BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe Inseamna ca atunci cand se vor planta puiutii in burtici saptamana viitoare tu vei fi la eco! ![]() |
Ar fi super
![](icon_smile.gif)
![](olala.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirela_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandrab Dana_bebe Sarumana ![]() Mirela_70 La tine cum a fost sambata? Roxana |
Sambata estradiolul era 795 si 28 de foliculi.Azi am fost din nou pentru estradiol iar pe seara astept telefon de la clinica pentru ajustarea dozei.
mirela_70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Cu placere ![]() Ai aflat cat mai aveai? |
Dana_bebe spune:
Eu stiu asa de la d-ul doctor:
Pentru fiecare folicul matur valoarea estradiolului trebuie sa fie peste 150 de unitati.
Adica 10 foliculi = estradiol minim 1500 ca sa fie foarte bune calitativ.
In ultimele zile de stimulare valoarea poate creste si de 10-15 ori asa ca nu va stresati mai e timp sa creasca - in plus se poate sa nu faca toata lumea punctia in aceiasi zi - sunt persoane care pur si simplu au nevoie de o stimulare mai lunga pentru a obtine ovocite mature. Si asta nu e ceva grav - nu suntem toti la fel .
Sper ca am reusit sa calmez stresul estradiolului!
Referitor la Puregon - eu am facut asa - era clar ca nu mai sunt 50 de unitati si oricum aveam mai mult de facut - am tras cu seringa tot ce se putea din fiola veche si am transferat in fiola noua - am avut grija sa nu bag aer. Si gata! Cat mai ramane la sfarsit...ramane!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Hei....pup fetele. Cum as fi putut sa nu bag nasul sa vad cum sunteti si ce faceti.
Valeria - imi pare rau....dar sunt sigura ca in cele din urma vei avea sansa ta.
In rest vad ca toate sunteti bine, puse pe clocit mai mult sau mai putin dar bine. Stati linistite, am internet asa ca nu scapati de mine.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
ingeras26a spune:
Multa bafta, fetelor!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
Cata - ce faci cum sunteti? ce face tati ai tau?
ce ma bucur ca esti "aici"! aveam nevoie de experienta ta!