FIV 257
Raspunsuri - Pagina 2

andrabirni spune:
Castelana, multumim mult pentru aceste importante informatii.Poate ma repet, dar dimineata, mi-a intrat in reflex sa citesc ce ne-ai mai scris...e ca drogul cu cafeaua de dim(nu am mai baut o cafea....).
Bytzi, .
Viss,Marmotita,si eu ma regasesc in multe situatii descrise de voi.Si am incercat sa ma detasez, dar subconstientul isi face de cap
...azinoapte m-am trezit la ora 2, visand numai prostioare...Azi e o zi frumoasa, sper sa am tonusul ridicat si sa fiu optimista pana la capat.
Dragaica,Brunadria, tinem pumnii.
Catalina,.

vanessa80 spune:
Fetelor am nevoie de ajutor. Am racit. Ieri mi-a fost un pic frig si aseara a inceput sa ma doara gatul si sa mi se infunde nasul. Ce sa fac sa scap de raceala asta??? Nu vreau sa imi afecteze bebe-ul.
7+

viss spune:
vanessa - bea si tu ceaiuri fierbinti,cu miere de albine.eu mai fac si altceva dc ma doare in gat:fierb musetetel intr-o cratita mai mare , apoi imi pun un prosop in cap si fac un fel de inhalatii..
pe foaia pe care mi-a dat-o dupa embriotransfer mi-a scris ca pot lua paracetamol simplu dc racesc..

brunadria spune:
vanessa si eu racisem in perioada stimularii si nu am vrut sa iau medicamente , asa ca am mancat lamaie cu miere, fructe multe , ceaiuri la greu si stat la caldurica..
dragaico unde umbli,hai la apel , spune mi cum te mai prezinti
castelana graviduta noastra optimista..

ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Fetelor am nevoie de ajutor. Am racit. ![]() ![]() |
Am inteles ca e din plante ...dar mai bine suna-ti medicul si intreaba-l.
Pana una alta fetele au dreptate, ceaiul cald cu miere si lamaie e cel mai indicat.
Sanatate multa.

Alina in asteptarea unei minuni de

gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Am inteles ca e din plante ...dar mai bine suna-ti medicul si intreaba-l. |
Nu e din plante.
E homeopat, contine extract de ficat de ratza sau de gasca (nu retin) intr-o dilutie de 1 la 10.000 sau asa ceva.
Dupa parerea mea, face foarte bine ... la placebo

Ai zis bine, sa intrebe Vanessa doctorul. Sunt medicamente de guturai care se pot lua foarte bine si in sarcina incipienta fara nici o emotie, fara nici o problema.

Dragaica spune:
[quote]citat din mesajul lui brunadria
dragaico unde umbli,hai la apel , spune mi cum te mai prezinti
Foarte bine, aseara la arele 23 mi-am facut injectia de declansare a ovulatiei (HCG-ul), Luni dimineata intra sotul sa dea proba de sperma, o duc repede la laborator sa vada daca gasesc ceva daca nu la 12 intra sa faca punctia testiculara. Eu la 10 am punctia, am 23 de ovule
din care 3 erau de 21, 4 de 18, 4 de 17 si restu mai micute,
Am ales anestezia locala, din cate am inteles iti face niste injectii locale plus ceva in perfuzie sa te ameteasca am zis ca e ok nu-mi trebuie mai mult, oricum am emotii....
Daca totul e ok si o sa avem cativa embrionasi miercuri o sa mergem sa-i luam acasa.
Cam atat......despre noi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mona40 spune:
Buna fete,
Dragaica, multa bafta , tinem pumnii.
Si eu fac in seara asta ovitrelul si marti punctia.
Mona
:)

Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Buna fete, Dragaica, multa bafta , tinem pumnii. Si eu fac in seara asta ovitrelul si marti punctia. ![]() ![]() Mona :) |
Multumesc, sa fie si pentru tine, sa dea DD sa fim mamici de Craciun, am eu incredere in Mos, stiu ca e darnic.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica