Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

LA MULTI ANI celor ce poarta numele de Nicoleta si Nicolae, iar Mosul si sarbatorile de anul acesta sa va aduca darul mult asteptat, sa va bucure gandurile si Maicuta sa va incante inimile

va pupam cu mult drag, merg sa citesc din urma

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

A venit Mos Neculai,
Cu un nevazut alai
De dragalasi ingerasi,
Sa puna la copilasi
In sosete
Sau in ghete
Multe daruri si frumoase:
Bucurie e prin case…
O sa aduca Mosu'-acu'
Tuturor un mic cadou.

Ce-i tot cer si tot astept:
Un preaplin de “love” in piept.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeee

au ajuns adi si alina acasa ... acm se odihnesc .... sunt bine

LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOR!
SA TRAIASCA CU NUMELE

SI LA MULTI ANI MAMEI MELE
CARE ASTAZI IMPLINESTE 59 DE ANI

alrak toti zicem ca nu avem ce scrie
da sunt convinsa ca daca ai incerca
in fiecare zi
s-ar astene cateva randuri
si nu mai fi trista
daruieste si tu unui copil ceva
sii te vei inveseli

va pup pe toate
la noi a venit mosul
cu o jucarie de la nasica
si una de la mosul nostru

o zi frumoasa
DOAMNE AJUTA!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

LA MULTI ANI!!!! tuturor care poarta numele frumos al Sfantului Nicolae
Sfantul Nicolae sa aduca in ghetute multe bunatati copilasilor iar noua multa credinta si speranta pentru anul care urmeaza.

Am ramas si eu in urma cu scrisul. Vreau sa va multumsc tuturor care v-ati rugat pentru mama mea. Speram sa fie bine, marti o sa aflu mai multe dupa inca o serie de analize medicale.
Livsy draga noastra te admir si eu pentru faptul ca stai inca cu sotul tau dar nimic nu este intamplator stie Dumnezeu de ce este asa situatia. Te asteptam sa ne dai vesti bune si Bunul dumnezeu va randui sa ne dai asemenea vesti asa cum iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Am apasat din greseala inainte de a scrie tot mesajul.

Cami multa sanatate Alinei si bine au venit acasa. De asemenea LA MULTI ANI mamei tale si fetite tale multa sanatate.
Ioanact multumim pentru tot. Sarcina usoara iti doresc si multe bucurii micutei tale.
Alrak draga mea nu fi trista acum de sfantul Nicolae ca el este asa de bun si nu ne va lasa.

Va imbratisez pe toate dragele mele MaraAnisia, Happymum, Caciantoni, Laura, Deeva, Georgia, Victorita si absolut pe toate chiar daca nu v-am pomenit decat pe cateva. Sfantul Nicolae sa ne apere de tot raul si sa ne aduca si noua bucurii.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor va rog din tot sufletul sa va rugati si pt mine..miine am prima IA,sper sa fie o reusita!Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Fetelor va rog din tot sufletul sa va rugati si pt mine..miine am prima IA,sper sa fie o reusita!Multumesc

Doamne ajuta!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Doamne ajuta!

Blog

Sa dea Domnul sa fie bine!ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

sara buna fete si cipicah

la multi ani Nicolae

V-am zis zilele trecute de prietenii mei Nicolae si Ramona care au o fetita prematura de 1,4 kg. Vreau sa stiti ca fetita ii bine, insa Ramona se simte tot mai rau. De la cezariana de acum o saptamana nu isi mai revine. Azi chiar o facut febra mare 38. Nicu ii tare necajit. Acum 2 ani in Postu Pastelor or pierdut cealalta fetita. Anu trecut in Vinerea Mare Ramona o avut un accident de masina... atunci era sa moara. In noaptea de Craciun din 2008 le-o ars bucataria complet... de la un televizor. Care era stins si mai era si in garantie. Of of, ca la toti ii greu!

cami antonia un gand bun de la mine pentru Alina si Adrian. Si daca pot Mosii Niculae si fratele mai mare Craciunu' sa-i aduca un pachet mare cu sanatate si zile bune

sandaa ma bucur ca sarbatorile o gasesc mai bine pe mama ta

ariana pentru reusita ta... eu am ratat anu asta IA, dr meu o fo plecat din tara tocmai in perioada mea fertila.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

am vorbit cu cleopatra, care va pupa pe toti si va transmite bune sa va fie sarbatorile. Ea se roaga in fiece seara la 23, dupa ce adorm gemenutii. Daca ati stii cat is de scumpi... nici nu-i trebuie bucurie mai mare decat sa-i vada crescand sanatosi.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput