Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!
Raspunsuri - Pagina 2
Alinus25 spune:
Am gasit solutia anticolici
. L-am pus azi pe Dragos pt prima data in scaunul cu vibratii
... cum il pun doarme dus...![]()
. Daca s-ar putea l-as lasa non stop in el![]()
ramona7575 spune:
FETELOR !!!
URGENTAAAA sa-mi raspundeti care stiti...
Ma sunat My-lady si se chinuie de 5 ore cu dilatatie mica, nu-i face injectie de calmare... vrea sa faca cezariana, credeti ca se mai poate ????
Dati-mi msj.aci sau privat cu nr.telf.orange (daca se poate) si sa imi spuneti... eu o sun imediat cum aflu ceva...
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 FETELOR !!! URGENTAAAA sa-mi raspundeti care stiti... Ma sunat My-lady si se chinuie de 5 ore cu dilatatie mica, nu-i face injectie de calmare... vrea sa faca cezariana, credeti ca se mai poate ???? Dati-mi msj.aci sau privat cu nr.telf.orange (daca se poate) si sa imi spuneti... eu o sun imediat cum aflu ceva... |
cezariana se poate face...mie mi-au facut dupa 7 ore de travaliu, la dilatatie 10!!!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
monica_80 spune:
se poate sigur sai faca cezariana daca nu se dilata.
a incercat cu oxitocina si n-a mers? ce detalii mai ai?
mult mult succes!
HAI MY LADY! MAI E UN PIC SI SCAPI !Iti tinem pumnii!
DPN:8 dec
viitoare mamica de
Maria
laviniablaga spune:
Ramonik, atunci ma agit si pentru tine, si pentru Lauradi si pentru Gabitza! 

GO RAMONIK!!!

GO LAURADI!!!

GO GABITZA!!!

GO MY_LADY!!!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
monica_80 spune:
Ramonika, iti tin pumnii!

NASTERE USOARA!
Sa vii acasa cu bebe sanatos si frumos!
Cu ce dr nasti?
DPN: 8 dec
viitoare mamica de
Maria
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_80 se poate sigur sai faca cezariana daca nu se dilata. a incercat cu oxitocina si n-a mers? ce detalii mai ai? mult mult succes! HAI MY LADY! MAI E UN PIC SI SCAPI !Iti tinem pumnii! DPN:8 dec viitoare mamica de Maria |
Nu i-au facut nici o injectie,dilatatie 7 dar dureri groaznice, poate vb.la telf.max.un minut... m-a sunat amu`, i-am spus ce ati scris ... vine dr.in cateva minute, poate o urca pe masa sa nasca natural sau cine stie...
Ramonika spune:
mersi fetelor, sper sa fie bine, sa nu vin inapoi tot nenascuta ![]()
oricum asa am stabilit, deci sper sa nu se schimbe ceva. anunt eu maine.
deja incepe morcovul sa se vada... 
Ramonika
si Vladutz
monica_80 spune:
fetelor, eu de cateva zile am niste durerei de cap surde si constante. s-a mai confruntat cineva cu asta? de la ce poate fi?
DPN:8 dec
Ramonika spune:
ramona7575 - daca se dilata e bine, asa e normal, s-o doara la dilatatia asta. sa nu se grabeasca cu cezariana, daca se dilata in continuare, bineinteles.
Ramonika
si Vladutz