Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Citat:
citat din mesajul lui murica

Cusa sa ai o calatorie frumoasa. Ai grija sa te imbraci bine ca aici e cam frig, dimineata erau 2 grade, si sa iti iei umbrela pentru ca ploua des. Cat despre ceai, cu mare drag, doar ca e sezon de reduceri si voi fi in magazine si sambata, si duminica. Au bagat la Ikea patuturi de copii la reduceri si alte chestii si vreau sa ma duc sa vad.
Cat despre Mosii care urmeaza, inca nu am luat nimic, dar urmeaza.
Mai vorbim despre asta

Murica 18+

Multumesc mult, stim despre vreme ca e aproximativ ca pe aici, si la noi ploua mult si e mai frigut acum , oricum o sa tinem cont sa ne imbracam f bine, iti doresc spor la cumparaturi si poate alta data cand vom avem si noi mai mult timp ne vom vedea, acum avem cateva zile si vrem sa profitam de ele din plin sa vizitam cat mai multe.
O zi frumoasa!

Cornelia
14+

Ce te invidiez ca pleci la drum. Asa as pleca si eu dar am interdictie totala de la medic si imi este asa de greu, ptr ca noi eram f plimbareti. In plus era singura posibilitate sa mai scap de soacra mea. Imediat ce se nasc picii, la 2 luni am plecat in lume.
Iti doresc drum bun si petrecere frumoasa. Sa aveti zile super.

Sabina 19+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Buna dragelor mamici si viitoare mamici....vreau sa ma primiti si pe mine aici...sa mai impartasim sentimente
Eu azi am inceput sapt 16 si sunt tare emotionata...ca il ast pe bb sa faca prezenta...si mai simt si io cate ceva pe acolo...dar nu stiu ce e...oare e bb? Abia ast sa il simt...si in 18 dec merg la eco...sper sa nu fie rusinos si sa ma lase sa vad ce fel poarta sub centura

Ioana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Mommy to be, mersi mult pt id si parola!

Ioana, bine ai venit si sarcina usoara!

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Multumesc mult Sabina, si eu am un pic de emotii ca de cand is gravida nu am fost in asa calatorie lunga, totusi is 600 km , oricum va conduce sotul si plus ca o sa ne mai oprim din cand in cand pe drum, si sunt autostrazi, putem merge mai tare, asa ca sper ca va fi bine. Am unda verde de la medic care mi-a zis ca pot sa plec si in America daca vreau, doar sa evit eforturile mari, si sper ca plimbareala sa nu fie un efort prea mare.
Acum trec la facut bagajul! O seara frumoasa sa aveti si sper pana ma intorc sa aud numai vesti bune de pe la voi!

Cornelia
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Ali scumpa, si ce scofala am facut daca am plecat de la 57? Bine, in loc sa ma vait, o sa iau niste masuri ca nu se mai poate asa. DAr sa vedem ce vointa am, mai ales ca vin sarbatorile...
Mommy-to_be buna ideea cu burticile, o sa incerc sa pun si eu niste poze. Burtica ta e frumoasa si rezonabila....si burtica mea a fost superba la prima sarcina, acum nu mai e asa..
cusa sa aveti o plimbare relaxanta...ce m-as mai duce si eu pe undeva, si noi suntem tare plimbareti...probabil la toamna cand va avea Ilinca 3 luni...V-am vazut pozele sunteti f frumosi!
Cristina vazut si pozuicile voastre. tu esti f draguta si Mihaita e superhaios. cu cine seamana blondut asa?
SabinaNu aveai eco azi, sau ma insel eu??
Arturicii aoleu, ce ma enervezi cu burta ta mica pai nu nasc eu, nu ma ocup si de asta?? vezi ca atunci o sa te stresez cu detalii despre operatie! Misto cu calendarele. Nici eu nu as dormi in locul lor! v-am vazut si pozele cu baieteii nazdravani si portretul. E fidel portretul??
Anamariam mama ce pozica ai de la eco, e imprimat bb in intregime! Eu nu am facut 4D la varsta asa mica si din pacate nu voi avea asa ceva...cu cat creste nu mai intra in cadru intreg!
R ocsy vazut si pozicile voastre. TU ai o fatza perfecta, de papusa.
Ioana bine ai venit!! Vad ca esti destul de inaintata cu sarcina. Sa fie bine in continuare si sa auzim numai vesti bune!
Madamar eu nu stiu asta cu pulsul, mai bine intrebi si doctorul ca sa ai o opinie medicala.
andradap sunteti ok, asta conteaza, chiar daca nu aveti timp de net pana la concediu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

cornelia, te invidiez pentru plimbareala de care vei avea parte... Sa te simti bine!!!

cristina, ce frumosi sunteti toti 3... o familie reusita! Iar ala micu e dulce foc!

laurita ce vrei sa spui prin "burta frumoasa si rezonabila"? Ca mie mi se pare taaare mare pentru varsta asta de sarcina, mai ales ca e prima...

Chiar, fetelor care sunteti la a 2-a sarcina, ati reusit ca dupa prima, cu multe exercitii sa refaceti abdomenul? Ca mie imi cam sta pe creier treaba asta. Si inca ceva... Oare are legatura celulita cu sarcina, ca de cand am ramas insarcinata, desi ma alimentez muuult mai sanatos, aproape ca nu suport sa ma mai privesc in oglinda la cata celulita am acumulat peste tot

Mira fericita 15+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...intru repede ca sunt cu domnisoru langa mine si nu ma lasa sa scriu...

La gravidute, pulsul este usor marit!! Totusi, un puls marit poate fi si semn de deshidratare.

Cusa, drum bun!! Ce dor mi-e sa vizitez Belgia, dar intr-adevar e tare frig in perioada asta, adica e umezeala aceea care o simti pana-n oase.

Multumesc Mira si Laurita!! Eu am fost blonda pana la 3 anisori, apoi am devenit satena, dar, poate Mihaita seamana cu mama mea care este blonda.

Mira, eu am slabit destul de repede!! Burtica se mai vedea putin si cand sa zic ca ma apuc de abdomene si exercitii intense au aparut cele II Cu celulita eu nu am avut porbleme , nu mi-a aparut in sarcina in plus decat aveam inainte

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

am revenit si eu intr-o scurta pauza.

Sabina,
*noi ne-am schimbat masina inainte sa stiu ca-s insarcinata; pe la noi vin rude in vizita aproape non stop (cu pauze de 4-6 sapt) asa ca masina mai mica nu ne ajungea. Radeam ca o sa ajungem sa ne trebuiasca un autobuz (de scoala ca alea imi plac mie!)
*Pai noi am plecat de vreo 3 ani, ptr binele baietilor.
*Scuze, nu stiu de ce am retinut eu ca sunt in placente diferite.
*rabdare rabdare, mai ai exact cat ai avut pana acum pana sa nasti. Si a trecut repede, nu-i asa??
*legat de observatii, si pe noi ne apuca rasul la unele reactii de independenta ale baietilor, reactii ce unele din ele trebuie amendate macar un pic..

Cris_09..sigur nu ai gemeni?
Glumesc. Asa patesc si eu, toata lumea ma intreaba dac sigur nu-s 2!
Dar, cum zice si Sabina, nu e timpul trecut nici ptr tine!

Gabriella
Pai nici nu ma gandeam sa le faci la vreo clinica de stat. Insa ma gandeam ca pt a prinde loc la un dr bun poate ar fi bine sa programezi din timp. Zic si eu dar tu stii mai bine.

Cornelia,
*mie-mi zici de nas infundat... Cel putin dimineata e teroare pana reusesc sa imi curat sinusuri, si ce mai am de curatat...In dimineata asta mi-a curs la sange de numa.
Si nu cred ca scap de asta pana la nastere.
* Drum bun!!!! Distractie placuta!

Mira
*am ajuns aici cu gandul ca o sa le fie baietilor
*am pus si o poza cu cei mici!
*la fel si tie; stai linistita ca mai ai timp si de gemeni!

Murica,
vorbiti de racoare....la noi dimineata erau vreo -4 grade! Si ce ne asteapta prin ianuarie februarie..

Ioana
Bun Venit!!! Sarcina usoara si bebe super sanatos!

Laurita,
*stai linistita cu kg ca pleaca ele dupa aia
*cat despre info, vorbim
*portretul zic ceilalti ca e fidel; o sa apuc sa am si o poza cu mine si ziceti voi apoi.

Sa aveti o zi frumoasa!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

Buna dragelor mamici si viitoare mamici....vreau sa ma primiti si pe mine aici...sa mai impartasim sentimente
Eu azi am inceput sapt 16 si sunt tare emotionata...ca il ast pe bb sa faca prezenta...si mai simt si io cate ceva pe acolo...dar nu stiu ce e...oare e bb? Abia ast sa il simt...si in 18 dec merg la eco...sper sa nu fie rusinos si sa ma lase sa vad ce fel poarta sub centura

Ioana 15+

buna...bine ai venit !! se poate sa fie bebe,,la prima sarcina l-am siomtit pe bebe in jur de 16 sapt..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

MARY, pulsul marit e f. frecvent in sarcina, si eu il am in jur de 100, de multe ori si peste.

MIRA, eu sunt mai lenesa din fire si de cand cu Luca abia apuc sa merg la wc, nu sa mai fac exercitii de abdomen, asa ca eu am ramas cu burtica din pacate. Depinde de organism cred, mie mereu cand ma ingrasam mi se punea prima data pe burta, niciodata pe picioare, deci e mai greu de dat de acolo.

Cam atat, nu prea sunt intr-o pasa buna de ceva vreme, asa ca nu stiu ce sa mai zic. Intru si eu sa mai vad ce ati mai pus pe webshots, daca mai tin minte parola.

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput