Mommy-to-be o sa deosebesti clar sughitul pentru ca e ritmica miscarea, adica tresalta asa un timp la intervale regulate ![]()
Cristina_26 condoleante, sa il/o ierte Dumnezeu!
Nicoleta eu l-am botezat la 4 luni pentru ca era si soramea cu bb mic si am vrut sa distantam nitel la 2 luni asa evenimentele, fiind destul de obositor. Altfel, de la 6 sp poti sa-l botezi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
Buna dimineata,dragelor!
Mi-a luat ceva timp sa citesc toate mesajele voastre ,ca ieri m-am laudat ca voi sta pe forum ,dar am ramas fara net
Am fost foarte impresionata de faptul ca va ganditi la copiii cu probleme si mi se face pielea de "gaina",cand ma gandesc ca ei nu-si doresc decat lucruri absolut necesare de care nu au parte...e posibil ca intr-o tara cu pretentii de UE sa ne punem problema ca micutii nu au cu ce sa se spele sau ce sa manance?!ma doare sufletul si am lacrimi in ochi...no comment.
As vrea sa particip si sa trimit si eu unor astfel de suflete napastuite,cate ceva din putinul nostru,macar sarbatorile acestea le schimbe putin viata.
Of,am un nod in gat!
Voi merge aici in Buzau la o casa de copii sau daca voi aveti si alte propuneri le voi accepta si voi ajuta si eu .
Va pup si voi reveni dupa ce imi va trece starea asta de tristete profunda.
10+