Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Tana, felicitari pentru micuta minune! Sa fie sanatoasa si norocoasa!Sa dea Dumnezeu sa te refaci total si sa fie totul bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Felicitari, Tana! Sa-ti traiasca minunea e fetita, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si voioasa! Va pup pe amandoua!

Imi pare rau ca fibroamele ti-au creat si iti creeaza atatea probleme, dar tot raul spre bine, cu ele asa tot ai doi copii minunati.

“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss30 spune:

Felicitari Tana sa-ti traiasca minunea de fetita si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa treci cu bine peste probleme.
Ai incredere in Dumnezeu si in Maicuta Domnului si totul va fi bine, ma bucur ca fetita e bine.
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Tana sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa,norocoasa,frumoasa......si tot ce va doriti!Imi pare rau ca iti fac probleme fibroamele,dar sa nu te gandesti la histero....stii ca mai poti incerca embolizarea si dc Domane fereste! nu isi face efectu'....te gandesti la histero.
Bluel,cand te duci la control la doctor??? Bubu sper ca este bine!
Cristela
Ninia
Gina ce face minunea din burtica?
Arrina, sper ca esti mai bine
Criss,Kyky,Nicoleta
Eu am reusit sa ma programez la dr la endocrinolog la Med Life -Dr Bajenaru pe 28 ian si sa vad ce mai audEu stiu ca tiroida mea imi face figuri pt ca ma stresez din cauza tuturor dudelor de la serviciAm trecut printr-o perioada de reorganizare la servici cu scenariile si barfa de rigoare In rest astept CM.............
gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Tana felicitari pentru minunea ta! Ma bucur ca micuta este sanatoasa. Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea. Dumnezeu ti-a dat si al doilea copil si cred ca cineva acolo sus te iubeste. Ai incredere si poate povestea cu fibroamele se va linisti.
Lyly imi pare rau ca la tine lucrurile nu sunt chiar roze dar dupa cum am mai spus speranta moare ultima. Fiecare dintre noi avem un destin scris care ne este dat sa-l urmam, fie ca ne place sau nu.
Despre mine nu am noutati. Burtica creste, picioare, pumni, genunchi si altele le primesc din plin. Programare am pe 10 februarie sa fac morfofetala si bineinteles sa vedem si sexul. Eu simt ca ar fi fetita, chiar mor de curiozitate.
Pup toate fetele si va astept sa reveniti cu vesti imbucuratoare!!
Gina 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

va multumesc fetelor dragi!
De histerectomie mi-a zis dr in timpul cezarienei pt ca nu se mai oprea hemoragia. Pana la urma m-a inchis si a zis ca functie de evolutia din urmatoarele zile imi scoate sau nu uterul. Inca mai am sangerari, luni merg la dr sa vad, sper sa nu fie grav, ca numai de alta operatie nu am timp acum. Tb sa-mi cresc copiii.

Lyly si eu am pb cu tiroida si stresul e mare dusman al tiroidei. Stiu ca e usor de spus si greu de facut, dar incearca sa nu te mai superi cu serviciul, chiar nu merita.

W/d placut va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor
Bluel sunt in umbra, va citesc mai mereu dar cateodata imi este greu sa scriu despre fericirea mea atunci cand citesc randurile fetelor. E greu sa treci prin drama de a nu putea avea copii, am trecut si eu prin asta si,,,e greu.
Pe 25 ianuarie vin in tara pentru o saptamana , sper sa-mi fac timp si pentru o echo sa vad dimensiunile monstruletului.
Bubu ce face? Cu nazbatiile cum stati? A ti scapat de pampers?
Despre Irina ce sa va spun,,,e un ingeras dar si un dracusor in acelasi timp, cand ne vom intoarce vom incepe lectiile de inot si incerc sa sa-i incarc timpul cu activitati.
Eu cu munca,,,ma simt bine si ma gandesc serios la al doilea bb. Cand o dori cel de sus, mom ne protejam poate la anul se va prinde,,,pana atunci va dau prioritate.
Va pup si o sa va scriu din tara, acum sunt ocupata cu bagajele.
Sanatate multa.
sper sa aud de cat mai multe burtici.
Arinna,bLUEL, LYLI SI PETRU TOATE FETELE multi pupici de la ININA BABAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna fete,
Va citesc si eu din umbra in ultima vreme.
Pana nu de mult nu aveam tangenta cu subiectul, ca si voi probabil .
Pe scurt poveste me e ca am o fetita de 14 ani facut la tinerete cu primul sot.
Acum la al doilea incercam de vreo 3 ani sa mai facem un copil ( primul pt actualul sot ) . Am facut 6 inseminari si un fiv in decurs de un an.
Acum sunt la al doilea fiv si tocmai am facut o ecografie, cu urm rezultate:
Eu sunt suparata fleasca.
Tocmai am venit de la eco ala performant pt abdomenul inferior.
Mi-au gasit croncobauri
Z10
Uter: in spate ( traduc motamo, probabil e retrovers , sau ...pe spate )
Marime uter 54x72x60 mm
Prob endometru..fibromatos
endometru: 6.7 mm, ecogena, neregulat
douglas: nu cu curgere( scurgere )
Fibrom: aprox: 29X31mm
Localizare: in perete in fata
consistenta: cu un numar de "calcification; sclerosis ", am luat traducerea in engleza...

OD: marime: 28X33 mm
Foliculi : 16mm,14mm si altii mai mici de 12mm
foliculi: 1 13mm, 1 de 11 mm
Na fete...ce ziceti voi acum?
Evident ca imediat am pus pe fax doc meu de Fiv.
El este cel care mi-a zis ca am fibrom dar ca nu e o prob deocamdata pentru acest tratament.
Faza e ca nu el mi-a dat trimiterea la ecografie.
Probabil a vrut sa treaca aceasta luna de tratament ca sa nu ma sperie.
Oricum sunt foarte panicata...

Ma scuzati ca intru asa...dar va dati seama ce simt.
Daca aveti vreo parere, voi cele mai avizate ( din pacate ) va rag sa-mi raspundeti.
Va urez tutror sanatate si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

buna fetele

am aparut si eu, din nou, nu foarte in forma.In sfarsit ieri, s-a oprit sangerarea de la avortul spontan avut.Am avut chestia asta 16 zile batute pe muchie.Asa ca nu ma prea simt bine, sunt ametita, anemica, ma doare capul si tot tacamul.La eco dupa ce s-a curatat uterul de mucoasa si toate cele, s-a constatat totusi ca sunt 3 fibroame, mici iar cel mai mititel de 12 da inspre cavitate, asa ca numai ala cica, ar fi problematic pentru o eventuala sarcina , asta in cazul in care ar mai avea chef sa apara.
Astazi asteptam mailul de la goldenes kreuz sa vedem ce analize trebuie sa fac dar sunt destul de suparata.Nu am vb cu dr pt ca la el nu ajungi decat la consultatie asa ca, ma gandesc ca imi vor da analizele standard si nicidecum cele genetice sau ma rog ce considera el si asta pt ca habar nu are ca am avut 2 avorturi in 3 luni.Plus ca, consultatia va fi mai incolo iar pe mine ma interesa ce crede el, care e cea mai buna metoda pt rezolvarea fibroamelo.
Monaeu nu stiu ce sa zic de problema ta dar fetele cu siguranta stiu mai bine. Noi am mai vorbit pe la capitolul inseminare.Neagra de suparare sunt si eu sa sti pt ca in urma tratamentelor de stimulare m-am trezit nu cu unu ci cu trei fibroame.Asa ca, pana la urma nu facem nimic daca nu riscam ceva. Orice lucru are un pret din pacate.Partea nasoala e ca daca continuam cu tratamentele de stimulare, cresc si nenorocitele de fibroame ca le dam estrogen.Eu am inceput stimularea in august, m-am trezit cu unu, in octombrie al 2-lea si acum in decembrie ultimul al treilea care e si problematic.Primele doua sunt in perete, nu pun problema e adevarat, deocamdata, dar pana cand, ca poate intr-o zi ma trezesc ca incep sa dea si alea inspre cavitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Sabine, nenorocitele astea de stimulari.
Eu una dupa acest FIV fac o pauza luuunga de cateva luni.
Zau si al meu s-a speriat rau de tot.
Sper ca tu macar esti intr-o situatie mai buna, in sensul ca esti mult mai tinerica.
Ai grija de tine si daca trebuie mergi la mai multi medici pana obtii ceea ce vrei. Un tratament corespunzator.
Sper ca iei ceva impotriva anemiei. Stii tu complexul B. fier si
vit C, char niste magneziu. Ce mai ...ia niste multivitamine.

Bine ca s-a oprit sangerarea.
pup

Mergi la inceput