Gravidutze si mamici de Cluj -145-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor am o intrebare pt o prietena care din pacate a avut cancer de col uterin si si a facut conizatie ,deci colul uterin este mai scurt decat colul normal,daca stiti pe cineva intr o situatie similara v as ruga mult sa mi dati cateva detalii
si a facut de 4 ori inseminare artificiala si de 3 ori in vitro ,isi doreste enorm de mult un copilas ,imi este tare mila de ea ,nici nu vreau sa mi imaginez ce viata as avea fara piticuta mea

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

am luat o pauza mica , baieti au mers la taierea porcului iar fetele stau acasa sa facem curatenie
mie nu imi place carnea in general iar la asa ceva eu zic pas de fiecare data , imi aduc aminte cand eram mai mica si taiam porcul in familie mie imi trebuia gris cu lapte

alex imi pare tare rau pt prietena ta insa nu stiu a iti dau detali
nasa mea isi doreste la fel de mult insa nu se mai poate dupa 9 pierderi dintre care 3 erau gemelare
Doamne fereste pe toata lumea

eu nu mi-as vedea sensul vieti fara pitici mei , e frumos cu un copil dar cand ai 2 esti si mai implinit si fericit
http://picasaweb.google.com/elenuta23/1222009#

mai ales acum cand Iulia e fericita ca il vede pe D, ii vorbeste....etc

deja suntem mari si ne-am descoperit degetelele , e asa de scumpa si de fericita

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

un vot , va rog
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1248

Mergi la inceput

gaby sanantate Sarei
sedere placuta la Deva
tare draguta masuta lui Sara, ms de pont

meli in primul rand Felicitari!!!!!!, sa fie o sarcina fixata bine si un bebe sanatos, iar restul se vor rezova pe parcurs

ai sa vezi ce implinita vei fi cu 2 copilasi , e cea mai mare realizare sa dai nastere uui copilas, iar DD stie ce face , nimic nu e la intamplare

legat de sot, fiecare are cate o hiba
al meu sot ma ajuta ,nu ma pot plange .insa de cand are mult de munca , acasa e c-am absent
C nu spala vasele si nu schimba copii de kk, in rest le c-am face pe toate, ma ajuta la aspirat daca e cazul, cumparaturi, micul dejun il face singur cand e acasa iar eu mai lenevesc putin in pat , baita lui D e asigurata de el rar ii mai fac eu baita , iesire la plimbare cu D
ce nu imi place e ,ca sta ff mullt seara la tv adica pana pe la 2 si apoi vine in pat, dar daca este ceva de facut face si las tv

cu siguranta si sotul tau are alte atu-uri, exsta legea compensatiior, nu face una dar face cu siguranata altceva care sa compenseze

un vot , va rog

Mergi la inceput

adriana
tare greu poate sa iti fie fara iubita voastra , o imbatisare calda si multa putere

ioana p vine mosul cu un test pozitiv ????

bianca e tare dulcica Maya
cum e sa iti tii miunea in brate???

alina voi cum mai sunteti?

cine mai stie ceva de geanny??????

miany ce face bebeica???? mai da-ne ceva vesti depre voi ????/

MOS NICOLAE SA VA ADUCA MULTA ,MULTA SANATATE SA VA PUTETI REALIZA VISELE

un vot , va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
Antoni-stai linistita ca fiecare are cite ceva
al meu de ex nu prea ma ajuta cu piti,se joaca cu ea merge sa cumpere daca are nevoie de ceva si de se duce in miez de noapte nu conteaza dar de papa nu,de dus la baie nu,de scutec nu,de dus la gradi de 2-3 in total pina acum
toate le fac eu si mincare si curat dar nici nu ii cer safaca nimic ca sint acasa si am timp,el lucreaza toata ziua ajunge seara si ma bucur ca se ocupa de noi are chef de joaca cu pitica
si el gateste dar rar anumite mincaruri care eu nu le fac deloc si tare bune ii ies lui
la cumparaturi mergem impreuna de obicei,de imprastiat e cam imprastiat,mai comentez si eu citeodata ca le lasa vraiste pe ce pune mina si de mai fac un bb tot eu le-as face toate ca el de ani de zile are acelasi program,aici e aiurea orarul de lucru ca nu au ture sa se schimbe mereu cite ceva,intr-un cuvint e nasol ca e o rutina exagerata
cind lucram tot eu le faceam pe toate in casa,ne-am impartit si din sarcini
eu in casa el masina o spala,o aspira,mai curata curtea dar nu mereu
cam astea sint pe la noi si tot nu avem ajutor pe nimeni si stiu ca nu mi-ar fi usor cu bb 2 dar unde e iubire si dragoste toate se fac
ca toti are si parti bune si minunate fiecare
nu te mai amagi cu chestii deastea
Elenuta-tu deja cunosti sentimentul cu doi copilasi
cit sint de scumpi
mie mi-e dor de mers la taiat de porc ca de atitia ani nu am avut cum sa ajung de craciun sa particip dar mi-e pofta de soric si ureche
Alex-mergi la prima pagina si la gabriela gasesti linkul ei
Ioana(sara)nastere usoara ca te apropii cu pasi repezi
ce craciun minunat o sa aveti
Gabriela-bine ai revenit
sanatate sarei,sa nu fie nimic grav

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Sa va aduca Mosul multa sanatate, fericire, dulciuri si multe, multe jucarii!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Si noi il asteptam cu mare drag pe fratele lui Mos Craciun (asa cum ii spune Daria).
Cea mai buna pedeapsa in prezent este aceea ca Mosul nu-i aduce jucariile dorite daca..., pe urma mai vedem ce se mai sisteaza.

MELI - Nici sotul meu nu prea are timp de multe, venind tarziu acasa.Insa pot sa spun ca ma ajuta: spala vase, da cu aspiratorul, sterge pe jos, sterge praful.Dar ceea ce este cel mai important, se joaca cu mare drag impreuna cu Daria, iar jocul este atat de fascinant incat prefer sa fac eu treaba in locul lui.
Desigur, sta si el la calculator, ca-l pasioneaza tare mult, dar cand are treaba lasa calculatorul.

Fiecare sotior are calitatile si defectele lui.Atat timp cat nu merge noptile prin cluburi si discoteci, atat timp cat nu ma neglijeaza atat pe mine cat si pe micuta noastra, pot sa-i suport micile defecte.

Va sarut cu mare drag si fie ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu jucarii frumoase, iar sufletele cu dragoste si bunatate.

Mergi la inceput

la amiaza mi-au venit baieti acasa , pe la 3 , acuma si-au spalt ghetutele si au iesit la plimbare sa il intalneasca pe mos
eu una nu mai am avut radare si am decis sa ii dam cadoul aiz , nu mai rezist

o seara faina va doresc

un vot , va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, ce frumoasa e Iulia!!! Are niste ochi! Ii ramin negri?
Si Dragos e frumos, dar Iulia...

In oras e o atmosfera tare faina! In Piata Unirii e o scena unde se tot cinta.. aseara era unu care semana si cinta ca Stefan Hrusca, dar nu era el, in seara asta a fost chiar Ducu Bertzi. Si primaru, dar el nu a cintat, Chiar a vb bine si scurt, fara apropouri politice. Si corect gramatical.

In seara asta si-a spalt P papucii si pe ai lui tati! Si pe ai mei a vrut, dar ii spalasem eu deja!
Asa ca ne asezam si il asteptam pe Mos!
Ceea ce va doresc si voua!!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI;SANATATE,MULTA BUCURIE SI VOIE BUNA....IMPLINIRI DE TOATE FELURILE SI MULTA DRAGOSTE SI INTELEGERE IN FAMILIE..

V-AM PUPAT..PE MAINE.SI LA NOI A VENIT MOSUL IN SEARA ASTA CA N-A MAI AVUT RABDARE PANA MAINE...

ioana...mami de sara si graviduta in 37 de saptamani

Mergi la inceput