Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Fetelor, vin cu vesti bune, care mai sunteti treze la ora asta... a nascut proaspata mamica My_Lady, este foarte fercita ca are o fetita sanatoasa de 3600 gr., scor 10, 10, 10 ... a trecut prin dureri dar o sa va povesteasca ea mai multe cand o sa vina acasa... stiti ca are o "melita"... peste cateva minute ma suna iar sa mai stam la povesti de dupa nastere ...
Sa ii triasca frumusetea mica !!!

Am luat mesajul de la cealalta odisee! Mylady sa traiesti si sa fii sanatoasa, fetita deasemea! Te asteptam sa ne povestesti si noua prin ce ai trecut.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

cristies eu sunt aici dar ma uitam la bingo si ma gandeam la viata asta nasoala si..ma ciondaneam cu sotu

Diana 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PrettyBaby

cristies eu sunt aici dar ma uitam la bingo si ma gandeam la viata asta nasoala si..ma ciondaneam cu sotu

Diana 31+

Ce-ti veni soro sa te gandesti la viata nasoala? N-ai citit explicatia Alexutzzei cu endorfinele? Baga niste cioco' ca acum vine bebe si n-o sa mai poti!
Si sotul...trebuie sa se obisnuiasca cu depresiile.

si o sa te mai inveselesti!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

My_lady ne bucuram ca esti bine! asteptam sa intri din nou! sa iti traiasca fetita!
fetele....aviz papacioasele de ciocolata...mai ales alexutzzza, azi la munca mi-am intrebat un coleg..ce-i face baiatul de cateva luni.si mi-a zis ca se confrunta acum cu ceva mancarimi pe corp si medicul le-a spus ca e posibil ca sa fie din cauza la ciocolata consumata in timpul sarcinii...si eu am bagat o gramada pana acum sper sa nu fie adevarat si sa nu aiba nici o legatura ca ma impusc...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

hihi ok ..:)da nu prea imi plac mie dulciuriledar daca merge cu cioco..incerc

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui PrettyBaby

hihi ok ..:)da nu prea imi plac mie dulciuriledar daca merge cu cioco..incerc

Diana 31+

De ce nu pot sa zic si eu asa?
Cristies nu prea mi-a placut nimic din ikea, dar nici nu am zabovit prea mult.

Pare ca schimbul 3 azi se odihneste.

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

My_lady ne bucuram ca esti bine! asteptam sa intri din nou! sa iti traiasca fetita!
fetele....aviz papacioasele de ciocolata...mai ales alexutzzza, azi la munca mi-am intrebat un coleg..ce-i face baiatul de cateva luni.si mi-a zis ca se confrunta acum cu ceva mancarimi pe corp si medicul le-a spus ca e posibil ca sa fie din cauza la ciocolata consumata in timpul sarcinii...si eu am bagat o gramada pana acum sper sa nu fie adevarat si sa nu aiba nici o legatura ca ma impusc...

30+

Clar nu mai cumpar cioco!! Nu-s eu omul care sa consume cu moderatie si decat sa se chinuie micuta......

Mirela 30+

Mergi la inceput

Eu una n-am mai auzit de legatura dintre ciocolata si mancarimi.

Mama cand a fost insarcinata cu frate-miu a avut mancarimi si i-a zis o baba ca e de la parul lui bebe. Care bebe s-a nascut cu par... demn de toata invidia!!!
Dar cioco nu manca (cum nu mananca nici acum) in primul rand ca era pe vremea lui Ceausescu si nu se gasea si in al doilea rand ca nu-i place (ceea ce eu n-am mostenit).

Logic vorbind, daca bebe era agitat puteam sa zicem ok, e de la cioco, dar mancarimile pot avea prea multe cauze. Si prima care imi vine in minte e materialul din care sunt hainutele...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Seara buna...

Acum cateva zile m-am intalnit cu prima mea mare contractie. A fost destul de dureoasa dar n-a tinut mult cel mult 2 minute. Si acum am mult mai mare impresia voi naste mai repede.

Intrebare intrebatoare ce este dopul la care v-ati referit in cazul mariucasarei?

35+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mie dr mi-a zis ca am voie juma de tableta in fiecare zi! so....nu cred ca e de la cioco, fiecare organism in felul lui da bebe meu nu are cum sa pateasca ceva de la cioco, doar e copilu' meu!

mariucasara ai grija cu dopul!

Si ....sa stiti ca io nu activez la schimbu 3 , ieri a fost o scapare, dar de regula stiti eu la schimbul 2 mai des sooo cele care sunt cu sch 3??? andrelina? elefantica?

31+ Yannis

Mergi la inceput