Fulgusori 2009 (173)- Felicitari Andre si Lalu!!
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
kreliutzo...pupam rarehu mic...poate o lasa pe mami sa faca un pic de nani
si eu tot pentru preze....votez![]()

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Apropos de vopsitul parului eu de un an de zile ma fac cu henna si sunt tare multumita de ea. Nu as mai reveni niciodata la vopselele chimice. Lidia ![]() |

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Ramonika spune:
Lidia - si eu tot cu Henna, stii ca am mai vorbit noi despre asta mai demult...
insa depinde si ce culoare vrei la par, spre exemplu blond cu Henna nu prea se poate, din pacate.
kreliutz - imi pare rau ca te-a ajuns oboseala, sper doar sa treaca perioada asta de framantari cat mai repede si sa te refaci. 
Ramonika
si Vladutz
Lidia74 spune:
Da RAMONEL asa e...pe par blond nush ce iese dar pe castaniu e o minunatie

MYLADY henna e o planta.![]()

Ramonika spune:
my lady - e pe baza de plante, naturala 100%. se gaseste la plafar. insa ca sa-ti acopere firele albe tre sa te faci de vreo doua ori. si tre sa stai cu vopseaua in cap vreo 8 ore, nu e asa simplu ca la celelalte vopsele. insa iti face parul fain, se merita, mai ales daca nu-ti priesc vopselurile chimice si iti cade parul.
insa daca te vopsesti cu Henna, cu culoarea aia ramai, nu mai prinde alta vopsea peste. asa ca gandeste-te bine.
Ramonika
si Vladutz
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 Da RAMONEL asa e...pe par blond nush ce iese dar pe castaniu e o minunatie ![]() ![]() MYLADY henna e o planta. ![]() Lidia ![]() |
eu eram vopsita blond si m-am facut cu Henna (saten) peste. mi-a iesit roscatel.
Ramonika
si Vladutz
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 RAMONIKA tu de cate ori te-ai vopsit in sarcina? Lidia ![]() |
de doua ori. prima oara imi iesise prea roscat parul care fusese vopsit blond, si a trebuit sa mai inchid culoarea. am facut un amestec de Henna saten deschis cu saten inchis. cu toate astea, fiind pe par blond, mi-a iesit roscatel...

acum nu m-am mai vopsit de vreo 6 luni, imi las sa creasca parul meu natural care e saten deschis.
Ramonika
si Vladutz
Lidia74 spune:
RAMONIKA te-am vazut roscatica....
Sa stii ca cel mai bine prinde henna pe parul natural. Pe mine coafeza m-a intrebat la un moment dat cu ce ma fac ca ii placea culoarea. Si colegele la servici ma intreaba cu ce ma vopsesc de are parul asa luciu![]()

Ramonika spune:
Lidia - stiu ca prinde mai bine pe par natural, insa eu daca eram vopsita ce sa fac? m-as fi pastrat blonda, daca nu era sarcina, insa asa nu prea am avut de ales. ![]()
Ramonika
si Vladutz