Locul fetelor Nou-Venite (49)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy@vasi spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe farum,si ma-m gandit sa intru in randul,,noilor aspirante la titlu de
."
roxy@vasi spune:
As vrea sa intreb daca cineva din voi a facut tratament cu Siofor pt ovare polichistice?????/.![]()
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Ok eu cred ca am sa ies...vine sotul sa ma i-a de la servici....si plecam acasa unde ma asteapta injectia de gonal Ne mai scriem miine....o seara frumoasa si vise placute la toata lumea! ![]() |
Somn usor!

Bafta cu injectia!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui roxy@vasi Buna fetelor. Sunt noua pe farum,si ma-m gandit sa intru in randul,,noilor aspirante la titlu de ." |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
Eu nu am facut tratament cu Siofor, nu pot sa te ajut dar, sunt interesata si eu ptr ca am ovare micropolichistice.
Nu stiu daca e acelasi lucru ca la tine.
trutzi spune:
Nu a mai intrat nimeni 
Neata!
toate fetele 
Va servesc cu
,laptic, ceiut si suc de portocale 
Dragaica spune:
La multi ani Romania !!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
citat din mesajul lui trutzi Nu a mai intrat nimeni ![]() Neata! toate fetele ![]() Va servesc cu ,laptic, ceiut si suc de portocale ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Sunt eu aici draga mea, trebuie sa-mi cer scuze , in ultimele zile nu prea am fost activa pe forum, sambata si duminica am avut musafiri (Ca ieri nu ma puteam sarbatori) asa ca am stat si ne-am preatit, primit cadouri, flori, am doua Craciunite superbe

Ieri am avut punctia asa ca prima parte din ziua noastra ne-am petrecuto la spital, am avut o veste buna, au gasit la sot ggigei in ejaculare, nu a mai fost nevoie de micro-operatie, se pare ca tratamentul a dat roade si sperma s-a mai inbunatatit.
Mi-au prelevat foliculii, din 22 de foliculi 14 aveau "oute", acum sunt treaza de la 5 dimineata, nu am putut sa dorm de emotii, astept telefonul de la embriolog sa ne spuna daca s-au fecundat si cati embrioni avem.......daca totul merge bine maine mergem sa ne luam sambureii acasa

Daca ziua onomastica mi-am petrecuta in spital ziua mea de nastere pe 7 Decembrie o s o petrec cu sambureii in burtica.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
babiela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Sunt eu aici draga mea, trebuie sa-mi cer scuze , in ultimele zile nu prea am fost activa pe forum, sambata si duminica am avut musafiri (Ca ieri nu ma puteam sarbatori) asa ca am stat si ne-am preatit, primit cadouri, flori, am doua Craciunite superbe ![]() ![]() Ieri am avut punctia asa ca prima parte din ziua noastra ne-am petrecuto la spital, am avut o veste buna, au gasit la sot ggigei in ejaculare, nu a mai fost nevoie de micro-operatie, se pare ca tratamentul a dat roade si sperma s-a mai inbunatatit. Mi-au prelevat foliculii, din 22 de foliculi 14 aveau "oute", acum sunt treaza de la 5 dimineata, nu am putut sa dorm de emotii, astept telefonul de la embriolog sa ne spuna daca s-au fecundat si cati embrioni avem.......daca totul merge bine maine mergem sa ne luam sambureii acasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca ziua onomastica mi-am petrecuta in spital ziua mea de nastere pe 7 Decembrie o s o petrec cu sambureii in burtica. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Doamne ajuta Draga, iti tin pumnii sa iti iei bebeii
acasa maine si sa stea acolo la caldurica 9 luni 

Romania!eu abia m-am intors de la munca
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare