Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*15*
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
dana esti o mamica model...ca sa nu mai zic de copil 
auzi la ea, deja s-a trezit o singura data.....a papat si a bagat nani la loc, asa-i ?
Va pup !
Trecem la 3 fete Claucia distractie faina si cadouri cat mai multe. Daca vrei iti las si adresa mea ![]()
![]()
Claudia cum se simte papusica ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar scuze ca ma bag iarasi in seama Ioana ,ne-am confruntat si noi cu constipatia este de la Humana Milchzucker care e 100 % natural pot sa ii bagi in lapte o data pe zi la noi a functionat http://community.webshots.com/user/blanka75 |
nu poooootttt
ca mananca de la san.Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS
raluk16 spune:
Am intrat rapid sa vad vesti de la Andre. Vad ca nu sunt, asa ca ne rugam in continuare! Doamne ajuta!
Eu mai am din lista aia de raspunsuri din recuperari de ieri, dar acum ma bag la epilare pe componente, ca pana luni cand merg la doctor la control sa ajung peste tot ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monis5 spune:
Buna dimineata si de la noi 
Am intrat sa va salut si pup si sa va spun ca a nascut Andreeeeeeeee

Revin cand mai aflu ceva; momenta stiu doar ca e f frumoasa Chiara 
pupi 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
blankar spune:
Ioana se poate baga si in ceai dar din moment
ce ii dai san nu cred ca ii dai si ceai nu?
http://community.webshots.com/user/blanka75
adela2006 spune:
suede am citit ca-i tremura barbita lui mihnea la baita , noua dr ne-a spus ca ar fi lipsa de calciu , intreaba doctoru 
luto ce a crescut david
vad ca si la voi a ramas par doar jos la spate si la calin e la fel , ma distreaza de numa ![]()
ralucapaun superbe poze de fapt voi sunteti superbi , asta e de revista http://picasaweb.google.com/Ralucuta16/Natalia#5408719355960649458
aici e un concurs la farmaciile helpnet duci o poza cu familia si castigi tot felul de premii cu asta reusesti sigur 
iulika m-am mai uitat si peste pozele voastre , ce bine arati
iar bruce e un scump 
s-a trezit
sper sa reusesc sa mai revin
mi-era tare dor sa mai stau de vorba cu voi
eu va citesc in fiecare zi sa stiti ![]()

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Buna dimineata si de la noi ![]() Am intrat sa va salut si pup si sa va spun ca a nascut Andreeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Revin cand mai aflu ceva; momenta stiu doar ca e f frumoasa Chiara ![]() pupi ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |

Felicitari mami si recuperare rapida

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
4mykids spune:
Iulia,e tot cu febra mare ,dar i dau paracetamol la 6 ore,a dormit cu daddy azi noapte ca Isabella a avut chef de treziri dese,cel putin de 5 ori sa trezit azi noapte
,nu plange se foieste i dau titi suge 3 minute si se culca la loc.
Am reusit sa i iau doar crema cradle cap ieri ca nu am gasit sampon la Boots-ul nostru minuscul,asa ca maine o sa mergem sa luam cadou pentru Iulia si o sa caut la Asda.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
lutoniana spune:
Adela si mie imi era dor de tine, hai mai des pe la noi si baga niste poze cu grasunul sa-l mai vedem cum e.

lutoniana spune:
ma declar satisfacuta pe ziua de azi: am reusit sa-i tai unghiutele lui David ca doarme bustean...mai putin degetul mare cu care isi verifica amigdalitele.9 degetele din 10 cred ca e un procent bun,nu ?