Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Neata si de la noi!
Azi sunt libera si am program de voie, sa gatesc, sa fac un pic de curatenie si sa ma odihnesc ca ieri am avut o zi foarte grea si aglomerata...dar a trecut cu bine. In rest eu sunt bine, ma mai chinuie nasul ca mi se tot infunda si stranut in special dimineata dar e suportabil , nu am luat deloc medicamente ca trece de la sine pana pe la pranz,seara iarasi apare, dar asta e , speram sa trecem si de perioada asta, ce nu face mami pt puiutul ei....
Abia astept si eu sa merg la eco in 11 decembrie, mai e un pic dar simt ca nu mai am rabdare.ufff
O sa intru si eu sa vad fetele ce au mai pus poze.
Sunt multe fete care doar si-au facut prezenta printre noi si nu au scris de tare mult, speram sa fie toate bine si sa intre sa ne mai salute....
Va pup si o zi frumoasa!

Cornelia
14+

pentru nas infundat si stranut de vreo 3 zile incerc remediul cu miere poliflora, 3 lingurite pe zi si parca functioneaza. Dorm mai bine noaptea, nu mai nasul asa de rau infundat si nu mai stranut asa de des.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salutare fetele

Ma bucur pentru cele care aveti vesti bune de la echo si in general ca sunteti bine si ma intristez pentru fetele care stau mai rau cu sanatatea sau cu greturile (Sabina). Of Doamne, si eu am in continuare dureri de stomac groaznice, nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa mai iau, simt ca ma dor si plamanii ca radiaza durerea in spate.
In rest, burtica mea creste, am inceput usor, usor sa il simt pe bebelus, sper sa fie el. Chiar voiam sa va intreb: eu il simt ca un mic carcel in acelasi loc, nu foarte intens, cam in aceesi perioada a zilei de vreo 4 zile. Totusi nu am simtit o lovitura mai puternica sau altceva sa stiu sigur ca e el. Mai mult niste gadilaturi. Asa trebuie sa simt, fetelor? Ce m-a distreaza in fiecare zi e ca atunci cand stranut, imediat simt un carcelus din locul unde e bebe. Am probat de 4 ori. Rade de mine micutzul
Eu merg pe 7 la echo, sper din toata inima sa aflam daca e roz sau bleu, mai ales ca am negociat cu sotul numele de copii, dar sub nicio forma inca nu am gasit nume de fetitza . Imediat ce am vesti vi le impartasesc.
In functie de subiecte va mai scriu.
Pupici

Murica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Holla, burtici fericite!!!

Cum e revenirea la "munci"? Ca eu nu pot sa zic ca sunt tare entuziasmata. Azi dimineata a plecat si sotul meu in delegatie, in Harghita,(pana vineri ) iar eu incerc s-o conving pe sora-mea sa vina sa doarma la mine ca taaaare mi-e urat singura...

Andreea, tin pumnii sa nu fie prea pudic strunful tau si sa se craceasca putin ca sa vedeti si voi ce are intre picioare

Arturici ferice de tine ca locuiesti intr-o tara civilizata... si pe noi ne bate serios gandul se emigram, insa cred ca nu ne gasim curajul necesar sa facem ceva concret in acest sens... Voi cum ati ajuns in Canada (daca nu sunt prea indiscreta)... Am vazut si eu portretul tau de pe webshots... super!!! asteptam si poze.

Flory... u are so right!!! pe mine efectiv ma scot din toti pepenii oamenii in metrou cand "uita" sa-si duca mana la gura de fiecare data cand tusesc. Lipsa crasa de educatie!!!! Bine, mai sunt si exceptii, insa putine, din pacate.

Sabina, arturici, bravo pentru atitudinea pe care o aveti fata de imbracatul gemenilor... Si mie mi se pare o tehnica de inhibare a personalitatilor lor... am citit multe studii care spuneau ca acest "imbracat la unison" nu le face decat rau micutilor, creandu-le frustrari.

cris, sa stii ca si noi ne asteptam sa fie gemeni, pentru ca in ambele familii, si a mea si a lui, au fost cazuri multe. Se pare insa ca nu a fost sa fie...

Cusa, sa stii ca si eu am probleme cu nasul infundat, mai ales dimineata, insa din cate m-am informat, e perfect normal in sarcina...

Sabina... ce momente magice descrii tu acolo... sunteti o familie taaare frumoasa! Felicitari. In ceea ce o priveste pe Ale, poate prin comportamentul ei incearca sa-ti atraga de pe acum atentia ca nu va putea fi de neglijata sau ignorata atunci cand se vor naste surioarele ei... ma gandesc eu...

Murica, si eu stau in dubii daca ceea ce simt e bb sau nu. La mine se simte asa... ca un fel de mici crampe... da' parca nu le-as spune nici crampe...

Va pup butici! Sa aveti o zi frumoasa!

Mira fericita 15+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Multumesc Sabina, o sa incerc cu miere poliflora,sper sa si gasesc pe aici, ca e tare neplacut de vreo 2 saptamani sa imi tot sterg nasul zilnic si sa si stranut,uff, dar cum a zis si Mira e perfect normal in sarcina si de aia nu ma stresez prea tare, mai ales ca eu am si antecedente de rinita alergica cronica, inainte sa raman gravida foloseam foarte des Claritine deci, se explica, dar acum suportam...O sa incerc cu miere poliflora si plus multe fructe care le manc zilnic.
Eu am concediu 1 saptmana , e asa frumos, mai ales ca maine plecam la plimbare cu masina in Belgia pt cateva zile sa vizitam cateva orase: Brussels, Luxembourg si mai cateva pe acolo, asa ca Murica daca ai timp poate ne vedem la un ceai , abia astept!
Va pup

Cornelia
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit dragele mele fete!

Va raspund mai incolo, acum lansez eu o intrebare: aveti idee ce inseamna sau ce tradeaza pulsul mare in timpul sarcinii?
De 2 zile imi iau tensiunea si ma ingrijoreaza pulsul 110-111... ce spuneti? Ati patit-o? Pe o tensiune aproape normala, cred eu: 10-7, 12-8...a depins de zi. O sa - mi monitorizez tensiunea si o sa pot face un bilant in vreo saptamina...

Va pup si daca stiti ceva sper sa imi spuneti! pupici!

Mary 14+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun gasit dragele mele fete!

Va raspund mai incolo, acum lansez eu o intrebare: aveti idee ce inseamna sau ce tradeaza pulsul mare in timpul sarcinii?
De 2 zile imi iau tensiunea si ma ingrijoreaza pulsul 110-111... ce spuneti? Ati patit-o? Pe o tensiune aproape normala, cred eu: 10-7, 12-8...a depins de zi. O sa - mi monitorizez tensiunea si o sa pot face un bilant in vreo saptamina...

Va pup si daca stiti ceva sper sa imi spuneti! pupici!

Mary 14+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Salutare si de la noi!

Mary, dr meu mi-a zis ca o usoara tahicardie in sarcina este normala, si eu am pulsul peste 100, problema mare este cu tensiunea (pentru care e nevoie de tratament, daca depaseste valorile normale), care la tine vad ca este buna, din cunostintele mele.
Ar trebui sa vb totusi cu dr tau, ca sa stai linistita, insa eu as spune sa nu te alarmezi.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Dragi burtici,

Eu nu am nimic senzational de raportat.
Am fost la defilare, sa vada Matei avioane si tancuri, si a fost tare impresionat. De fapt, tot ce implica motoare, masini, nino-nino, etc il pasioneaza. Chiar si carticelele, daca sunt cu masini sunt mult mai interesante.
A fost amuzant ca are o carticica cu politisti si masini de politie, pe care ii place "s-o citeasca", si zilele trecute a venit la mine cu degetele stranse, eu am intins mana si el a pus ceva in palma mea (a se intelege nimic), dar ca sa intru in joc l-am intrebat ce mi-a dat si raspunsul a fost......amenda
In carticica este un politist care da o amenda, insa ce-o fi inteles el ca este amenda as fi tare curioasa

Frumos ce povestiti mamicutzele de gemeni, mi-ar fi placut si mie, dar DD a avut alte planuri cu noi

Interesanta si ideea cu cadourile on-line, pana acum nici nu m-am gandit la asta, e de luat in calcul.

Cam atat deocamdata, sa aveti o zi frumoasa!
P.S. Si as vrea si eu contul si parola, va rog, mi-ar placea sa vad poze cu voi si poate reusesc sa pun si niste poze cu noi.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Cusa sa ai o calatorie frumoasa. Ai grija sa te imbraci bine ca aici e cam frig, dimineata erau 2 grade, si sa iti iei umbrela pentru ca ploua des. Cat despre ceai, cu mare drag, doar ca e sezon de reduceri si voi fi in magazine si sambata, si duminica. Au bagat la Ikea patuturi de copii la reduceri si alte chestii si vreau sa ma duc sa vad.
Cat despre Mosii care urmeaza, inca nu am luat nimic, dar urmeaza.
Mai vorbim despre asta

Murica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata si de la noi,
pe fuga ca 1-2 ale fiecarei luni sunt mai agitate.

S-au trezit baietii la 5 juma' ptr ca ieri le-am dat cate un calendar ptr luna dec de la Kinder si in spatele fiecarei cifre (1-24) gasesc o surpriza de la Kinder (bomboana, cioco, ceva mic oricum). Si nu au mai putut de nerabdare sa vada ce au azi.
Asa ca am muncit si eu tot de atunci.

Fug la treaba!

O zi frumoasa!!!!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica

Cusa sa ai o calatorie frumoasa. Ai grija sa te imbraci bine ca aici e cam frig, dimineata erau 2 grade, si sa iti iei umbrela pentru ca ploua des. Cat despre ceai, cu mare drag, doar ca e sezon de reduceri si voi fi in magazine si sambata, si duminica. Au bagat la Ikea patuturi de copii la reduceri si alte chestii si vreau sa ma duc sa vad.
Cat despre Mosii care urmeaza, inca nu am luat nimic, dar urmeaza.
Mai vorbim despre asta

Murica 18+

Multumesc mult, stim despre vreme ca e aproximativ ca pe aici, si la noi ploua mult si e mai frigut acum , oricum o sa tinem cont sa ne imbracam f bine, iti doresc spor la cumparaturi si poate alta data cand vom avem si noi mai mult timp ne vom vedea, acum avem cateva zile si vrem sa profitam de ele din plin sa vizitam cat mai multe.
O zi frumoasa!

Cornelia
14+

Mergi la inceput