Pufuleti 01.02-2010 (60) Hai Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris.dogarel, ai grija cu iesirile astea prelungite, menajeaza-te cat poti ca Ema mai are cel putin o luna de stat la caldurica!

Schimbul III are parte de stima si respectul meu! Foarte interesante discutiile din miez de noapte! Si cand ma gandesc ca io dormeam fara grija... Mi-ar fi placut sa particip la conferinta, dar nicio sansa sa fiu pe forum la ore asa mici. Cred ca am ramas stricata cu somnul de cand era fii-mea mai mica si profitam de orice moment liber sa dorm, ca nu stiam cand il apuc pe urmatorul... N-am dormit nicio noapte legata aproape doi ani. Acum imi fac curaj (si rezerve de somn) pentru tura a doua de plansete nocturne...

Vi4i, roco, sanatate multa, sper ca bebeii vostri sa nu fie afectati deloc si sa se nasca sanatosi! Si mai sper sa va reveniti complet cat mai repede!

cristies, multumesc de intrebare, ce sa fac, stau in pat, mai o contractie, mai o mandarina, mai niste cioco... Incerc sa fac inventarul uneltelor pe care le are in dotare nr 2, n-are stare fata mea, daca-o fi asa si cand iese d-acolo... sa te tii!

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cate vesti noi..........harnicute ati fost! pana ma mai duce neuronul, incep cu :
multumesc pt urari cris.dogarel...i-am transmis ginerelui.......
danyelana imi pare rau ca vomiti,te inteleg,sunt in aceeasi situatie;e bine sa-ti anunti medicul...
si acum andre_lina...pregatiri pt primul nostru fulgusor... ... cu majorete... fara majorete... SA FIE INTR-UN CEAS BUN! DOAMNE-AJUTA!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

roco nu am cuvinte sa spun ce rau imi pare pt prietena ta...... nu reusesc sa inteleg cum se poate intampla asa ceva la 30 de sapt......

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

imi plac foarte mult cumparaturile voastre ... eu am gasit finet cu 13 lei m,latime 1,50...... voi luati cu 9 lei...... am mai apucat sa vad poze care de care mai frumoase...toate trusourile de bb mi-au placut mult... ...
onitza ... zici ca s-a shocat soacra? ... de ce? pana acum nu a stiut ce bine arata nora-sa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Am lipsit putin si iata un nou capitol care sper sa fie numai cu vesti bune !!!!!!!!!!!!

Andre_lina curaj si sa ai o nastere usoara

Multumim fetelor care ne aduceti informatii despre starea ei .

Cristies nu m-ai speriat deloc .Colestaza de sarcina este o afectiune diferita de cea care mi-ai descris-o tu in capitolul anterior .
Eu dupa cum am mentionat am fost diagonsticata cu aceasta colestaza de sarcina acum 2 saptamini .Reactiile la aceasta colestaza de sarcina sunt in principiu mincarime pe tot corpul fara a avea de fapt o alergie .Din explicatiile care le-am primit de la doctori aici am inteles ca dupa sarcina cam in timp de 2 saptamini se vindeca.
Problema sunt riscurile la care sunt expusa eu si bebelinul si aceste stari de mincarime datorate unei substante chimice o toxina pe care o produce ficatul .Am inteles ca se declanseaza de la placenta .Nici ei nu au o explicatie prea clara nu au facut altceva decat sa-mi dea o pagina de internet unde sa ma informez mai in detaliu .
Eu ma gindeam sa apelez la ceva ceaiuri poate la cel hepatic .
Deja eram in dieta pentru diabet si acum incerc sa tin o dieta sa ajut si ficatul .

Sagetuta , Lorex , Decenuela,Cris.dogarel multumesc de incurajari .Prietena mea astazi sa internat pentru inductie si ma spus ca va dura cam 2 zile astept si eu vesti in continuare de la ea sa vedem ce sa intimplat .

Aici in Londra sistemul sanitar e un dezastru .....eu am ramas socata am mentionat de multe ori despre pataniile mele prin spitalele Londoneze .Si in cazul meu cu aceasta colestaza de sarcina pur si simplu sunt chinuita de reaciile boliii de stresssssulllllll care il am zilnic deoarece trebuie monitorizez miscarile bebelinului .
Ei incearca sa ma tina asa pina la 36-37 saptamini si dupa sa ma induca .
Aici in spitale la maternitate nu ai un doctor al tau cu care nasti e totul general cu cine se nimereste .In privinta consultatiilor sau ecografii trebuie sa astepti cu luna sau saptaminile sa primesti o data .
In cazul meu nu am avut o ecografie cam de 3 luni si numai din cauza bolii care o am acum am reusit sa ma programez pt o ecografie doppler .

Aici nu e ca in Ro la paricular e foarte scump pentru o nastere sau pentru controale regulate.
Iar eu am fost prinsa in proiectul la care lucram si acum regret enorm ca nu am venit in tara sa nasc .

Sper sa fie totul oki pina la termen cu mine si cu bebe .
Va multumesc inca odata pentru caldura si incurajarile cu care ma primiti in grupul vostru .

Roxana 34s ( Alexandru Tudor )

Mergi la inceput

voi ma lasati sa vb singura?... nu mai spuneti nimic despre andre_lina?????? m-a luat cu morcovi multi... cine a zis ca vrea sampanie sa trecem mai usor peste morcovei? ... facem noi cinste... azi andrei,iar maine face bb 34 sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Onitza, sa nu uit sa-ti spun, am admirat pozele, ce familie frumoasa sunteti! Ma bucur ca Paul a fost incantat de petrecere! Am vazut un tort frumos , nu-i asa ca n-a fost bun? Azi nu stiu ce-am avut, dar numai la mancare m-am gandit si drept urmare am mancat mai mult decat de obicei. Si numai d-astea calorice rau.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

elena, pai pe la 3 cand am vorbit eu cu ea zicea de 10 minute, acum zici de 6'... nu ar fi trebuit sa se mai rareasca,daca era de rarit?
bine ai revenit ce te invidiez pentru asemenea maratoane de somn..

andre_lina si bebe

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cris eu asa am inteles cand am vorbit cu ea la telefon ... acum mi-a trimis un mesaj mi-a spus ca bebe e ok, dilatatie nu are, are doar contractii foarte puternice ...mi-a zis ca ar vrea sa doarma dar nu poate din cauza contractiilor ...

Elena, 30+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

nikole, e bine ca poti dormi. noi de cand a venit ana nu am mai dormit nopti intregi ever, doar daca merge la mamaia...de cand cu scoala e parca mai bine, e obosita si doarme nopti intregi din ce in ce mai des..

rebiana, adica tu l-ai nascut pe Luca la 36s?

mamidepuiuti, eu ceream sampania, dar am bagat ciocolata, in schimb (alexutzza stieee )

Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!

Mergi la inceput