Gravidutze si mamici de Cluj -145-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, asteptam rezultatul testului

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MELI - Ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Nico, Andrea-ms fetelor pt numar

nu mai ziceti va rog de test nimic, eu o iau ca nu-i nimic, sper sa fie asa si si din punct de vedere a sanatatii mele e asa sigur. sunteti dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am fost azi la ofta, ochii is foarte inflamati, a zis ca e posibil sa nu fie conjunctivita, sa fie in legatura cu gatul, nu stiu ce sa zic, mi-a dat floxal deocamdata sa ia 5 zile si daca persista si dupa ce-i trece gatul, ne prezentam iar la dr. Maine ma duc again la dr de fam, au inceput sa-i apara bubite mici si pe fata, pana acuma pieptul, burta si spatele sunt pline, inclusiv pe zona genitala, si au inceput sa apara si pe frunte, tample, un pic pe obrajori... azi a fost extraordinar de maraita, plansa, nervosa, sacaita, numa loveste, tranteste, plange, nu-i Diana pe care o stiu eu, ea nu facea asa ceva

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Meli mai stai un pic, poate e doar o dereglare, daca nu...ai pus-o
Elenuta si voi tot cu puroi in gat? Sau care-i diagnosticul? Cred c-am ratat cand ai scris, is tare debusolata de cateva zile incoace

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, Raluca, imi pare rau ca sunt bolnavi puiutii!Sanatate multa!

Meli draga, te asteptam cu vesti....bune sa fie!Sanatate lui piti!

Ioanace putin mai ai, succes Sarei cu gradi, iar tie sa iti fie bine cu burtica! Incearca si tu asa, lichide multe-multe si cat se poate repaus, stiu ca e practic imposibil, dar macar niste pauze mai dese!

Dragelor, sint asa happy, am vazut bebelusa in seara asta si mi-a dat numai vesti bune, e pozitionata, lichidul amniotic e in limite normale, deci suntem in al noualea cer!

Va sarut, o seara frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 32 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bravo, Gabi, ma bucur mult pentru tine!!!

Fetelor, ati fost la artificii? A fost groaznic...nu stiu din ce motive, au fost date prea jos, cadea zgura pe oameni, la sfarsit au cazut bucati in flacari in parul unor persoane din preajma noastra..horror

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Meli mai stai un pic, poate e doar o dereglare, daca nu...ai pus-o
Elenuta si voi tot cu puroi in gat? Sau care-i diagnosticul? Cred c-am ratat cand ai scris, is tare debusolata de cateva zile incoace

Poze Diana
Povestea nasterii

da, si noi suntem cu putoi in gat si amigdale inflamate , acum am terminat tratamentul aseara, sper sa nu mai recidiveze

e a fost ok, daca nu avea acea aergie pe piele nu mergeam la dr si se agrava mai tare , toate se leaga una de alta

acum sper sa nu ia cea mica, deoarece de 2 zie tare se agita cand papa laptic , ns ce sa zic
asteptam sa vedem

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Bravo, Gabi, ma bucur mult pentru tine!!!

Fetelor, ati fost la artificii? A fost groaznic...nu stiu din ce motive, au fost date prea jos, cadea zgura pe oameni, la sfarsit au cazut bucati in flacari in parul unor persoane din preajma noastra..horror

ABSOLVENTE!!!!

noi am fost , ne-au placut cu exceptia lui Drgaos care striga in gura mare, tati hai sa mergem acasa , e tare fricos dar si sunetul era ff puternic, bubuiau ff tare

adri noi am stat mai in spate , la care din artificii te referi al cele de la avram iancu sau baba novac

GABY ece vesti bune ne dai tu acolo, ma bucur tare mult pt voi

apropo de lichide , cand aveam probleme mi-a zis dna dr ca degeaba beau 5 l de lichide pe zi ca nu se reface lichidul amniotic
repausul e cel mai bun si la nevoie tratamnet

http://picasaweb.google.com/elenuta23/LAMULTIANIROMANIA#

pozici de la artificii

merg si eu la culkarica ,sunt epuizata, am asteptat sa imi adoarma puisori sa pot sa imi fac baita

noapte buna

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi. ce bine ca s-a inmultit lichidul!! Poate a fost o alarma falsa, dar uite ca s-au aranjat toate!

Co, am vazut o freza super trendy! Pari mai dura asa, se vor teme studentele de tine!

Adriana, a fost ceva panica pe acolo? Suna ca in filmul 2012

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput