Unde gasesc kimono ?
Stie cineva unde pot gasi kimono japonez in romania, pentru fetite?
Am cautat pe net dar n-am gasit :(
Daca ma puteti ajuta, please spuneti-mi, am nevoie in 2 saptamani.
Multumesc.
Din cate stiu eu, dupa 5 ani in care baiatul meu practica arte martiale, kimonourile sunt unisex.
Le gasesti in magazine cu articole sportive, in mall-ul de langa Carrefour Militari sunt 2 asemenea magazine, chiar langa C&A.
Am mai vazut in Auchan, mai demult.
In magazinele intelsports mai gasesti.
Pustiului meu i le cumpar de la club, nu din magazin asa ca nu mai stiu locatii exacte.
Elena spune:
Multumesc mult pentru raspuns, insa am uitat sa mentionez ca nu caut kimono de arte martiale, ci kimono din acela cum poarta japonezele.
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
beshter spune:
Elena, eu aveam (zic 'aveam' pentru ca nu l-am mai vazut de cand m-am mutat) un yukata (arata cam ca www.hanamiweb.com/yukata600.jpg" target="_blank">asta dar in loc de obi are un cordon lat obisnuit). Daca vrei, il caut si ti-l imprumut. Cat de mititica e fetita? E perfect pentru 1,50 m.
Repet, nu e kimono de ceremonie, e un yukata de vara.
Trouve avant de chercher
Elena spune:
Multumesc mult pentru oferta, Mihaelka, esti o draguta . Fetita mea are cam 1,34 cm, deci ar fi prea mare...
Am aflat de un magazin unde sper ca voi gasi, nu sunt sigura pentru ca am sunat si vanzatoare a zis "da, avem kimono-uri....rochii d-ale chinezesti, nu?" deci nu sunt sigura daca sunt chiar sunt kimono-uri, sau macar yukata, pentru ca spunea ca sunt impachetate inca si nici ea nu stie prea bine cum arata.
De pe ebay e prea tarziu sa cumpar, am nevoie sapt. viitoare.
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
beshter spune:
Elena, succes! Imi pare rau ca nu i s-ar potrivi; ma gandesc, daca nu au aia la magazin, sa ti-l dau sa-l modifici (pana la urma, de cate ori o sa ma imbrac eu in yukata in Drumul Taberei:)).
Trouve avant de chercher
devylla spune:
Elena,Mihaela,de obicei kimonourile sunt mai lungi/mai mari tocmai pentru a se potrivi diferitor staturi.
Yukata-ul meu este mai lung decat talia mea,dar se potriveste din talie lungimea potrivita, si se leaga cu respectivul obi/cordon.
Merita sa incercati.Este destul de usor,putin exercitiu si indemanare si reusiti sigur sa il potriviti.
beshter spune:
Devylla, acum imi amintesc ca asa mi s-a spus cand l-am cumparat:) Magazinul era tinut de doi mosuleti incredibil de simpatici, undeva in Kyoto, care stiau sa spuna 'multumesc' in toate limbile pamantului.
Uite, Elena, poate devylla te convinge. Intre timp, mi-am dat seama cam pe unde poate fi localizat si voi ajunge acolo (adica la mama mea) luni. Il caut si vorbim sa ne intalnim, ok?
Trouve avant de chercher