Unde gasesc kimono ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Mihaelka, multumesc din suflet, esti o persoana chiar deosebita , insa intre timp am gasit sa cumpar unul de la acel magazin de care va spuneam.

Multumesc mult fetelor pentru ajutor!!

_

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Elena, n-ai pentru ce. L-am gasit intre timp, asa ca daca nu esti multumita de cel cumparat, vorbim pe PM si intri in posesie:)

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adineauri spune:

Buna Elena,

Imi poti spune te rog unde este magazinul de unde ai cumparat kimonoul (yukata) si cat a costat. Am nevoie pentru o verisoara care este la gradinita.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui adineauri

Buna Elena,

Imi poti spune te rog unde este magazinul de unde ai cumparat kimonoul (yukata) si cat a costat. Am nevoie pentru o verisoara care este la gradinita.

Multumesc.

Buna, sigur, iti pot spune dar sa stii ca nu am fost prea incantata de material, este material plastic, nu bumbac.
Daca te intereseaza in aceste conditii, iti dau coordonatele dar de abia maine, ca le am la birou, nu acasa.

_
viata implinita
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adineauri spune:

Ma intereseaza mai mult pentru model si croiala. I-as fi confectionat unul daca aveam un model, stiu ca trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

Multumesc.

Mergi la inceput