BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 9
miki-miki spune:
Misa dc tu ai 18 eu am 13 atunci.
Catalinu
Urez recolta frumoasa fetelor, sa vina Mosu cu ceva frumos in sac anul acesta. Eu am ratat bucuria asta anul acesta, poate la anul o sa fac primul bradut bblui meu , sper sa nu fie doar vise
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
stan.valeria spune:
Deci asa Misa aa, si eu care credeam ca ti-am zis-o!
Ai si tu dreptate, sa ma bucur pt. inceput cu 4.
Iti urez sa-ti iasa toate analizele bune, si sa ne ajungi din urma
catalina2307 spune:
miki - un mare. Te-am cautat pe mess da nu te-am gasit .
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
sarrah spune:
salutare,
cate fete pe aici...ce ma bucur...
am venit si eu la raport. estradiol 14. sunt ingrijorata de endometrul meu care a fost de 2 mm in Z5; dar cred ca pana sambata il fac de 10 .astazi am baut 1 pahar de vin rosu la pranz si acum voi bea o canuta , fiert. de la pranz rad in continuu. al meu spune ca daca stia ca sunt asa distrata imi administra in fiecare zi !
deci, valeria am gasit remediu pentru starea noastra! vrei sa incerci?
apropos de varsta...valeria 41 de ani ? moooaama cum arati...vreau si eu ! si tu si sotul sunteti 2 frumosi !
eu vin maine pe la 8:30 la clinica pentru estradiol si vin si sambata. am inteles ca ecografiile vor fi facute de dl dr D.
pysy- ce faci ?
cata -
pupici si somnic usor, tuturor !
catalina2307 spune:
sarrah - si eu am endo de cacao. Vinul rosu nu creste endometru ci imbunatateste circulatia asa ca lasa matoleala. Gasisi tu scuza acum, poate te vad dupa FIV la AA. La 10 nu va ajunge dar de crescut creste. Oricum stimularea ajuta si endometrul. Daca pana sambata la eco nu are bunul simt sa inceapa sa creasca intreaba-l pe D daca niste dermestril (patch) te-ar ajuta. Desi nu prea se da in combinatie cu stimularea. Dar daca te ajuta cu ceva spune-mi.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
stan.valeria spune:
Multumim Sarrah!
Poate ne vedem sambata, eu maine nu vin. O sa-mi fac estradiolul si o sa-l trimit la clinica.
sarrah spune:
cata- - pai..."ori la bal ori la spital" !
o sa-l intreb, merci mult !
valeria - ne vedem sambata !
bitza20 spune:
Buna dimineata, am intrat sa spun fetelor care sunt in focuri acum ca le doresc mult succes, chiar imi doresc ca sa reusiti toate si sa va ajute Dumnezeu pana la final cand veti putea sa va tineti bebelasii in brate.
Pysy , eu cred ca sunt ultima care te felicita, ma bucur enorm de mult pentru reusita ta si mi-ai dat si mie multe sperante si incredere ca voi reusi si eu.
Eu mi-am facut programare pentru perioada de 12-15 decembrie, dar din cate citesc vad ca dr vine mai repede, adica este posibil sa ma cheme mai repede? Sau cred ca acum vine special pentru fivoasele noastre (vedeti ce importante sunteti)si in acea perioada ofera si consultatii? Oricum de la clinica mi-au spus ca imi vor trimite pe mail detalii legate de FIV dar nu mai am nici o veste de atunci, n-am primit nimic. Ma vor suna ei si-mi vor spune in ce zi si la ce ora sa merg?, din cate am citit aici, asa am vazut ca s-a procedat pana acum.
Va pup pe toate si va doresc mult succes si sa se lase cu muuuulti ochisori pe aici
elly_me spune:
Sarrah- vezi ca stau cu ochii pe tine - de abia astept sa raportezi reusita.
Vezi ca fetele pentru endometru indica ceaiul de cretisoara- o fata a ajuns cu endo. la 19 (dincolo la FIV)
Cred ca ai citit si tu.
Asa ca mai usor cu vinu' (da-l sotului) si baga ceai de cretisoara (3/zi) si niste acifol (si la tine si la sot).
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ruxandrab spune:
bitza20 mie mi-au trimis mailul foarte repede, dar nu l-am vazut tot asa de repede ca era in spam
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png