BIOGENESIS FERTILITY CENTER(8)
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Pysypisi, oau! super beta! gemeni, probabil:) bafta multa si sa fie bine!
Fetelor, eu ma chinui ca anul viitor sa reusesc sa-mi conving sotzul sa mai facem un fiv. Eu l-am facut pe primul la Giulesti, am avut 6 blasto, stiti povestea. Am reactionat bine la stimulare, dar nu a fost sa fie.
Desi costurile la Giulesti sunt mult mai mici decat la Biogenesis (mai ales ca la Giulesti as avea si reducere), tind sa-mi fac la aceasta clinica daca reusesc sa-l conving la inca un FIV... sa-mi tineti pumnii stransi!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
pysypisi spune:
La gemeni ma gandeam si eu cand am auzit ca am beta asa de mare...desi de la clinica nu mi-au spus nimic.Important este sa fie sanatosi chiar daca sunt gemeni.
Va pupik pe toate si mult succes!
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandrab pysypisi Felicitari! Nu stiu cati sunt, dar cert e ca e super bine!!! ?ai fost la clinica azi ? poate ne-am vazut... Roxana |
Da am urcat sus pe la 9.30 eram cu sotul langa mine...
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza20 FETELOR, ce credeti....m-au sunat acum de la clinica...vin si eu sambata yupiiiiii. Ce emotii am |
Oare pe mine de ce nu ma mai suna?Bine ca nici nu as putea simbata,plus ca am zis ca as vrea sa incerc din nou in ian.Oare ma lasa pt jum lui dec?Sunt geloasa pe voi ca toate mergeti la clinica numa' eu nu.
Mikisor,ai vazut unde stateau tineretile noastre?Intr-un condei draga
Pysy,esti pericol.Super beta,2 bebeloi la purtator zic si eu!
Catalina
noname spune:
Bravo Pysy Felicitari!!!
Fetelor cat v-a iesit estradiolul astazi?
Mie doar 49........asta este. Pana la urma continui cu tratamentul si mi-a marit doza la 175UI puregon.
Sarrah tu ce faci? Ti-a mai marit doza?
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica
sarrah spune:
salutare,
pysy- graviduta noastra frumoasa, te-am vazut astazi si ne-am gandit ca tu esti ! felicitari pentru gemenasi !
noname- ai ajuns la medsana ? cat ai avut endometrul?
eu, am ramas la aceeasi doza 150 puregon si 150 menopur. am avut estradiol 195.
cata- ma bucur ca vei veni la clinica ! eu sunt programata la 11:30. ce parere ai de estradiolul meu?
P.S. m-am lasat de "bautura"
misa- chiar daca nu ne putem vedea sambata, noi suntem si pe 12,13,14,15 dec si ne vedem atunci !
elly - merci mult. hai, nu ne urmezi? stiu ca la un moment dat cautai o clinica pt FIV.
ruxandra- tu cat ai avut estradiolul?
ingeras- iti tinem pumnii stransi, stransi si apoi te asteptam cu drag !
catalina2307 spune:
Eeeeeeee, chiar ma supar. Am scris mesajul asta de 3 ori.Deci...
sarrah - unde este estradiolul tau? Imi poti da valorile in ordine cronologica?
Cat a fost endo astazi?
Pai asa, lasa bautura ca scoti oo ametite si puradeii or cere biberonu' cu vin rosu si nu te vad bine.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
noname spune:
Bravo Sarrah!!!
Ce estradiol mare ai!!! Faci Oute de calitate!
Eu am avut endometrul la fel. 5.5mm.
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
sarrah spune:
cata - am scris mai sus estradiol astazi ,Z7 195. In Z5, inainte sa incep stimularea a fost 14. astazi nu s-au facut ecografii/monitorizari. am recoltat doar sange pt estradiol. sambata ne va face eco dl dr. D.
noname - ma bucur ca nu a fost nevoie sa intrerupi. astazi m-am gandit la tine toata ziua...imi parea asa de rau...dar acum ma bucur tare !
somnic usor, tuturor !
noname spune:
Si eu ma bucur Sarrah ca nu am intrerupt. Acum sa vedem Sambata cum vom fi. Abia astept ecografia. Maine ma vor suna si pe mine de la clinica sa imi comunice ora pentru ca astazi nu stiam sigur daca voi veni sambata sau nu.
Ma duc si eu la somnic. Sa visati frumos fetelor!!!
Pupici multi!!!
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana