ioana) sau asa imi este organismul..important e sa ne simtim bine!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andra_s spune:
oanka sa va traiasca catelusul si sa il iubesti, este un sufletel bland si fa-l sa se simta fericit ca va are ca si stapani! steptam poze cu codita lui ciulita!
vio nu mai fi supi, nu mai plange, ca bebe nu are nicio vina ca noi maturii avem probleme, de fapt ele sunt la tot pasul, important e sa le privim dintr-un unghi care le face sa para mici neplaceri, de neluat in seama. hai fii optimista, nu e asa de plans ca sotul nu a vrut sa manance nu stiu ce mancare sau ca nu a vrut sa dea un telefon, suntem noi mai sensibile, dar trece, si dupa ce o sa ne tinem puiutii in brate o sa fim cele mai aprige leoaice, nu o sa ne mai plangem asa din orice, nu-i asa mamici cu experienta? pup tare si strang vio mic in brate sa treaca 
somnic pufos dragele mele si maine la trezire nu uitati sa va oferiti un zambet larg, ca sa fiti vesele tota ziua. 
POZE
26+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ellanik spune:
DEci nu ma mai joc!Pai eu cand v-am zis acum nu stiu cate capitole sa punem un nume deosebit ati sarit toate ca pruncii sunt pretiosi , bla, bla.Na!Acu' ca sa ma razbun mie nu-mi place "buburuze" pt ca nu mi se par deloc delicate asa cum sunt florile sau fluturii.Putem incerca cu "toporasi","zambilute","clopotei","martisoare".Hai ca ma faceti sa va zic "V-am zis eu?????"![]()
Cat despre kg sunteti figuri.Nu se poate sa fim gravide si siluete.Eu azi mi-am luat o bluza asa frumoasa pe care sa o port si negravida.Si am vazut si niste rochite tricotate, le-am probat dar nu am luat niciuna desi tare mult mi-a placut cum veneau.In rest totul e ok.

+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Oanka- sa va traiasca micul catelus
. Mai bine lasati catelusul sa doarma cu cel mare ca sa-i tina de cald, asta in cazul in care garajul nu e incalzit.
Vio- asa sunt ei, egoisti. Un pupic
sa-ti treaca. Al meu a reusit performanta de ai face lui honey baie si sa bage aspiratorul dupa ce mi-a fost mie rau intr-o seara. Eu sunt super multumita, desi nu cred ca mai pup asa rasfat. Incearca sa-l rogi frumos asa incat sa nu poata sa te refuze.
Ella- fluturasii inainte sa fie fluturasi sunt niste omizi urate care papa totorasii si zambilutele
. Ce rea sunt, de la raceala mi se trage. ![]()
Sa porti sanatoasa bluza.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ellanik spune:
Si buburuzele sunt niste gandaci mai colorati.Si omizile se hranesc cu frunze de dud.
+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Si buburuzele sunt niste gandaci mai colorati.Si omizile se hranesc cu frunze de dud. ![]() +26 cu George-Theodor AMR 13 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
de duda (vorba ta)

roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
dayanara spune:
vio nu fii suparata ca incet incet pana vine bebe se dau toti pe brazda, macat un pic acolo 
sa vedeti la a doua sarcina sunt deja experti
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Da chiar, Dayanara.

+26 cu
George-Theodor
AMR 13 saptamani !!!
Doamne ajuta!