Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
honeybaby spune:
roxana- inafara de cap toate sunt un pic mai mici. femurul e cel mai mic.
O sapt in general, nu stiu cum au ajuns la concluzia asta, dupa care din masuratori s-au ghidat
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
denisa intrebam pt ca daca toate erau de 22 de saptamani si greutate nu , atunci mi se parea aiurea pt ca greutatea se masoara dupa celelalte la aceasta varsta a sarcinii, de asta aici nici nu se da in scris greutatea pt ca nu e relevanta ci doar celelalte masuratori
si se considera o problema cand sunt in urma cu 2 saptamani, atunci te pune sa repeti ecografia in 20 de zile cam asa
tu oricum te duci curand iar, nu? poate atunci vor fi toate ok, oricum eu nu cred ca.s probleme mai ales ca si ecografele astea nu sunt exacte:)
cand stai culcata stai pe stanga mult , asa se alimenteaza mai bine
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Fetele, aveti poze cu mine la picassa!!!!
oana si eu mi-am luat chilotei de unica folosinta din Carrefour, dar am auzit, dupa aceea, ca nu ar fi grozavi, mai bine sa ne luam chilotei cu burta de bumbac, dar nu stiu de unde ![]()
26+ 
honeybaby spune:
Mai ma duc peste 2 sapt la eco. Faza e ca tot ramane in urma cu cate o zi doua din eco in eco, in loc sa recupereze. Acum nici eu nu am picioare pana in gat dar nu stiu daca se mosteneste chiar de la varsta asta.
Denisa,
22 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
child te.am admirat si pe tine 
denisa tu oricum picioare scurte nu ai, in comparatie cu inaltimea sunt destul de lungi, asa le vad eu :)
daca se mosteneste nu stiu, dar stiu ca la ivan masurile erau destul de mult mai mari decat acum si toti la ecograf ma intrebau cum e sotul meu , ca se mirau ca eu sunt mica si n.am picioare lungi, de aici ma gandesc ca o fi vreo legatura si intr.adevar au avut dreptate ca seamana cu partea lui
de data asta va semana cu mine dupa masuratori :))
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bebesasha spune:
buna seara tuturor! am si eu o nelamurire: acum 2 saptamani,cand am fost la eco mi s-au dat urmatoarele masuratori: DPB 49 cm si FL 35 cm.mi-a spus ca are 20 de saptamani si 2 zile bb al meu,dar uitandu-ma pe net mi s-a parut ca pentru dimensiunile astea e mai maricel de 20.
ioana
22+
sasha
dayanara spune:
bebesasha eu cred ca pe toate paginile daca te uiti vei gasi alti parametrii, plus ca din cate stiu sunt pe procentaje, nu e ceva fix
si oamenii de aceeasi varsta au inaltimi si greutati diferite, atata timp cat se incadreaza in niste parametrii de la ecograf eu cred ca e totul bine
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna seara!
Diana imi place tare mult tot ce-ai crosetat..
m-ar incanta si pe mine jacheta eleganta si bascutele.
Vb de blugii ca nu va mai vin, dar eu ce sa zic ca nu am mai purtat blugii nici dupa ce-am nascut-o pe Ioana
, ca in loc sa slabesc eu ma ingrasam
..asa ca mi-am cumparat alti blugi..acum nici o sansa sa ajung la kg pe care le-am avut inainte de a ramane
cu Ioana (55 )..fata de 70 de kg la sarcina asta.
Si eu sunt pt schimbarea odiseei in buburuze.
De fapt vad ca a schimbat Oana.
child arati tare bine..
Incepand din seara aceasta am mutat-o pe Ioana in camera pe care i-o pregatisem..pt ca de 2 seri s-a trezit la miscarile (foielile) mele.. si intr-adevar ma foiesc pt ca nu imi mai gasesc pozitia sa dorm .. ori amortesc.. si culmea am pus-o si dvm sa doarma, era 18:15 (nu mi-am dat seama cat era ceasul), dar efectiv cadea din picioare de somn ce-i era
..deocamdata doarme.
Voi vedea maine dim la ce ora se va trezi.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
20+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanka80 spune:
Am terminat si eu cu munca la calculator dragele mele. am stat toata ziua cu un ochi la voi si ma minunez cand vad cat de rapid se umple cate o pagina cu istorioarele voastre. mi-am terminat ce era mai greu de facut pt ziua mea de joi. maine va trebui sa ma ingrijesc de ceva bunut de servit dupa ore, ceva simbolic.
am avut parte de o surpriza azi. de fapt doua si am avut motiv de veselie toata ziua. va vazusem pe voi ca discutati de buburuze si apare sotul meu cu un ghiveci cu o floare rosie si avea pe frunzulite cateva buburuze aplicate, asa dragalase si micute. floarea a fost daruita ca sa ma intimideze si sa accept a doua surpriza: un catel de o 2 luni de zile, mic si negru cu 2 ochisori umezi, ca m-am topit cand l-am vazut. e un pincher pitic cu o codita ca o antena in sus si cica nu ar fi pretentiosi. i-am facut un culcus in garaj caci oricat de dragi imi sunt animalele am un pitic pe creier si nu le pot accepta in casa. iertare, pt cele care aveti animalute in casa, e doar o parere a mea. maine ii fac poze si va arat si voua cat de dulce e. il vom tine pe perioada iernii in garaj si din primavara il invitam in curte alaturi de celalalt paznic al casei: un lup ce isi face f bine datoria.
sunt f obosita si incerc sa merg la nani. ma rog sa pot dormi in seara asta caci de cateva seri dorm nasol tare, cum ati patit si unele dintre voi. ma rostogolesc ca o minge sa ma dau jos din pat, respir mai greu, mi-e sete mereu de termin 3 litri de apa pe zi, si daca intra apa trebuie sa si iasa si e deranjant sa merg f f des la baie, dar totul execut cu mare dragoste pt bebica mea.
o noapte linistita tuturor cu vise frumoase si ingerasi sa va vegheze pe voi si pruncii vostri. 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
dayanara spune:
oana am avut si eu chiloti din aia de unica folosinta si nu.s buni, sunt asa moi , ai impresia ca.ti cad de pe tine, tot mai bine cred ca te vei simti in cei de bumbac
roxana
23
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE