Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (354)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, sper ca esti mai bine deja, musai sa faci toate analizele acelea. Stiu ca bolile autoimune se agraveaza pe stress, insa nu e asta cauza. Cel putin eu nu inghit galusca asta cu stressul pe care ei o baga atunci cand nu stiu ce sa mai zica. In legatura cu camerele copiilor, evident ca sunt la fel daca le-am luat de la Ikea. Ma rog, mai aveau si alte modele, dar astea erau cele mai simple. Iar la asternuturi nu erau prea multe variante pentru copii si astea sunt super. Aprpos, si noi avem cateva randuri.

Betty, sa stii ca Andrei are 15 kg si 94 cm si mie mi se pare mult. Culmea e ca ma dusesem la doctor sa ma plang ca a slabit copilul. Ideea e ca el are osatura mare si grea si probabil atarna mai mult, ma rog, nu ca nu ar fi si impanat. Dar nu ma asteptam la 15 kg.

Erina, multumim, promit ca pun si pozele cu detalii din casa. Cat despre tort, cel cu cacao era de la Ana, restul minunatiilor din pozele cu cumatra sunt facute chiar de ea. Deci nu muri de pofta, trebuie doar sa ii faci o vizita.

Ana, multumim de complimente. In alta ordine de idei, imi pare tare rau ca aveti asa probleme. Sper sa nu compromiti calatoria, dar oricum inteleg ca pana la urma numai linistita nu vei fi.

Cecilia, evident ca paturile sunt pentru musafiri. Eu nu ma gandesc decat cum sa le fac fata atomicilor astora doi, exclus orice alta inmultire.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Neata!
tineti pumnii sa-mi iasa bine hemograma, ca vreau acasa, aici incepe sa se aglomereze, sa aduca doamne bolnavioare tare....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Tinem pumnii stransi!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, noi am luat pat de teava:), ala cu pat dublu jos, si sus simplu.
asternuturile tin super la spalat, sa stii ;), si inimioarle, si masinutele. Noi am luat si cu animalute, si unele de adulti.

Ei n-au bagat stress-ul la inaintare, ci tot la teste imunologice ma trimit, sunt f f rationali p-aici.

Mergi la inceput

Erina, frumoasa plimbarea pe la Arc. Pacat ca nu ati prins parada, dar asta e, va fi si la anul. Nici noi nu am mers nici anul asta si nici anul trecut, insa am fost acum 2 ani cu Alex si i-a placut tare. Multa multa sanatate parintilor tai, tare greu e sa ii stii bolnavi.

Yaia, esti de belea cu pulpa de pui a popii. Hai ca mi-ai adus un zambet pe ziua de azi.

Papanash, ferice de mine ca nu citesc presa. Ce cutremur soro? Pai cutremur poate fi oricand, si daca vezi si filmul 2012 la care am fost aseara zau daca iti mai vine sa faci ceva. Dar asta e, viata merge inainte si daca e sa se opreasca numai Dzeu stie.

Vale, ba chiar Mirunica e musafira cu pricina. Cat despre serbare, cred ca nici la noi nu se mai tine cu parinti. Cica e posibil sa primim filmarea acasa.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, se vede ca-ti prieste trimestrul 2 de sarcina, bucura-te de el cat mai mult!
cat despre ciocolata, nu mai am voieeeeeeee

oricum mananc complet nesarat, ceea ce a redus painea drastic, aia fara sare e horror, da nici dulce nu e voie.

Sa iau partea buna: poate slabesc sanatos:)))

Mergi la inceput

Nana, imi pare tare rau de asemenea vesti. tare mamica si fluturasul, sper sa fie totul bine. Va imbratisam cu drag.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Piciulika, tare bine mi-a picat mesajul tau despre cartea cu pricina. Mi-a raspuns si la gandurile mele de mai devreme legate de Alex. si ursuletul (dragul de el cum il asteapta pe tati) dar si burtica. Acoperisul e rezolvat?

Yaia, vad ca Tudor ti-a mostenit simtul umorului, auzi la el cum a pictat unghia.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Betty, este minunat ciufulitul tau.

Ana, vai ce mare este Vlad. Pai eu ma gandeam ca Andrei e prea mare, dar acum m-am linistit.

Gabriela, ma bucur ca totul este ok acum. Si noroc ca a pus Sabina link la pozele voastre, sunteti minunate.

SabinaY, ma bucur ca si la voi e ok, ca se inteleg fetele. Imediat bag un ochi si pe mail sa vad ce minunatii de pozici aveti acolo.

Yaia, eu zic sa lasi mesajele pe forum si da o fuga sa alegi mobila Delfinasei. Pai sa poate?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Hai ca am recuperat tot din urma, ma apuc si eu de ceva munca pe la birou.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Erina,chiar si asa, sunt sigura ca esti gratioasa ca o balerina! Iar cand vine vorba de vreo mondenitate jos palaria!
Ana, sanatate soacrei si matusii! Sper sa va rezolvati problemele si sa va puteti bucura de vacanta!
Betty, frumos foc flacaiasul! Pupam doi ochisori minunati!
Andreea, Andu are 90 cm si 12 kg. Din cate am observat piciul meu este cel mai mic. Insa atat timp cat este sanatos si cu voie buna nu imi fac griji. Iar de mancat fratilor, va rog sa ma credeti ca mananca non-stop toata ziua. Nu-l calmez decat cu mancare gatita nu prea suporta uscaturile. Unde s-o duce toate astea nu stiu ca,nu are nici pulpite nici colacei!
Gabriela,minunate vesti!
Roxana,sanatate in primul rand tatalui. Sa stii ca si eu patesc cam acelas lucru cu Alex,la noi dureaza de ceva vreme treaba asta. Orice as pune-o sa faca dupa10 minute se plictiseste.La gradinita nu vrea si mai mereu incepe sa planga dimineata. A inceput sa refuze mancarea de la gradinita sau sa manance foarte putin pe motiv ca daca papa o doare burtica.Ma mai salvez cu Tom si Jerry, sta cuminte cat ruleaza desenul. In rest pare sa aiba o placere deosebita sa se bata cu Andrei, sa ma enerveze pe mine, iar in ultimul timp a devenit foarte incapatanata si trebuie sa negociez cu ea cam tot. Trag speranta ca este doar o perioada si sper ca dupa trecerea sarbatorilor sa redevina la sentimente mai bune.
Sabina,tinem pumnii stansi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput