Locul fetelor Nou-Venite (49)
Raspunsuri - Pagina 5
anamira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Da, sunt in pauza draga o sa fie sigur pe lista luna asta. Acum sa vedem daca va fi sau ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Sa stii ca e o chestie si cu stimularea ovariana. De ex la mine luna trecuta de la stimulare mi s-a format un folicul cu 2 ovocite. Deci daca ovulam aveam sanse sa fac 2 bebei nu unul
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
anamira spune:
N-am auzir pe nimeni care sa se planga de la inectiile in burta da si mie mi se pare aiurea. Tatal meu ia insulina si tot asa isi face injectiile si el era tare fricos de ace
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamira Si inca ceva fetelor. Nu mai faceti sex la comanda! Incercati s-o faceti din placere si cand va vine cheful. Cel mai indicat ar fi o zi da una ba indiferent de perioada fertila (exceptie menstruatie sau ma rog cine poate :)) Eu stiu ca asa faceam si inainte de proiect si era super ok. "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Eu am facut o perioada teste de ovulatie si pregnyl (o data), atunci era sex la comanda 100%

Saracul sotul meu era terminat. Se trezea la 4 dim ca sa se duca la servici si ajungea la 16. Manca si eu ma asteptam sa fie fresh cand ajungea acasa
Si ma mai mir de ce nu am ramas pana acum 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui anamira N-am auzir pe nimeni care sa se planga de la inectiile in burta da si mie mi se pare aiurea. Tatal meu ia insulina si tot asa isi face injectiile si el era tare fricos de ace "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Nu stiu daca injectiile in burta sunt mai dureroase sau nu dar, macar cand ti se fac cele in
nu vezi 
Arianna11 spune:
Nu stiu daca injectiile in burta sunt mai dureroase sau nu dar, macar cand ti se fac cele in nu vezi
Trutzi,crede-ma ca nu sunt dureroase...ce mai zici ca eu mi le fac singura...
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Trutzi,crede-ma ca nu sunt dureroase...ce mai zici ca eu mi le fac singura... |
Felicitari! Eu nu as putea 
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui anamira Si inca ceva fetelor. Nu mai faceti sex la comanda! Incercati s-o faceti din placere si cand va vine cheful. Cel mai indicat ar fi o zi da una ba indiferent de perioada fertila (exceptie menstruatie sau ma rog cine poate :)) Eu stiu ca asa faceam si inainte de proiect si era super ok. "Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti" |
Anamira, ce usor e sa vb despre sex de placere,dar atunci cind esti diperata sa faci un bebe si vezi ca trece 1 an,1an jumate si nik,ai face orice si oricind numai sa ramii gravida.....la inceput si eu eram de aceeasi parere...fara fugareala si cit mai mult din placere si cind ai chef....dar cu trecerea timpului am realizat ca am gresit,si aici e o chestie daca faci de placere s-ar putea sa ratezi perioada de ovulatie....si asta nu e bine...Deci cumva tr sa te gindesti la partea asta..faci de placere dar si cind trebuie...Asta depinde de fiecare....Eu cred ca am pierdut notiunea de ovulatie atunci cind faceam dragoste ,dupa chef !
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Eu am facut o perioada teste de ovulatie si pregnyl (o data), atunci era sex la comanda 100% ![]() Saracul sotul meu era terminat. Se trezea la 4 dim ca sa se duca la servici si ajungea la 16. Manca si eu ma asteptam sa fie fresh cand ajungea acasa Si ma mai mir de ce nu am ramas pana acum ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Trutzi imi vine sa rid,mi-am adus aminte ce obsedata eram la inceput...saracul sot era la fel ca al tau la comanda....ii ziceam hai acum ca azi e perioada fertila ....saracului cred ca ii era frica de mine
cind ma vedea....cred ca isi zicea in gind....iar a venit nebuna asta si sare pe mineAcum rid cind imi amintesc!
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Trutzi imi vine sa rid,mi-am adus aminte ce obsedata eram la inceput...saracul sot era la fel ca al tau la comanda....ii ziceam hai acum ca azi e perioada fertila ....saracului cred ca ii era frica de mine cind ma vedea....cred ca isi zicea in gind....iar a venit nebuna asta si sare pe mineAcum rid cind imi amintesc! |
Eu il anuntam din timp ca sa nu se streseze prea mult la munca
Ai dreptate si noi faceam de placere, acum suntem cam stresati
si noi avem un an si cinci luni de cand "prestam" 
Acum vreau sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc.O sa vina
cand vrea Dumnezeu 

luna asta. Acum sa vedem daca va fi