Albinutze de Mai-Iunie 2009(42)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Nemora.............ce draguta a fost Karo!
Lavinia...........am admirat mancarea negrasa!![]()
Va rog cate un vot pentru nazdravani!
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1092 http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1091
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
otiliap spune:
madalinuza, de la un
si multa putere sa treceti peste toate problemele! 
pt iosef, sa se faca repede sanatos!!
cris-82, intr-una din pozele tale, am vazut un scaun de masina super. poti sa-mi spui pt ce greutate e si de unde l-ai luat?? ai pus- pe miruna in el??
referitor la sfecla: eu ii pun lui matei in papa sfecla pe care mai intai o aburesc, cam o data la 2 zile. e fff incantat, mai ales cand vede piureul rosu la culoare.
am sa reiau intrebarea pe care am pus-o intr-una din postarile anterioare: ati introdus in meniul piticilor gulia?? cum o preparati??
si inca o intrebare noua: in piureul de fructe puneti si portocale, clementine, grapefruit?? daca da, le fierbeti mai intai la aburi sau le dati asa crude?? ca eu inca nu i-am dat, dar as vrea sa-i dau, mai ales ca e si sezonul lor..
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
ana_micu83 spune:
uitati-va pe antena 2..se vb despre div!
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
otiliap spune:
bamsy, bine ai venit in stup!! frumusica foc printesica ta. 
dani3lla, denis al tau parca e matei al meu cand mananca, cu deosebirea ca al meu isi pune mancarea si in par si in urechi.
pt denis un 
anda-magda, felicitari pt dintisori!!
ancy-2405, felicitari pt kg si cm!!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
laurraa spune:
dani3lla, foarte bun tortul; multi multi anisori si sa dea Dzeu ca si macar pana la 18 ani sa papam tort de Sf Andrei si sa-i spunem La Multi Ani
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
alynta, votat Matei

fetelor, s avedeti ce am patit sambata seara (va pivestesc ca sa aveti si voi grija, sa luati suplimente si sa va hraniti bine): ma simteam molesita, sotul era in bucatarie si i-am spus ca ma duc in camera langa Maya ca mi-e rau un pic; m-am intins, am simtit ca se invarte totul cu mine, am apucat sa-l strig pe Radu si stiu ca a venit in usa si i-am spus ca nu mai pot vorbi; mi-am pierdut cunostinta, simteam cum cad in gol, ca vreau sa vorbesc si sa ma misc dar nu mai am contro asupra limbii, picioreleor, mainilor, nimic; Radu tipa la mine, mi-a tras 2 palme cat a putut el de tare (stiu din povestirile lui ca eu nu am simtit nimic) si am inceput sa-l aud cand mi-a pus sub nas otetul si am inceput sa-l simt; m-am dus imediat la urgente, ei cred ca a fost o cadere de calciu, am primit calciu intravenos, acum ma simt bine, dar nu va zic ca am plans ca bleaga numai de sperietura si fereasca Dzeu sa nu patesc cand sunt singura cu fata
de la alaptat si de 2 zile mi-a venit si menstruatia, in ziua aia mancasem mai nimic, stres, mereu "in priza" si am cedat

sunt fff puternica, "cal de cursa lunga" de cand ma stiu, dar nu stiu ce am patit acum
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
gabi78 spune:
LA MULTI ANI tuturor sfintilor Andrei! Sanatate, liniste si bucurii!
Tanatum Verde i-am dat eu baiatului si a fost exceptional! Ca sa il accepte normal ca inatai ne-am dat noi si apoi l-am lasat si pe el sa ne dea tot noua. Avea un inceput de faringita si siropurile de gat nu le accepta, le vomita.
dici merci pentru link-uri. Telefonul de la Fisher in romana era in Selgros si in Carrefour.
Am vazut-o pe Maya frumusica si streganrita.
Otilia nu cred ca e buna gulia. Cred ca baloneaza rau. Mie oricum nu prea imi place ...
Noi vom merge la un Andreiut micut care are vreo 7 luni si o sora de 3 ani juamte si sa vedeti ce circ acolo cu strigaturi. Sper sa nu uit sa iau camera foto si saa pozez puradeii.
Sa il ajutam pe Andrei!
gabi78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa alynta, votat Matei ![]() ![]() fetelor, s avedeti ce am patit sambata seara (va pivestesc ca sa aveti si voi grija, sa luati suplimente si sa va hraniti bine): ma simteam molesita, sotul era in bucatarie si i-am spus ca ma duc in camera langa Maya ca mi-e rau un pic; m-am intins, am simtit ca se invarte totul cu mine, am apucat sa-l strig pe Radu si stiu ca a venit in usa si i-am spus ca nu mai pot vorbi; mi-am pierdut cunostinta, simteam cum cad in gol, ca vreau sa vorbesc si sa ma misc dar nu mai am contro asupra limbii, picioreleor, mainilor, nimic; Radu tipa la mine, mi-a tras 2 palme cat a putut el de tare (stiu din povestirile lui ca eu nu am simtit nimic) si am inceput sa-l aud cand mi-a pus sub nas otetul si am inceput sa-l simt; m-am dus imediat la urgente, ei cred ca a fost o cadere de calciu, am primit calciu intravenos, acum ma simt bine, dar nu va zic ca am plans ca bleaga numai de sperietura si fereasca Dzeu sa nu patesc cand sunt singura cu fata de la alaptat si de 2 zile mi-a venit si menstruatia, in ziua aia mancasem mai nimic, stres, mereu "in priza" si am cedat ![]() ![]() sunt fff puternica, "cal de cursa lunga" de cand ma stiu, dar nu stiu ce am patit acum pupici mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Sanatate multa! Odihneste-te cat de mult poti si nu uita sa mananci.
Sa il ajutam pe Andrei!
anda_magda spune:
lauraa bataita 
sa nu mai faci asa ceva.....
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png