Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Monica,
dar ce ai patit de ti-a fugit pasa buna?

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Chiar, fetelor care sunteti la a 2-a sarcina, ati reusit ca dupa prima, cu multe exercitii sa refaceti abdomenul? Ca mie imi cam sta pe creier treaba asta. Si inca ceva... Oare are legatura celulita cu sarcina, ca de cand am ramas insarcinata, desi ma alimentez muuult mai sanatos, aproape ca nu suport sa ma mai privesc in oglinda la cata celulita am acumulat peste tot

Mira fericita 15+cu Maya Alexandra

minunea mea
[/quote]

Buna burticute dragi!!!

Sunteti si veti fi si mai frumoase dupa ce aveti puiutzii,nu va mai faceti griji!
Radu mereu imi spune ce "mama frumoasa am!"
Cine-mi poate da si mie parola pentru webshots...sper sa vad si eu pozele voastre si sa postez si eu pe ale mele.

Va pup,

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui TEUTA2

Chiar, fetelor care sunteti la a 2-a sarcina, ati reusit ca dupa prima, cu multe exercitii sa refaceti abdomenul? Ca mie imi cam sta pe creier treaba asta. Si inca ceva... Oare are legatura celulita cu sarcina, ca de cand am ramas insarcinata, desi ma alimentez muuult mai sanatos, aproape ca nu suport sa ma mai privesc in oglinda la cata celulita am acumulat peste tot

minunea mea

Buna burticute dragi!!!

Sunteti si veti fi si mai frumoase dupa ce aveti puiutzii,nu va mai faceti griji!
Radu mereu imi spune ce "mama frumoasa am!"
Cine-mi poate da si mie parola pentru webshots...sper sa vad si eu pozele voastre si sa postez si eu pe ale mele.

Va pup,

+10
[/quote]

Teuta, pentru parola trebuie sa-ti activezi PM-ul, ca sa ti le pot trimite. daca nu stii cum, let me know.

minunea mea

Mergi la inceput

Ti-as da eu parola dar nu ai PM activat..

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Arturicii imi pare tare rau daca prin raspunsul meu te-am deranjat...nu a fost nici pe departe intentia mea.Faptul ca cineva se gandeste si la mine inseamna mult...iti multumesc pt sfat si imi pare rau daca te-am suparat.Este o clinica f buna in Bacau si deja am pus ochii pe o dr de acolo.Am auzit ca e tare buna si in plus am si pe cineva care sa ma ajute cu programarea...am uitat sa precizez asta in mesajul precedent.
In seara asta am devorat o tigaie intreaga de aripioare....de mult nu am mai avut pofta de mancare asa, si din pacate stiu ca nu o sa tina prea mult minunea.Maine sigur o sa imi fie rau.
Bun venit Ioana , sarcina usoara si bebe sanatos.Hmmm....din ce in ce mai multe Ioane o sa ne fie greu sa va deosebim.
Seara placuta...plecam la cumparaturi de Mos Nicolae.
15

Mergi la inceput

[/quote]

Teuta, pentru parola trebuie sa-ti activezi PM-ul, ca sa ti le pot trimite. daca nu stii cum, let me know.

minunea mea
[/quote]

Te rog,ajuta-ma caci nu stiu cum!

Mergi la inceput

Teuta, Intri in "contul meu", apoi "mesaje private", iar in partea dreapta sus ar trebui sa fie optiunea de activare. Mie nu-mi mai apare caci am activat deja PM. Daca nu e in dreapta sus, o gasesti tu pana la urma undeva pe pagina. sper sa-ti fost de folos...

minunea mea

Mergi la inceput

Arturici, ti-am vazut minunile :) doi voinici frumosi si ondulati Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Teuta, Intri in "contul meu", apoi "mesaje private", iar in partea dreapta sus ar trebui sa fie optiunea de activare. Mie nu-mi mai apare caci am activat deja PM. Daca nu e in dreapta sus, o gasesti tu pana la urma undeva pe pagina. sper sa-ti fost de folos...

minunea mea

Multumesc mult si pup fata pentru promptitudine!

Astept si parola de la cine o stie!

=10s

Mergi la inceput

Auleu, Gabriella, nu era vorba de tine. Uf, imi pare rau! Ti-am raspuns tie apoi mi-am adus aminte de situatiile din viata mea! Nu era vorba de tine!
Eu un sfat, o parere, nu le consider ajutor.Ma si duc sa sterg fraza aia ca imi dau seama ca am pus-o total aiurea

Teuta,
vad ca te-au lamurit fetele. Asteptam poze!

Si eu m-am bucurat de pozele voastre!

Mira, multumim, sunt ondulati, eu sunt creata.
E o poza facuta acasa in Ro in toamna cand am dat o fuga pana acolo.

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput