La Multi Ani pentru Andreea si Andrei
Raspunsuri - Pagina 3
andru_mami spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Andrei si Andreea,tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua astazi de sf. Andrei,multa sanatate si implinirea tuturor viselor ,sa fiti iubiti si d-zeu sa fie alaturi de voi la orice pas
La multi ani si puiului meu Andrei,sa ne traiasca si sa fie iubit mereu
La multi ani Andreea(andruskandu) si Andrei -pui de Andreea
La multi ani Andreea-d-ra de Mihaela 77
La multi ani Andrei-pui de Dodo
POZE
lilib72 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR! SA FITI SANATOSI, IUBITI SI FERICITI!
LA MULTI ANI SI PENTRU FETITA MEA DARIA-ANDREEA!
dry_votka spune:
La Multi Ani! - tuturor mamicilor si membrilor si copilasilor de pe acest forum, sa aveti parte de multa sanatate, impliniri si bucurii, si va doresc o zi calda si plina de voiosie!
http://verze.ro
Simtul umorului inca nu a murit!
papanash spune:
La multi ani tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica, sanatate, fericire si mult noroc !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
anaemi spune:
La multi ani Andreea ! La multi ani Andrei ! ... La multi ani sora-mea!
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
oanna3 spune:
In primul rand LA MULTI ANI! fiului meu Andrei..., Sa cresti Mare Sanatos, Fericit si Implinit!
si nu in ultimul rand La multi ani! si pentru ceilati sarbatoriti care poarta acest nume.
Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
Cristina_OR spune:
Cu intarziere urez si eu La multi ani tututor Andreilor si Andreelor, si pe langa voi si finutului meu, Andrei-Fabian, care va citeste impreuna cu mamica lui.