Topic - concediul medical, prenatal, postanatal(4)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
haille26 spune:
Stie cineva daca venitul din timpul concediului prenatal/postanatal, CIC, se ia in considerare la accesarea unui credit bancar?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haille26 Stie cineva daca venitul din timpul concediului prenatal/postanatal, CIC, se ia in considerare la accesarea unui credit bancar? |
Nu exista nicio reglementare legala - tine doar de politica bancii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
Exista vreo prevedere legala in baza careia mi se poate respinge dosarul depus pentru CIC daca am efectuat din concediul postnatal decat 42 zile, desi mai aveam de efectuat?
Mediajust spune:
citat din mesajul lui ariadna33 Exista vreo prevedere legala in baza careia mi se poate respinge dosarul depus pentru CIC daca am efectuat din concediul postnatal decat 42 zile, desi mai aveam de efectuat? |
Nu.
october_rust spune:
Buna seara,
Va supun atentiei o problema nelamurita care ma framanta. Sunt insarcinata in 37 de saptamani, trebuie sa nasc la finalul lunii decembrie. Sunt persoana fizica autorizata, am intrat in concediu prenatal la data de 25 noiembrie si tot atunci am facut si suspendarea activitatii de PFA la Registrul Comertului, inregistrata astazi la Finante. Problema este ca cei de la finante, care imi indicasera pasii necesari in cazul concediului prenatal/postnatal, mi-au spus ca aceasta suspendare de activitate trebuia facuta la finalul concediului de lauzie/inceputul concediului de maternitate de doi ani.
In cazul meu, va fi vreo problema in acordarea indemnizatiei de crestere a copilului faptul ca suspendarea activitatii s-a facut acum, la inceputul concediului prenatal? Si daca da, ce e de facut, reluarea activitatii pana la terminarea celor 126 de zile? Oricum, in perioada de concediu activitatea e natural suspendata, nu tai facturi, nu am incasari, nu am activitate propriu-zisa.
Sper ca am reusit sa fiu coerenta.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Daca nu ai avut venituri (facturi) e Ok.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
coco_79a spune:
Salutare...sunt noua in comunitate si vad postate multe subiecte interesante, printre care si acesta.
Sunt o mamica de feb2010, inca n-am intrat in concediu prenatal dar probabil o voi face in curand, insa ma preocupa altceva. Seful meu mi-a spus ca este posibil ca din aprilie 2010 sa intre in lichidarea firmei/ suspendarea activitatii pe perioada nedeterminata datorita crizei, in ce masura ma afecteaza pe mine aceasta problema?
Mediajust spune:
citat din mesajul lui coco_79a Salutare...sunt noua in comunitate si vad postate multe subiecte interesante, printre care si acesta. Sunt o mamica de feb2010, inca n-am intrat in concediu prenatal dar probabil o voi face in curand, insa ma preocupa altceva. Seful meu mi-a spus ca este posibil ca din aprilie 2010 sa intre in lichidarea firmei/ suspendarea activitatii pe perioada nedeterminata datorita crizei, in ce masura ma afecteaza pe mine aceasta problema? |
In masura in care nu vei mai avea slujba dupa ce te intorci din CIC, deci vei deveni somer sau iti vei gasi alt loc de munca.