Fulgusori-BravoMyLady!HaiLauradi,Gabitza&Ramonika!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'neatza fetele...am lipsit 2 zile si s-au intamplat atatea...

in primul rand:

FELICITARI ANDRE, SA-TI TRAIASCA BEBELINA FRUMOASA CHIARA ADA,

FELICITARI MY_LADY, SA-TI TRAIASCA REBECCA,

FELICITARI LALU, SA-TI TRAIASCA ARIANA,

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

asa...in al doilea rand:

HAI RAMONIKA !!!

HAI GABITZA !!!

HAI LAURADI !!!

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Fetele

Facem putina galerie si pt Adriana... m-a sunat... e la spital... se pare ca i se va declansa nasterea, are dilatatie 2 cm.

Hai Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis vazut poze -comentat poze

Lumi ma bucur ca "norica" mea face progrese...tineti-o tot asa..

Lavi vazut poze noi;chiar ca iti seamana piticu'.Sa va traiasca!!

Shtephy o sa ne lipsesti ...dar tinem pumnii,daca se apropie momentul.
Ms de incurajari ,sper sa fie ceva pasager faza cu mancatul.Oricum mergem saptamana asta la bilant si o sa discut cu pediatra..
"Soricii" ti-i trimit cu mare drag pe toti..

camy ce fain ca ti-ai petrecut cu fetele!Pt.Flavius :La multe lunitze,anisori alaturi de parintii tai dragi!!

Kreliams de sfaturi

Pup toata gasca de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lumi - ce fain zici de Ananbelle . Si eu descopar in fiecare zi ca "face" lucruri noi, arunca o privire altfel, pare atent la ceva... cu toate astea parca tot vreau sa stea timpul in loc si sa fie asa mic si frumos!!!!
Sper sa ajungeti la festivalul de la tara Anglia, ca Anabelle va fi marisoara atunci. Si mai sper ca atunci cand vor creste copiii nostri mari, sa mai existe rock si live nu numai inregistrari. Eu ca sa fiu sigura, am fost cand eram cu Iulian in 5 luni la Amsterdam la ACDC, sa stie din timp care e muzica
Pupam fata blonda in devenire

rgagapie - intrebai de fire. Mi-e mi-a scos doctorul doar firele care lasa cicatrici, iar pe restul le-a lasat la locul lor. Nu stiu inauntru daca erau, dar 2 din exterior au cazut la o vreme... cam la 2-3 saptamani de la nastere. Cum ai reusit sa ai infectie la ele? Multa sanatate

Crissa - 2 saptamani si gata?!?! Oau! Esti gata cu treburile?

Shtephy - asteptam vesti, sa ne spui ce zice nea doc, uf ce putin mai e si la tine . Am inteles cu parul, sarumana... sigur e firesc sa cada... dar, na, ma intrebam si eu ... si zici ca e greu dupa epiziotomie cu siecsu'? . Si eu care credeam ca e greu cu burta

Jay - spor cu alaptatul! si multa odihna!

Laurairina - baga un somnic cand prinzi rechinasa dormind si sigur te vei simti mai bine. Stiu si eu ce rau e sa fii nedormit, dar de obicei dupa o zi / noapte de asta urmeaza cateva mai bine. Pup fetele

Alinush - multumim de cafea! Ce fain ii boucerul! avem si noi dar are spatarul prea ridicat si mie nu-mi vine sa-l las acolo mai mult de 5 minute... Lasa ca mai crestem noi

Camy - mamica cu un ochi razand si cu unul plangand, pupam tare!

Edelya - vazut pozici cu puiut frumos

Lidia - ... burtica nu stiu unde e (au mai ramas niste piei atarnand ), n-am facut nimic, aparent de la alaptat, ca asa se zice . Sarumana mult de pontul cu Demis Roussos, ma duc sa le iau bilete alor mei

DianaR - costumul de cosmonaut nu e de firma , l-am luat dintr-un magazinas... si am sperat sa trecem iarna cu el, nu stiu ce o fi fost in mintea mea ca deja ii este mic pe la gat.
Cu pozele ai dreptate , suntem destul de "pozaci" si ma bucur tare ca am apucat sa luam dslr-ul, ca daca ramaneam cu camera de dinainte nu faceam eu atataea poze intr-o mie de ani (Fuji FinePix S7000, nu stiu daca o stii... e exterm de lenta si are niste issues cu albul).

Ramonika, Crissa, Dankutza, Doris, Lumi, Lauradi, Camy, Raluci, DianaR - multumesc de aprecieri

Si pup toate mamicile si burticile

Aaaa, intre timp am primit mesaj de la Andre care va multumeste tuturor pentru toate mesajele si va roaga sa o iertati ca nu reuseste sa raspunda la toate.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

HAI ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

neatza fetelor, ...eu abia m-am trezit...ce bine e sa dormi asa de mult, uitasem cum e :)
shtephy multumesc mult de primire
MyLady felicitari!!!!
Sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatoasa!!!
Ramonika, mult succes, iti tinem pumnii!! Nastere usoara!!!

HAI RAMONIK

m-ai facut curioasa cu aranjamentele alea, daca ti-au iesit, pe ca si eu vreau sa fac tot ceva de genu si nasc la aceeasi maternitate ca si tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR!!!!!!!!!!!!!!!!

DPN: 8 dec
viitoare mamica de Maria
39+

Mergi la inceput

asaaaa...mai vroiam sa va spun ca mi-a fost dor de voi...am avut o surpriza placuta azi dimineata cand am vazut cata activitate a fost zilele astea pe forum...am avut ce citi din urma vreo 2 ceasuri

eu am lipsit motivat...am avut botezul nepotelei in week-end-ul asta si vizite importante....

vroiam sa multumesc fetelor care mi-au recomandat nidoflor pt iritatii la fundulet....aproape a trecut de tot...

Sabina are o saptamana de cand nu vrea sa doarma noaptea ... si scanceste si da sa planga indiferent cum o tin, cum o legan, ii dau sa pape,si culmea ca la ora 4 dimineata cade franta...se trezeste de pe la 11-12 noaptea dar mai devreme de ora 4 nu adoarme nici gand...

va pup pe toate
ps: am pus 4 pozici noi pe contul comun

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

salutare fetelor,

apelez pt sfaturi la mamicile de baietei... in legatura cu decalotarea...
mie neonatologul mi-a spus la fiecare baita sa trag din ce in in ce mai mult, ca altfel se ajunge la chirurg... nu va spun ca mi-e mila de mor sa fac treaba asta si intre timp am mai citit si exista si pareri impotriva.
se spune ca aceasta decalotare fortata poate afecta zona respectiva pentru ca este un tesut erogen si il poate desensibiliza, pot ramane cicatrici,etc... am mai citit si ca odata cu varsta se va decalota singur si ca metoda aceasta ar fi barbara...
acum eu habar nu am ce sa fac... voi le lasati cocoseii in pace sau...?

in afara de asta, degeaba se spune ca pana la 3 luni bebeii nu santajeaza... la al meu vad santajul clar. s-a obisnuit cu tzitzi in gura si altfel nu vrea sa adoarma... plange el, plang si eu si tot asa...

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput