Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!
Raspunsuri - Pagina 14
cos_minutza spune:
Naste Adriana???Ma scuzati dar nu puteam rata momentul acesta

HAI ADRIANA

HAI BEBE DAVID

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara gravidutelor!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
Alinus25 spune:
Revin cu noutati![]()
A nascut Adriana. Pana la urma cu cezariana. David a avut 3700g. Sunt bine amandoi. I-a facut rahianestezie si este foarte fericita ca si-a auzit puiul urland
.
Felicitari Adriana draga... Sa va traiasca puisorul si sa creasca mare si sanatos

. Sa ai mult laptic iar David fara colici![]()
floricik spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR !!
DianeAli sanatate multa iti doresc.
Shtephy multa bafta la dr. Abia astept sa vad ce vesti ne aduci.
Monis arati superrrrr.
Sunteti o familie tare reusita. Vroiam sa te intreb cu cate kg ai ramas in plus fata de cat aveai inainte de sarcina. Eu sunt cam slabanoaga si tare as vrea sa raman cu ceva
Cat de putin..,
Doris sa ne spui daca tre' sa facem galerie.
Asteptam vesti.
Floricik
39+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ionelamaria spune:
My Lady, felicitari!... sa fiti fericite si sanatoase
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA!
Hai Ramonika!
Hai Lauradi!
Hai Gabitza!
Camy, la multi ani pt Flavius si bafta la medic!!! 
Monis, vazut poze... bebe scump, mami sexy... familie frumoasa
Flavours, eu nu fac nimic legat de decalotare, barbata-miu mi-a spus ca ma alearga daca ma iau de putulica lu fiu-su... sa-l las in pace.... si asa si am de gand sa fac.... daca ceva... om vedea ce im face atunci.... pana una alta... las natura sa se ocupe
mihamora
baietii scumpi.... doamne ce frumos reactioneaza fratiorul cel mare... Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Stephy
mie imi da impresia ca ai devenit si tu nerabdatoare
Simonette
ma bucur ca apuci si tu sa te odihnesti... stiu ce inseamna sa te legi sufleteste de un loc... de o munca... si mai ales de oameni.... dar e spre binele tau si a lui Praslea ( doar e al III-lea print din casa)
DianeAli ma bucur ca esti mai bine
douradoudou
ma bucur ca ai scris macar putin.... te mai asteptam
Felicitari Adriana!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
laurairina13 spune:
FELICITARI, ADRIANA! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DAVID! 

HAI RAMONIKA!
HAI LAURADI!
HAI GABITZA35!

Ionela, frumos ai grait matale de toate trairile astea..te inmoi toata cand vezi cate un zambet involuntar, si te strangi toata de durere cand il vezi cum se chirceste de burtica din cauza colicilor! Si toate astea ni le starneste un pitic mic..
..Nah, eu nu am vrut sa sperii fetele
, sunt eu putin mai diferita, in sensu ca nu m-a lovit dragostea pt rechinasa din prima clipa, sunt inca momente in care ma intreb ce fac, a cui e cupilu

, parca nu ma simt pregatita sa fac fata la toate ce urmeaza
, si as da timpul inapoi sa mai fiu burticuta
Nu ma bagati in seama..or fi hormonii de vina
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
floricik spune:

FELICITARI ADRIANA !
Refacere rapida si mult laptic pt bebe!

Floricik
39+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ionelamaria spune:
Vesti de la Ramonika: Ruxandra s-a nascut la 13.30 azi, prin cezariana. are 3600 grame si 53 cm Detalii mai pe seara
aniversarea nuntii POZE
ionelamaria spune:
Laura irina , si eu am momente cand simt ca ma prabusesc si ma intreb ce o fi fost in capul meu acum 9 luni.... dar dupa 1 secunda imi pare rau de gand.... si il strang in brate pe pitic si il pup sa ma ierte ca am gandit asa... el e tot ce am mai scump... si nu pot vedea viata fara el ...
Gagici.... nor-mea e cu 1 cm mai lunga ca fii-miu la nastere..... oups.... tre sa ajungem fata din urma si sa o depasim...![]()
aniversarea nuntii POZE
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Vesti de la Ramonika: Ruxandra s-a nascut la 13.30 azi, prin cezariana. are 3600 grame si 53 cm Detalii mai pe seara ![]() |

Felicitari Ramonika! Si ce grasunica ai dospit acolo!!!
Recuperare rapida, si sa ai laptic mult!

pozici noi cu rechinas
vias spune:
felicitari Ramonika si A_driana, sa va traiasca minunile Ruxi si David, sa va bucurati de ei.

Flavours nici eu nu fac decalotarea, desi medicul pediatru si azi mi-a zis sa fac la fiecare baita...dar nu pot 

Simonette bucura-te de zilele ramase sa stai cu cei doi baieti ai tai, acorda-le multa atentie, pentru ca apoi poate te vei dedica mai mult timp noului venit! 
Douradoudou 

buuuuuun...azi la pediatru a decurs foarte bine, Flavius are deja 4050gr, asta inseamna ca aluat mai bine de 1Kg, ceea ce e f bine, e sanatos, mi-a zis sa-l scot mereu afara, toate bune si frumoase..
Am vb si despre vaccinuri, am hotarat sa le cumparam noi...si primele 2 costa 500 ron 

...ultimele 2 nu stiu, nu am intrebat 

ca mi-a fost teama 

In decembrie mergem sa-i faca si cel de-al treilea vaccin!
si sa scot agitatele pentru Lauradi si Gabitza! Haideti fetelor, nasteri usoare!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE