Burtici de buburuze pretioase de Mar-Apr 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra frumoasa burtica ai :) si pozele cu pisicuta le.am vazut , cum o cheama?
POZE

rox ma bucur ca iti place pisicu' meu, il cheama Zuzu si il iubeste tare mult pe bebe, ai vazut cum ia burtica in brate si se lipeste de ea, of, eu mor de dragul lui cand il vad asa lipicios

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Suna ffff bine buburuze.

Mamici de buburuze pretioase!

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani fetelor!
Noi azi am fost in vizita la bunici, la tara. Vai ce frumos a fost sa stam la o barfa la gura sobei. Bine inteles ca subiectul de baza a fost bebe din burtica, dar cu ocazia asta am aflat si cum a venit mama pe lume
Si mie imi place buburuze
Intru si eu e cont sa imi las nr de telefon.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

hehe.. buburuza alint eu lucrurile de care ma atasez.. dar am uitat complet sa mentionez acest cuvant

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 25+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Burticutelor, de unde se cumpara chilotii de unica folosinta?

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

denisa cum ai reusit sa racesti, of

diana sper sa stea bebe in burtica pana aproape de termen
de mohair, da, am aflat dupa ce am postat, o intrebam si pe mama de o combinatie de culori potrivita si cand a auzit ca vreau sa fac din mohair a zis ca nu am niciun pic de minte, asa cum ai zis si tu, ca poate inhala puf na, nu mi-am dat seama . oricum tu esti mare experta la crosetat, eu joc la pitici nu am mai crosetat de 10-15 ani, si atunci imi faceam bentite si fulare, abia acum cand mi-am facut jambierele am invatat cum sa bag cateva ochiuri in laterale

niki esti tare frumoasa si radiezi de fericire!

buburuze e supertare, asa se alinta cea mai buna prietena a mea si prietenul ei: buburuzu' si buburuza! mie imi place si mi se pare unisex, fata de alte denumiri mentionate pe aici.

POZE

26+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Am schimbat titulul.
Daca apare vreo schimbare, o sa modificam.

Oana 27+ Eric Nicholas
AMR 12+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Si mie imi place buburuze.

Roxana- tare faza cu liliaca lu mama. Pai nu ziceai tu ca stai si agatata de lustra cu capul in jos s-o legani daca plange??[:-)))
Oana- in Carrefour aveau. Eu am zis ca mai astept pt ca nu stiu cat ma fac pana atunci.
Andra- de la sot am luat raceala si am ingnorat-o 2 zile cand ma durea doar gatul. Acum nu ma mai inteleg cu ea.

Eu am rezolvat problema hainelor care nu ma mai incap. Le-am dus la mama. Asa nu le mai vad. nu-mi prea fac griji de kg mele, imi fac pt fimea care e cu o sapt in urma.
Roxana mare noroc ai ca iti gasesti blugi. La mine e cosmar. Nu-mi vin decat foarte rar, asa ca port decat iarna.

Denisa, 22 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor si LA MULTI ANI!
Vin cu vesti bune de la eco, bebe are 875g, este perfect, asa cum trebuie. IR ombilical e ok, 0,57, ceea ce m-a linistit, ca data trecuta era mult mai mare. ella are dreptate: trebuie sa gandim pozitiv. De la ultimul eco, unde IR era mare si bebe in urma cu greutatea, mi-am spus continuu ca bebe e sanatos si perfect, ceea ce mi s-a confirmat azi. GANDITI POZITIV!!!
V-am tot citit, dar lenea e mare si timpul scurt, de aceea nu am intervenit. Legat de semne de baietei/fetite:
- nu mananc acrituri, muraturi sau altele de genul asta mai mult ca inainte;
- mananc multe, multe dulciuri (si se vede pe greutate, deja am +7, dar nu-i bai)
- prezenta dunga neagra pana sub sani, de prin luna a treia (si sunt blonda natural, cu ten deschis)
- burtica nu e chiar asa tuguiata ca la voi, celalte burtici de baieti.
Trebuie sa pun pozele pe picassa, ca sa vedeti si voi, ca am facut un folder cu diverse etape ale sarcinii, dar trebuie sa le iau de pe celalalt calculator si sa le micsorez.
Legat de numele bebeilor mie imi place fluturasi, asa cum spune si rebiana e unisex. COLACEI ma duce cu gandul la colaceii din jurul burticii, iar pentru BUBURUZE nu pot sa nu asociez cuvantul cu buba.
Ma duc sa iau pozele de pe celalalt calculator si revin.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vad ca dunga e mai putin prezenta la mamicile cu al doilea bebe...eu imi faceam griji ca nu apare avand in vedere ca la prima a fost foarte accentuata din primele luni

denisa la ce o saptmana in urma? cap femur abdomen ?

roxana 23 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput