INSEMINARE 56

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Ella28-super tare faza cu
Chiar functioneaza? A mai incercat cineva?
Un anumit vin rosu sau indiferent?
Nu de alta, dar eu dupa o gura sunt

Atunci va invit la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetele de FIV zic ca da. Adica cateva pe care pe care le mai stiu eu sunt gravi acum si au baut vin. Acum ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi baut vin...cine stie?? Vin rosu trebuie. Nu unul anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella, macar in urma tratamentului esti vesela
am f mari emotii pt azi, abia astept sa se faca 1 sa plec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

ella, macar in urma tratamentului esti vesela
am f mari emotii pt azi, abia astept sa se faca 1 sa plec...

Da, sunt rasu'-plansu' ca bautura accentueaza si depresiile
Hai ca mai e un pic. La ce beta ai ...de ce ai emotii? Bafta te asteptam cu detalii lacrimogene, sa ne zici ce si cum, ce zice/face sotul...tot tacamul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

da,pai ma astept sa dea sotul o reprezentatie...ca la cat e de stresat, cine stie ce face la doctor...totusi nu cred ca il iau inauntru cu mine, ca s-ar putea sa-mi faca eco transvaginala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

pupici la toate fete - am facut nitel de pauza de la activitatea de forum , insa am revenit cu forte proaspete.

Am recuperat tot si imi pare sincer rau Viss - sunt fara cuvinte, insa sunt alaturi de tine ! si DA, vin la intalnire si poate totusi isi face timp si luminita42 sa vina ! (facem intalnirea pana pe 16 decembrie ca sa ai timp, DAAAA ?????

Peta, eu am facut eco transvaginala....dar sa o rogi cand pune doppler-ul sa te anunte ca mie nu mi-a spus si la sf imi spune "gata, acum te poti da jos....dar io incapatanata, am rugat-o sa-mi puna sa aud iar inimioara, sa ma asigur io ca e bine" si doar cateva secunde am auzit bataile.... :(

Ella, ma mira faza cu :) dar daca asa creste endometru, da-i inainte si luna asta se lasa cu II liniute !

Sensibila....sa-ti traiasca fetita si cred ca abia aastepti sa te intalnesti cu ea, sa o tii in brate.... burtica cu fetita :)

beatrice75...daca nu faci inseminare, cum de ai avut folicul de 28 in ziua 10 ? (nu vreau sa te sperii, dar sigur nu e chist ? era singurul folicul, sau era doar cel mai mare ?

6+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

PETA - te asteptam cu vesti bune
INDI_77- ce emotionant, felicitari din nou pt bebel si multi, multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

fetele toate.
M-am hotarat.Mai fac o ia acum in decembrie si gata.In ianuarie fac pauza iar in februarie o sa incep sa ma interesez si sa vad exact ce anume trebuie pt fiv si daca pot sa-l fac cu fibromele mele.Cert este ca de data asta, aceasta va fi ultima inseminare.Daca tot am ramas in Romania o mai fac si pe asta.Va fi prin 12 iar dupa aceea plec acasa.De abea astept.
Ellasarbatorile sunt superbe in Viena.Merita vizitata mai ales in perioada asta, de fapt tot timpul dar mie cel mai mult imi place dupa data de 15 noiembrie.Daca jungi vreodata sa nu cumva sa ma ocolesti.

Mergi la inceput

Fetelor cum sa procedez? sa-mi fac testul in ziua 11? este prea devreme, nu? Dar nu vreau sa-mi mai pun arefam...imi este teama, am auzit ca intarzie cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Raallu, eu zic ca e prea devreme sa faci acuma test.
Cu arefam nu este o regula, dar poate intr-adevar sa intarzie cm-ul, cu pana la 3 zile. Mie cateodata mi l-a intarziat, cateodata nu...
Indi, bine ai revenit

Mergi la inceput