BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 17
sarrah spune:
salutare !
am endometru de 8,1 mm(de la vinul rosu) ! 27 de foliculi, 7 de 12 mm, restul peste 8 mm. estradiol 1419. ma doare burtica din ce in ce mai tare... mi-a scos menopurul, am ramas cu 150 puregon. maine ma duc din nou sa fac estradiolul . voi cum stati fetelor ?
pupici si bafta in continuare, tuturor !
Dana_bebe spune:
Waw Sarah ce productie spectaculoasa .
Bea 2 litrii de lichid pe zi si manaca multe proteine sa fie cat mai bune calitativ ovocitele.
Cred ca ai eclipsat pe toata lumea cu rezultatele astea.
Tinem pumnii in continuare!
stan.valeria spune:
Eu fetelor, nu vin cu vesti bune.... nu am raspuns deloc la stimulare!
Mi s-a spus sa incerc in ianuarie cu alta schema de tratament. Am sperat ca sarbatorile, sa vina cu cea mai mare bucurie din viata mea, dar nu a fost sa fie asa... Nu va spun cum ma simt... voi intelegeti poate cel mai bine.
Acestea fiind spuse o sa-mi iau la revedere de la voi (momentan), dar nu inainte de a va ura din suflet SUCCES! O sa va tin pumnii, si chiar daca nu o sa mai scriu o sa va citesc si o sa ma bucur alaturi de voi, pt. ca fiti sigure ca veti reusi!!
toate fetele!
bytzi spune:
valeria,imi pare tare rau,te inteleg perfect stiu prin ce treci si eu am primit astfel de vesti in octombrie ,cind nu am avut nici un folicul
nu ai avut nici un folicul?cit ai FSH,AMH????cu cite ui ai facut stimulare?asta e prima eco dupa 5 zile de stimulare ?sau cum??
sa speram ca data viitoare va fi mai bine ,asa cum sper si eu ca va fi la mine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
elly_me spune:
Sarrah- wauuuu
Este campioana.
Sa vii cu vesti bune de craciun.Si sa stai linistita in pat.
Nu alerga ff mult pt cadouri- trimite-l pe sot.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
noname spune:
Sarrah la ce ora mergi la clinica maine? Vin si eu la clinica pt estradiol. Eu nu am cine stie ce val la estradiol. Doar 217. Mi s-a marit doza la 200UI de puregon. si am si eu 11 foliculi pe ov drept cu dimensiuni de la 11*11 la 6*6; iar pe ov stang am 8 cu dimensiuni 11*11.....6*5 si mai am vreo 4 cu dimensiuni sub 5mm.
pupici multi la toate fetele!!!
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica
Dana_bebe spune:
Bafta fetelor care repeta azi estradiolul! sper sa fi crescut frumos si sa scapati de emotii!
Ruxandra ai disparut?
ruxandrab spune:
Neata!
Nu am disparut... am fost un pic morcovita si nu am stiut daca sa mai scriu sau nu... am in total in z6 de stimulare vreo 11 foliculi din care 2 mai maricei pe ov drept si vreo 4-5 pe ovarul stang si estradiol 187.
Mi-a marit doza de puregon la 300UI (in primele 2 zile am avut 150UI, urmatoarele 3 200UI).
Incerc sa fiu optimista in continuare, mai ales ca mi-a marit doza asa de mult, dar realist vorbind nu e nemaipomenit...
Maine mergem din nou la eco + estradiol si sper sa fie mai bine...
http://lt1f.lilypie.com/rAQIp2.png
Dana_bebe spune:
Ruxandra - eu zic sa nu fii dezamagita - 11 ovocite este bine si va creste si estradiolul. Eu am zis ca nu mai vreau ovocite multe prefer putine si bune asa ca manaca proteine (carnita, ou...) sa fie de calitate cele care le-ati numarat.
Valeria - cat ai fsh-u? cat a fost estradiolul sambata?