BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Mai Bytzule,nu vreau sa scap de tine nicari'.Me place mie de tine

Fetelor v-a lamurit Catalina,asa am crezut si eu ca toate sunteti ok la estradioale,da la cap....ramine de vazut.Ce va stresati asa de pe acum?Pai dupa o luna la hcg o sa mai puteti respira?Calmo,ca o sa fie bine.Daca io babeta sper ca scot un ovo victorios,pai voi pionerelor...se poate?

Cata,daca esti pe fir...oare sa fac si Inhiba sau e suficient AMH-ul?Miine ma duc la recoltare.

Va pup!

Mergi la inceput

Ops,m-a lamurit Fireyes mai demult cum e cu Inhiba,da asa-i de la o virsta uiti.Fac doar AMH.

La mine urmeaza ziua adevarului,daca-s baba doar in buletin sau si la ooooAsta stres fetelor,da eu nu ma dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

da' cati ani Misa, de zici ca esti baba?
ia zi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

misa - AMH (vezi ca D nu prea recomanda analiza asa oriunde ci doar daca se face in Austria/Germania; altfel prefera inhibina B)

misa???? cum cat/ 18 are

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna seara, fetelor!
V-am citit prin octombrie, ma hotarasem pt FIV dar nu stiam unde. Pana la urma am ajuns la Giulesti, protocol scurt, asa ca stiu ce inseamna emotiile dinainte de punctie, asa ca vreau sa va trimit un mesaj de incurajare: sambata seara am facut pregnylul si duminica eram ca un butoi. Luni inainte de punctie ma intrebam daca foliculii mei au ovocite sau nu.... Din 10 foliculi am avut 14 ovocite!!!!!!!

BAFTA MULTA, SANATATE si SARCINI USOARE!

A propos de babe, eu am 36 de ani...

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Multumim Libra!

Si daca tot a spus Libra cati ani are, na ca spun si eu... 41.
e tot pe accolo pe langa 18 aaa!!
si sa nu indrazniti sa ma faceti baba, da??

Mergi la inceput

Cata,raportez o fac la Synevo la Iasi,am sunat si mi-au spus ca dureaza caci o trimit in Germania.Am inteles ca Inhiba e fluctuanta ca si fsh-ul(de la Fire)si ca e mai relevant AMH-ul.Parca si noi 2 am mai discutat acest aspect.Oricum fsh-ul meu era 8 penultimul si 9 ultimul,asa ca dupa asta ma incadrez la tinericiuni inca.

Valeria,na ca si esti baba....curioasa(x2+9).Te-ai prins?Da nu par,nu?

Libra,suceveanca mea, sper sa fie alegerea norocoasa.Imi pare rau ca poate atunci cind aveai nevoie de o discutie cu mine eram plina de probleme si fara chef,insa sper ca alegerea ta sa fie ca si un loz cistigator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Misa_21, este Synevo si la Suceava, in cazul in care vrei sa mai schimbi peisajul de la Motca sau e ceata la Codrii Pascanilor.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Misa_21, este Synevo si la Suceava, in cazul in care vrei sa mai schimbi peisajul de la Motca sau e ceata la Codrii Pascanilor.

_
made in Romania, '73

Stiu iubita,dar sotul are miine analizele pt monitorizarea lunara si atunci bagam o plimbare "toghether-impreuna" la analize...bineinteles.Plus ca noi locuim in Piatra,la Sv mergem doar in weekend.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stan.valeria

Multumim Libra!

Si daca tot a spus Libra cati ani are, na ca spun si eu... 41.
e tot pe accolo pe langa 18 aaa!!
si sa nu indrazniti sa ma faceti baba, da??

He,he eu la 41 eram cu capu' si incercam normal.Daca aveam timp!!!!!Hai ca esti tinara rau fata de mine!Deci aia 4 foliculi sunt mina de aur.Iti doresc macar 8,daca tu pleci cu 4.Mai apar ei pe drumuri de munte!

Mergi la inceput