La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 242

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit, in zi de sarbatoare!!!

Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI Andreiutilor si Andreelor!!!

Imi cer scuze pentru lipsa prelungita! Am o perioada mai aglomerata la job (saptamana trecuta am cutreierat prin jumatate de tara) si nu am mai apucat nici sa citesc aici. Insa m-am gandit la voi si v-am simtit lipsa!

Despre noi...raportez clopotica sanatoasa, inca la tara la mamaie, dar sambata o aduc acasa! Abia astept!! Duminica avem sarbatoare mare! Ana mea iubita implineste 2 anisori, mami ei isi face debutul pe scena , vine si mos Nicolae, impodobim bradul la teatru...sper sa fie fain!

Apropos de asta, zuzicile din Bucuresti care-si doresc si pot, sunteti invitate la teatrul Masca din Militari la impodobirea bradului de Craciun (copiii aduc globulete si impodobesc trei brazi in amfiteatrul din curtea teatrului) iar elevii scolii de teatru (printre care si subsemnata ) vor avea un mic concert de colinde. Va fi un fel de deschidere oficiala a sezonului sarbatorilor de iarna! Abia astept!!! Evenimentul va avea loc incepand cu ora 16:30. Mai multe detalii aici: http://www.masca.ro/site/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=108

Pentru ziua Anei am comandat un tortulet in forma de buburuza, dar nu vom avea petrecere cu prichindei. Vor veni doar nasii nostri si bunicile. Cadou i-am luat o bucatarie. Sper sa-i placa! Problema mare este ca nu i-am luat inca rochita si nu stiu cand am sa apuc.

Va pupacesc! Din pacate nici acum nu am timp sa citesc si stau ca pe ace sa vad ce mai faceti. Dar poate reusesc totusi azi... Am preferat sa intru sa dau de veste despre noi, mai ales ca am vazut in ultima pagina ca intreba Vera despre mine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani Andreilor de ieri si La multi ani romanilor de azi!

Anita se pregateste de majorat (de la bebici la shtrumfici)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Multumim pentru urari si le intoarcem si noi. La multi ani Andreilor si Andreelor!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Ieri am cautat pe net jucarii pt Mos, dar dintr-o data m-am luminat si mi-am adus aminte ca anul trecut am facut un stoc de jucarii de la Viena si cu mutarile noastre ramasesera depozitate la tati la birou. Asa ca a venit tati cu sacosele sa sortam. Sunt multe, dar sunt cam peste 4 ani...asa ca tb sa mai luam si ceva de vreo 2 ani ca sa se potriveasca si pt mezin, chiar daca Mosul va aduce un sac la comun.
Oricum, surpriza a fost mare, caci s-a redus cheltuiala substantial .

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

La multi ani! celor care poarta numele Sf Andrei (cu intarziere) si La multi ani Romaniei!

Stancutz - ma bucur ca ai reaparut sa ne dai de veste despre scumpete...ma bucur ca ati pus la cale oeratia si sa dea DD sa fie un succes si sa revina lucrurile la normal cat mai curand. Pup si multu' de aprecieri.

Roli - suntem si noi in clubul celor cu figuri la masa ... la maximmmm, in plus se maraie toata noaptea, icneste in somn...eu cred ca sunt din nou masele...si sper sa iasa mai repede ca mie-mi ies zilnic cateva fire albe

Vera - oofff ce nasol...sper sa nu fie din nou otita din aia urata. Sanatate multa!

Elle - sper sa nu te superi pe mine, dar GRESESTI! si gresesti rau...exact ca Eva mi-a facut si Ana...ia-o langa tine cand o hranesti pe Ana si mangaie copila cea mare, chiar daca cea mica e agatata de tzitzi...spune-i cat de mica, cascata, neajutorata e cea mica si cata nevoie are de voi 2 sa supravietuiasca, amana baia Evei si fa-i-o TU ,chiar daca pici in cap de oboseala, chiar daca asta inseamna sa o culci mai tarziu...macar o perioada, apoi va uita...nu crede nici un moment ca daca soacra ta e in preajma ei tot timpul, poate suplini macar putin prezenta ta,...ori baia de seara in mintiuca ei e un moment de tandrete din care nu poate lipsi [b]mama ei[/b.fetele...las' ca trece si perioada asta grea.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Hello mamici si clopotei sper ca va mai amintiti si de noi.Am citit fiecare randulet mereu,am vazut toate pozicile dar nu am avut asa timp de scris si sincer sunt intr-o pasa mai proasta asa.Nu prea ma adaptez aici deloc,ma simt tare singura,tati vine seara tarziu si tot asa.Aici oameni sunt mult mai retinuti vad in ceea ce priveste straini,in Londra a fost cu totul alceva.Poate unde avem si toti prieteni acolo,sunt mai multi strainezi ca si noi.Oricum ma simt teribil de singura si Bianca cred ca simte lipsa copiilor ma gandesc iar vremea nu ma ajuta cu moralul deloc,mi sa acrit de ploaie.Ea ce sa zic in mare este ok,cu racelile de rigoare care sunt destul de dese.Acum un an nu am avut probleme dar anul asta vad ca o tinem tot asa cu racei,ma gandesc ca mergem la playgroup iar acolo exista mereu 1-2 bebei raciti.Cu vorbitul tot naspa stam si ma stresez la nebunie ca nu vrea sa ma asculte cand ii spun cuvintele.Am inceput sa mergem la un curs pentru vorbit unde te invata diferite tactici,dar ea tot incapatanata este.Problema ar fi cum sa o fac sa ma asculte zic ei caci ea este teribil de activa si nu vrea sa stea sa asculte.In fine om vedea ce va fi pana la urma,ma enerveaza ca stie absolut tot ce se intampla in jurul ei dar refuza cu incapatanare sa repete dupa mine ceva.Nici la capitolul socializare nu prea excelam sa zicem cred ca este foarte derutata de engleza.La copii se vorbeste normal engleza iar ea nu prea isi da seama ce se intampla cred.Mai sunt copii mai iuti ,sa zicem ca ea se joaca cu ceva mai vine cate unul ii zmulge jucaria,o impinge iar ea se sperie si greu o fac sa se mai joace.Este naspa ca nu am nici pe nimeni aici cu copii sa se mai invete si ea cu ei acasa.Am facut totusi unele progrese mici de ce sa nu recunosc dar merge destul de greu.Acum a inceput sa nu mai bea nici laptic noaptea,ii dau doar apita,doarme parca mai binisor,sper sa nu imi faca bucata ca o laud.Despre dinti chiar nu stiu ce sa mai cred,ii ies tare greu are gingia rosie,umflata,vad forma maselutei dar nici acum nu a spart sa iasa.De 3 luni si jumatate nu i-a mai iesit absolut nimic,tot cu 8 bucati suntem.Eu i-am dat o latura de la patut jos si am tras patutul langa noi si asa dormim,m-am lasat pagubasa deocamdata cu dormitul in camera ei.Cam atat despre noi deocamdata,va citesc cu mare drag si sper ca voi iesi din butoiasul meu sa devin mai activa,acum cand incepem sarbatorirea clopoteilor nostri dragi.
la mamici,clopotei,fratiori si surioare de clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani celor care paorta numele de Sf. Andrei! scuze pentru intarziere.
La multi ani Romania!

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Ellenuta si eu zic ca Natalia. Eva oricum sufera acum ca te imparte cu Anna, dar seara, cand e coplesita de oboseala si de toate cele de peste zi are nevoie de tine. Eu ii faceam ritualul de culcare lui Andrei mai devreme si apoi ma ocupam de Marc, sau ii facea tata-sau baie...eram si eu pe acolo, il dezbracam, il bagam in baie, fugeam la Andrei, ma mai chema in baie sa imi spuna/arate ceva si apoi statea langa mine cand il alaptam pe Andrei. Il bagam pe Andrei in pat si ii dedicam exclusiv lui Marc ultima jmatate de ora.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Ce bine ca au indraznit fetele sa zica ceea ce am gandit si eu, citind dimineata la cafea postarea Elenei. M-am gandit sa tac, sa nu mai dau eu nici o lectie, ca si asa sunt acuzata ca fac pe profa si in afara scolii , deh, deformatia!
Dar nu o fac decat pt. ca intentiile mele sunt cele mai bune.
Elena, ai gresit, iarta-ma ca o repet si eu....Eva e cea MARE, care INTELEGE cate ceva din ceea ce faci tu, Anna e cea mica, care deocamdata are nevoie doar .... fizica (ca sa zic asa) de tine. Adica nu intelege asa ca Eva, prezenta mamei si baita cu mama, si intimitatea si complicitatea cu mama ei. Dar Eva intelege, si stiu sigur ca sufera! Simte ca isi pierde mama! Iti imaginezi ce e in sufletul ei? DE aia te cere si te solicita, vrea sa se asigure mereu si mereu ca inca esti SI A EI!
Socrela NU E MAMA. Nu are cum sa fie....
Si eu cred ca trebuia s-o lasi pe Anna si sa ii faci baie Evei, s-o culci tu.
Te rog nu te supara, dar si eu, si Natalia, si Roli vorbim din experienta (nu tocmai placuta) avuta cu cei mari atunci cand s-au nascut cei mici.
Eu am mai zis, la noi a durat 1 AN procesul de adaptare/acceptare al lui Markus. An in care am mers si la psiholog (tipa de la mine de la scoala) cu el, ca eu eram de multe ori depasita de problema, plangeam seara cate un ceas in perna, ca nu mai stiam cum sa ma mai comport ca sa nu mai sufere el atat.
Asa ca te mai poti astepta la "revendicari" din astea din partea Evei.

Pupici, fug, cineva mucios si tusitor tocmai a facut kk !

Mergi la inceput