Gravidutze si mamici de Cluj -145-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Raluca, cel mai probabil e o viroza eruptiva. Normal ca o sa-i treacarabdare, stiu ca e greu, toate vin deoadata, am patit-o si noi de multe ori. Multa sanatate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

imi trimiteti va rog PM numarul lui Alex careva care o aveti?

Adriana-ce mai e nou pe la tine?

Andreea-sanatate multa, poate e o raceala simpla, nu viroza si nu o ia si Eric.sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR

Raluca, poate ar trebui sa mergi la un pediatru cu fetita. Medicul de familie mi se pare cam confuz: daca eruptia insoteste o infectie virala atunci la ce foloseste antibioticul? Poate totusi doctorita de la urgente avea dreptate si e doar o viroza urata . Nu cred ca un medic pediatru nu vede puroiul in gat daca exista cu adevarat.

Ioana, welcome back . Cand ai DPN?

Co,a meritat sa te stresez atata. A iesit extraordinara prajitura

Magda, imi pare rau ca nu ai putut lua ce specialitate ai vrut, stiu ce frustrant e . Dar mai poti da si la anul sau cine stie poate o sa iti placa. Eu inca cred ca salvarea sistemului sanitar romanesc sta in medici de familie bine pregatiti care sa reduca adresabilitatea la spital sau urgente. Eu si acum cochetez cu ideea celui de-al doilea rezidentiat.

Si Stefi e tot mucoasa inca, ne luptam si cu masca dar nu e prea incantata. Deocamdata facem aerosoli doar cu ser fiziologic si ceva solutie de la plafar.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Meli nu stiu daca la ochi e de la antibiotic, pt ca a inceput sa aiba probleme dinainte de a-i da antibioticul.
Ani de de fam a vazut clar puroi mult mai ales pe amigdala stanga, nu cred ca a avut vedenii, de acolo si febra asa mare. Mai stam un pic sa vedem cum decurg lucrurile.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani Romania!!! La multi ani romanilor!!! Sa trecem cu bine si peste crizele astea!

Azi am fost la defilarea armatei! Tare mult ne-a placut! Mai ales lui Patrick! Deseara nu mergem, ca tati e la servici si nu ma bag singura la ingramadeala.

Va pup!!! Ma duc, ca sta prea linistit, sigur face o nezbitie!

Edit: storcea portocale pe covor!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana-ce gospodina buna ai acasa,hihi.o hidratat covorul...

Raluca-eu ma refeream la roseata de la ochi, (nu stiam ca a aparut inainte de antibiotic) dar mai ales la eruptiile de pe corp.Are dreptate Ioana, daca e viral, antibioticul nu-si are rostul.Dar daca a fost puroi, nu prea cred ca trecea fara.sanatate multa!

Mergi la inceput

fetelor, mi-a intarziat ciclul, nu prea mi s-a intamplat asa ceva...mi-e groaza sa fac vreun test de sarcina, nu ar fi momentul ideal pt un bebe, si nici nu vreau sa cred ca s-ar putea daca au zis medicii ca nici gand, nu avem sanse pana nu-mi fac histeroscopia....acum nu stiu...vom vedea.
slaba activitate pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, mie nu mi-a intirziat! A venit la fix
Lasa ca daca e bb, vei fi cea mai fericita... si i-ar contrazice pe toti dr si ne-ar demonstra noua ca se intimpla minuni in jurul Craciunului!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

saliutare

LA MULTI ANI, ROMANIA!!!

RALUCA si noi suntem in aceiasi situatie ca voi, acelasi tratament , insa spre fericirea mea e ca |Dragos ma striga sa ii dau antibiotucul plus siropelul iar decand e bolnavior papa tare bine , acuma eu nu mai inteleg nimik , e pe invers

ioana sara mai ai 3 spat si nasti, wawwwww abia astept sa iti vad barbatelul
ici pt Sara

ioana p harnic baietel ai tu acolo , mancal=ar mama

azi am fost sa ii procuram la Dragos cadoul mut dorit , orga cu casti si microfon , abia astept sa vad reactia saptamana viitoare
ns daca putem astepta pana atunci dar sa speram ca viom putea

ani ce bunatati faci pe maine
sanatate multa

asteptam sa se trezeasca flacaul si sa mergem al artificii

o seara frumoasa

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli,ai facut rost de nr lui Alex? Eu nu prea fac mare lucru...e frustant ca nu-mi gasesc de lucru, am zile mai bune si mai rele. Ceea ce fac acum e ok insa nu e un job in care sa pot demonstra tot ce pot. Si, printre altele, nu e ofertant din punct de vedere financiar fiindca nu e nici o parte fixa, sunt doar comisioane. Incerc sa nu-mi pierd speranta, imi tot spun ca o sa fie bine...sper sa fie asa.

Ioana, cum a iesit sucul de portocale?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput