Declaratia live a baiatului la OTV

Declaratia live a baiatului la OTV | Autor: vikinga

Link direct la acest mesaj

De 15 minute am dat de emisiune, nu stiu cit a durat si daca s-au spus lucruri interesante pina acum. Mie mi-a facut o impresia buna baiatul, imi era mila cum tot repeta ca doreste sa fie lasat in pace si cum se tot ruga sa fie si el lasat sa vorbeasca. Ciudat si batator la ochi faptul ca matusa copilului, aflata in tara acoperea pe toata lumea, si ea aflata in telefon. E f bine ca cineva il apara dar ea avea ceva exagerat, nu stiu de ce.Ce aflaram de la baiat:-lumina albastra a zis si el ca i se para ciudata si ca ,,, cu un laptop oricine poate face ce doreste-nu a fost lovit in plex cuma sustinut patriciu-nu a fost batut de basescu ci exact cuvintele folosite de el "atins sters", ca prieteneste, in gluma, in dorinta de bataie nu am prins eu poate zice altcareva care s-a uitat de la inceput. matusa in schimb zice "lovit". revin ca zice copilul ceva interesant.Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce chestie, baiatul a reusit sa se impuna in fata matusii chiar acum spre final si i-a cerut el copil de 15 ani matusii sa-si ceara scuze public pentru ca ea a folosit in numele lui cuvintele "lovit si batut". Zicind ca nu e adevarat asa ceva. Basescu "l-a atins sters", zice el dar uite ca nu am prins exact sa zica si cum si de ce si daca prieteneste, cum e si bataia pe umar nu e bataie, intelegeti voi diferenta. Si a tot repetat ca nu a fost vorba de batut ori lovit, ca-s niste prostii. Mai zice ca in plex nici vorba, ca patriciu e mincinos, cu toate ca se fereste sa foloseascxa asemenea cuvinte, el nu vrea sa faca mincinos pe nimeni, se fereste, ii e teama, mai zice ca ii este si indiferent cine si ce cistiga si tot insista ca el si familia lui nu doresc nici un ban din toata povestea asta. mama lui muncind acolo de multi ani, trag eu concluzia ca el era lasat cu matusa in timpul asta, copilul e in italia de citeva luni, merge la scoala si zice ca are note bune, isi doreste un viitor frumos acolo.E credincios si la urma ii ureaza sa-l ajute dumnezeu pe basescu sa cistige cu toate ca lui nu-i pasa cine iese presedinte, pe el neinfluientindu-l in nici un fel.Eu cred copilul! Matusa mi se pare prea infierbintata ca sa nu zic usor dubioasa.Si copilul practic ii face mincinosi pe amindoi, cu toate ca nu direct, e prea la locul lui sa o faca, el vrea doar liniste. Bine ati venit in lumea oamenilor mari! Ce surpriza..adultii mint.In studio e si femeia aia cu hirtiile in mina care il intreaba de ce a facut-o la acea vreme nebuna ori ceva de gen. copilul a dat intii sa ocoleasca ca ar fi zis asta si pe urma a recunoscut ca da asa e si nu stie de ce a zis asa ce minte avea si el la 10 ani, s-a scuzat oarecum zicind asta. Iar dovada sinceritatea unui copil. 15 ani insa inca copil, il vezi. Si foarte echilibrat si cuviincios data fiind situatia, nu a tipat nu a s-a dat in spectacol, nu a acuzat, nu a facut nimic din ce fac.. oamenii mari.Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

daca e sa leg cap la cap din ce a zis copilul, ca in sfirsit au blocat astia tipetele matusii(care era si ea acolo in timpul meetingului dar undeva mai in spate):-femeia cu hirtiile in mina nu a mintit cind a zis ca baiatul a vorbit urit-baiatul recunoaste ca vazind-o agitata acolo cu hirtiile in mina a zis ceva de genul a ce sustine ea( da-o dracului de nebuna)-basescu vorbeste cu ea in timpul asta si probabil aude remarca asta si il "atinge sters", ca atunci cind tragi fesul pe ochi unui copil cind zice prostii? ca batut ori agresat copilul sustine sus si tare ca nu a fost si nu s-a simtit, ba il bufneste risul asa intr-un mod dezaprobator.-la vremea respectiva copilul a zis matusii ca a dorit un autograf de la basescu-in film apare "ceva" pt ca acolo a fost ceva pina la urma -dar exista probabilitatea sa se fi intervenit asupra gestului respectiv pt a-l face mai agresiv decit a fost de fapt, plus declaratia lui patriciu cu 2 lovituri ca sa puna capac.oricum mie una imi e clar, copilul si familia au picat de inocenti intr-un asa scandal care se vede cu ochiul liber ca ii depaseste. nu e nici un tata in zona, is doua femei mama si matusa si un copil pe care au tabarit toti. pozitia matusii e cumva contrara, ea zice ceva mai altfel decit zice copilul. e interesant de stiut de ce? s-a speriat? doreste sa-l protejeze?si gata telenovelanah ca citaram OTV-ul pe prima pagina ca din cel mai renumit ziar.Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

In caz ca e adevarat tot ce zice copilul, cine l-a traumatizat pana la urma mai rau, Basescu sau gasca lui Geoana, care a scos imaginile de la naftalina si acum nu are bietul baiat liniste sa isi vada de viata? Sta probabil intr-un stress cumplit de cand cu acest scandal politic in care a fost implicat fara voia lui.

Indiferent ce o fi fost in 2004 si cat de vinovat o fi sau nu Basescu, mie mi se pare ca acest tanar sufera mult mai mult pt ceea ce i se intampla chiar acum. Iar pt asta sunt responsabili cei care au iscat scandalul, fara sa se gandeasca sau fara sa le pese ca vor traumatiza exact acel copil (chiar daca are 15 ani e inca f tanar). Chiar nu se revolta nimeni din cauza asta? Sau nu e cine stie ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:




E OK atunci . Din nou...ce ati face voi daca ne-am intalni si v-as "atinge sters" sters copilul daca mi-ar spune ca sunt urata sau daca ar tipa? M-ati "atinge sters" si voi pe mine sau v-ati "atinge sters" copilul ca deh , a fost necuviincios?


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu il cred pe baiat ... as vrea sa stiu ce interese are "matusica" de afirma altceva sau daca a fost platita sa sustina contrarul sau pur si simplu este o admiratoare si o sustinatoare a lui Geona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO




E OK atunci . Din nou...ce ati face voi daca ne-am intalni si v-as "atinge sters" sters copilul daca mi-ar spune ca sunt urata sau daca ar tipa? M-ati "atinge sters" si voi pe mine sau v-ati "atinge sters" copilul ca deh , a fost necuviincios?


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html


Nu e ok, dar cred ca pentru psihicul lui a fost mai putin grav decat ce i se intampla azi, cu toata haita de penalisti-pesedisti pe urmele lui si a familiei lui.

Bunica, „livrata” la ordin pe TV de primarul PNL - http://contramanipulare.wordpress.com/2009/11/28/evz-bunica-%e2%80%9elivrata%e2%80%9d-la-ordin-pe-tv-de-primarul-pnl/

Sau poate pentru ca a pupat-o la ordinul lui conu' Dinu in loc sa-i "stearga" o palma femeia e mai putin speriata si stresata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

Vikinga, foarte buna analiza ta.
Intr-adevar, am ajuns sa citam OTVul, dar asta numai pentru ca celorlate televiziuni nu li s-a parut importanta transarea adevarului. Scopul a fost doar lasarea manipularii si atat. In rest, au lasat 22 de milioane de oameni sa speculeze pe marginea unui film manipulat si atat.
Nu a pasat nimanui de copil, de adevar, de norme jurnalistice. Comanda de la Patriciu a fost: improscati cu rahat si atat.

Acum, cui ii pasa? Adevarul, oricum nu trebuie sa iasa la iveala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Off topic care este de fapt foarte On-topic : Toata aceasta situatie creata ma duce cu gandul la un film exceptional The Client , in care Susan Sarandon este o avocata care il apara pe pustiul Mark Sway , supus unor mari presiuni si intimidari .
Ar trebui s-o aducem pe Susan ca sa il apere pe acest copil si familia lui de toate tracasarile si evidentele amenintari , pe care in urma cu o saptamana parintii le-au recunoscut . Sigur ca nu au curajul sa-l impiedice din marsul "victorios" pe dl.b , chiar asa , cum au curajul sa-l scufunde pe vasnicul erou national care lupta cu mogulii , "tzugulii" si alte neamuri de corupti ( capitalisti ) , el care este cel mai anti-corupt si anti-comunist pe care Romania l-a avut vreodata !
Nu ma mira ca acest copil si familia sa si-a schimbat declaratia , dar este atat de evidenta realitatea !
Fieful basescian a rasuflat usurat ahaha, probabil crede ca poate prosti or minti o lume intreaga , ca toti sant niste bieti amatori , dornici de numai circ populist , balci , gratare si manele !
Hoppa ...tzup ..ia maneaua lacrimogeana -> Sa traiti Bine cu -ul , i-auzi
http://www.youtube.com/watch?v=qqxXn5hd-0o

Si maine este o alta zi !
************
Alexandra , mamica lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ok, deci ramane cum am stabilit initial: clipul NU e trucaj, basescu L-A LOVIT pe copil. in discutie ramane cat de tare l-a lovit si s-a lamurit si asta, vad: "l-a atins sters".

astept interventia organelor de ancheta si demisia. si sa-i reaminteasca cineva lu Base ca in Romania anului 2009 majoritatea parintilor isi invata copiii sa nu lase nici un strain sa ii atinga (sters sau nu). si ca presedintii nu-s exceptii, iar complicii (sustionatori, votanti, neutri, aparatori) au partea lor de vina in poveste.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

Conchita, tu chiar asta ai inteles din recapitularea de fapte pe care a facut-o Vikinga?

Vai de mine

Mergi la inceput