Gravidutze si mamici de Cluj -145-
Raspunsuri - Pagina 7
nrl spune:
Elenutza, eu chiar azi am luat din cora o etajera din plastic cu 5 sertare destul de mari, tot pentru jucarii, a fost 50 ron.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
puisorul spune:
Buna
Multumesc pt urari si cate o pt fiecare din partea mea.Plus o felie de cheescake virtuala . De petrecut am facut-o sambata cu sotiorul la restaurant si la un film iar cadoul l-am primit de ceva vreme, un ceas superb(ales de mine )
Co, unde ai ascuns freza cea cool? Vreau si eu sa vad
Gabi, ma bucur ca totul e bine si ai scapat de griji
Elenuta, eu am luat cutie de la Jysk cu 45 de lei, pe roti si cu capac.
Andreea, cum e Profesorul Koala? Ca mai e loc de un cadou de la Mos
Azi am fost si eu cu Stefi la pediatra pt ca aseara a tusit rau dar se pare ca e doar din cauza muculetilor pe care ii vom trata cu aspiratorul si aerosoli.
Iar ma tarziu ma voi trata la cosmetica la Alex
O zi frumoasa in continuare
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
bex spune:
La multi ani, Ani!!! Sa fii sanatoasa si sa ai nenumarate bucurii alaturi de familia ta superba!!!!
ici tuturor!!
Gabriela77 spune:
Ani, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, fericita si mereu iubita!
Lilly, scuze, cred ca ratasem postarea, masuta cu scaunele le-am luat de la primul magazin de jucarii din piata I.Mester, 110 Ron a fost, mi s-a parut ieftina, dat fiind ca e si din lemn. Oricum,mare succes are la noi!
Raluca, eu mereu am scos-o pe Sara afara, doar daca a avut febra, altfel nu am avut restrictii de genul asta! Sanatate multa!
Andreea, deci nici voi nu v-ati abtinut! Sa ne pui poze cu ea, sa o vedem!
Elena, sa stii ca eu peste tot citisem ca in cazurile astea de lichid amniotic putin, este importanta si suplimentarea de lichide baute! Bine ca e ok, asta conteaza!Sa va faceti si voi repede bine!
Co, esti tare trendy cu freza noua
Alex, voi ce faceti? Mamaruta?
Ioana, trenurile sint inca pitite sau ati cedat?
Ah, si inca o intrebare, Sara ma innebuneste cu masina aia de facut baloane a lui Fifi. Ati vazut pe undeva?
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 32 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Gabriela77 spune:
Stiam eu ca uitasem ceva
Katia e destul de micuta bucataria, adica nu sunt valabile proportiile de pe cutie, din cate am vazut in Carrefour, si cea cu Hello Kitty are aceeasi dimensiune. Nu sunt atat de mari incat sa stea lejer in picioare si sa trebaluiasca pe acolo.Neaparat sa o vezi desfacuta
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 32 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
elenuta23 spune:
tare suparata sun, de cateva zie D nu mai adoame dupa ce il pun in patut, la amiaza dureaza 2 ore pana adoarme, azi l-a,m pus a 2 in pa si inca nu doarme
nu mai stiu ce sa fac e greu ca nu vrea sa adoarma, iar seara nu se culka decat ff tarziu
c pot face?aveti careva idee
multumesc mult pt raspunsuri
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248
dariandra spune:
ELENA - Si noi ne mai confruntam cu astfel de probleme; pana la urma spunem povesti, o tot conving sa adoarma ca sa creasca mare si puternica, sa fie o adevarata printesa din povesti, in ultima vreme ii mai spun ca daca doarme vine Mos Ene pe la gene si ii aduce vise frumoase cu Alba ca Zapada, Dalamtienii...(toate personajele ei indragite).
Si uite asa adoarme scumpica mea.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Buna Andreea, cum e Profesorul Koala? Ca mai e loc de un cadou de la Mos Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
Ani, nu l-am desfacut inca...nici n-as putea cu Eric in preajma mea, ca miroase tot, ca detectivul...
dar din cate am citit, facand comparatie cu piticul Duni asta se adreseaza copilasilor de la 2 anisori...ii invata f multe lucruri...asa ca deocamdata mi se pare mai util...sper sa am o parere buna si dupa ce-l desfacem...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 9+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lilly79 spune:
gabriela77 merci mult de informatie Aproape in fiecare zi trec prin piata, dar nu am intrat niciodata in magazinul respectiv
elenuta nu stiu solutia, pt ca si langa Julia trebuie sa stau o ora, o ora jumate ca sa adoarma(si la pranz si seara).Ii citesc povesti, apoi cand sa faca nani, ea vrea sa se joace.Daca plec din camera urla, nici nu stiu ce sa mai fac.Sper ca dupa ce va merge la gradinita sa nu mai fie asa (atunci imi vor lipsi momentele astea cand era numai fata mamii)
Exista in oras un cabinet sau spital unde poate merge un adult la consultatie? Cabinete de copii private exista, dar pt adulti?
Medicul meu de familie a avut program azi de dimineata si are maine dupa masa, si nu stiu daca sa astept pana maine si sa ma duc cu Julia dupa mine la medicul de familie printre bolnavii care tusesc si sa o imbolnavesc si pe ea.Asa de rau e ca nu am cu cine sa o las macar 2-3 ore in timpul zilei.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)