**Zmeurici de iulie-august 2009 (16)**
Raspunsuri - Pagina 10
buburuza1979 spune:
OMG cat s-a facut ceasu'![]()
ma duc sa dorm ca in catva ore ma ia de noua cupilu' 
nush daca v-am zis ca sufar de insomnii si de aia bantui pe aici la ore din astea 
revin maine cu vesti de la noi ca acum e prea tarziu sau devreme ca nici nu mai stiu 
P.S vazut poze cu zmeurici minunate!

gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
pooh spune:
Neata!!!!!Cum a fost ieri liber pt. multi,sunt tare confuza,mi se pare ca azi e luni
.Sunt tare fericita,de 2 zile Balazs se intoarce de pe spate pe burta
....de pe burtica i-a reusit mai demult intoarcerea,doar ca aici il incurcau manutele.....dar s-a descurcat 
Fetele,voi ce nr. folositi la pampers?Eu am primit un pachet nr.4,i-am incerca si ni-s buni
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Buna si de la noi,
A fost un we prelungit asa ca am cam tras chiulul de la DC...dar de citit am mai citit ![]()
Sa zic si eu
Andreilor si Andreelor

Eva sa trezit azi prima oara abia la 4 juma..ce bine a mai fost
si apoi la 8 de tot..acum se joaca in la gym si sper sa i se faca somn in curand
..dar inainte s apape si ea ca am puso de 2 ori la san si mi la refuzat cu gura pana la urechi.
Va las ca am o tona jumatate de rufe de bagat la masina + asirator azi ca femeia nu vine sapt asta cu curatat
.
Pupacila
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
uliiasi spune:
Buna dimineata, zmeurici dragi!
Nu va mai invit la cafea...doar daca vreti decofeinizata...cred ca insomniile bebului meu aveau legatura si cu cafeaua pe care am baut-o in ultimele 3 zile. Azi noapte s-a trezit numai de 4 ori (si nu glumesc cand zic "numai", chiar sunt multumita), doar pt papa, nu s-a mai trezit sa scanceasca si sa ceara sa fie leganat si adormitla loc. Trezit, papat, mancat. Sa vad ca o tine tot asa, apoi o sa incep sa sper la rarirea meselor. Deocamdata sa vad ca doarme bine.
La multe lunite Edi de Giova, Albert Andrei de Dienutza si Luca Andrei de Ylla (apropo, ce mai stiti de Ylla?)
Ma duc si eu sa ma apuc de trebi ca bebe s-a culcat la loc. Ma duc sa fac loc pentru bradut ca e jale in sufragerie, numai bunica nu-i acolo...
Va pupacesc cu drag!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
lorelay_28 spune:
Neatza
Ce vreme e afara...
. Dupa zilele frumoase care au fost pana acum...ploaia asta ma indispune. Nu am chef de nimic desi am de calcat, de facut curatenie, mancare. Ufff fetelor...de cand am nascut in fiecare zi fac cate ceva in casa si tot nu se vede. Zilnic trebuie sa o iau de la inceput. M-am saturat sa tot fac smotru prin casa. Parca atunci cand mergeam la lucru nu se facea asa mizerie...Ce mi-ar placea sa fie mama aici sa ne resfete putin![]()
Maya doarme si eu ar trebui sa profit sa-mi fac treaba, dar nu am chef.. asa ca am intrat pe forum
Ieri Maya a reusit performanta de a se intoarce pe burtica singura

. Dupa cateva zile in care tot a muncitr la capitolul asta a reusit, si nu va inchipuiti ce bucurie pe ea...radea in hohote si chicotea. Si eu m-am bucurat asa de mult...
Programul de somn si-l mentine. Daca saptamana trecuta se culca seara pe la 9 si se mai trezea pe la 7-8 a doua zi, de 3 zile s-a intors la vechiul program de a se trezi o data pe noapte ( pe la 5) sa pape. Oricum sunt norocoase cu programul ei de somn ca vad ca sunt mamici care inca se trezesc de cateva ori pe noapte. Este adevarat ca ziua nu prea mai dormim dar macar recuperam noaptea.
Am vazut forografii cu zmeurici foarte frumoase. Avem niste copiii foarte frumosi aici in clubul nostru

Am auzit o zmeurica maraita...se pare ca s-a trezit.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
lorelay_28 spune:
Am gasit-o pe Maya suparata ca nu putea sa se intoarca pe burta din cauza jucarioarelor de langa ea. Nu vroiau sa se dea deloc din calea ei![]()
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
noce spune:
Buna dimineata si la multi ani (cu intarziere) mamici romance de peste tot! Sa ne crestem copilasii in pace!
(Apropo de pace, m-am saturat de atmosfera de razboi din fiecare an de 1 decembrie. Au trecut zeci de elicoptere militare pe deasupra blocului, faceau un zgomot asurzitor, prin intersectie treceau zeci de tancuri. Naspa mod de a ne sarbatori avem si noi)
Theea, la multe lunite inainte! (cu intarziere)
Dienuta, la multe lunite lui Andrei!
Multe lunite si lui Edi! Sa-l faci mare, Giova!
Sara-amira, cu intarziere iti urez si eu Bayram fericit! De cand am plecat din Constanta am uitat si cum se zice ![]()
Am facut si noi ieri 4 lunite si de bucurie ne-am ridicat in 4 labute. Doar ca nu stim sa ne deplasam in pozitia asta, doar radem cu gura pana la urechi. Si tot incercam sa mergem. O escaladam pe mami toata ziua.
Avem, 6,9 kg si 66 cm! Mari, domnule!
Giova, m-ai topit cu copiii tai! Sunt SUPERBI! N-am cuvinte. (decat ca as vrea si eu cat mai repede inca unul, tot baietel, daca se poate)
Lorelay, deja primul pas e facut. Acum nu te astepta sa-l convingi din prima, sotului meu i-a trebuit un an sa se lase el de carne si inca un an sa se gandeasca daca e de acord ca si bebe sa fie vege, an in care a tot intrebat in stanga si-n dreapta si a vazut cativa copii vegetarieni crescuti foarte frumos. Acum, tot el, cand aude de parinti care dau carne copiilor se mira ca le dau sa pape atat de nesanatos.
Incerc sa-ti scriu un pm, ca sa nu starnesc aici controverse.
Mq, vacanta frumoasa bunicii far, far away! Sa aveti zile frumoase si vesele cu ea acolo!
Flosideea, nastere usoara surorii tale, sa vina nepotelul sanatos! (te cred ca esti emotionata, abia astept sa o vad pe sor-mea gravida)
Fetelor, steamer este aparatul ala de gatit la aburi? Planuiti sa-l folositi in diversificare, e sanatos? Eu am niste retineri ca am vazut ca are farfuriile alea din plastic si stiu ca plasticul in combinatie cu mancare fierbinte emana niste chimicale.
Si noi papam numai painica de casa, facuta la fabricuta. Eu fac painea cea mai mica (900 gr) cu programul cel mai scurt (1.40 min) si in felul asta nu avem niciodata destula paine, deci mancam mai putina decat inainte, dar si mai sanatoasa. Eu o fac din 1 cupa faina integrala (grau/ secara/ orz), 2 cupe faina alba, 1 lingura ulei de masline, 1 cupa de apa, putina sare, putin zahar si apoi ce ne mai vine in gand: seminte de in, fulgi de cocos, tarate, germeni de grau, seminte de floarea soarelui sau de dovleac, etc
Noi suntem home alone. Tati e plecat din tara pt 2 zile, mami curajoasa
a zis ca nu urca in avion cu bebe, asa ca ne stricam somnul unul altuia cat e noaptea de lunga. 
Cica de maine se raceste vremea.
Of, era atat de bine, toamna in calendare si racoare de vara afara (15-18 grade).
Of, Filip are o noua distractie. Statul pe marginea patului si privitul in jos.
Cum il dau mai in spate, plange.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
inutsa spune:
Salutare si de la noi!
Va scriu pe fuga, am si citit pe fuga ce ati scris ca am una bucata zmeurica maraita rau de 3 zile
.
giova sa va fie de bine iesirea!
Am admirat si pozele cu frumoasele zmeurici!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
ungaras spune:
Buna zmeurici!
Moniland, ce, ma laudam ca a mers cu papa la 4 ore? aseara dupa baita de la 20:30 a papat 200ml, s-a trezit apoi la 23 :30 cu o foame si urlete, mama mama si a mai papat 70ml. Apoi nu imi mai aduc aminte sigur
dar cred ca s-a mai trezit si la 2 noaptea sau am visat, nu stiu. La 5:30 dimineata a papat 100ml tot dupa un trezit in urlete. Acum am reusit sa ii dau la 9:30 160ml. Inteleg ca ziua mai merge sa ii dau la 4 ore dar noaptea face cum vrea ea. Ca doar nu o sa o las sa planga si sa astept sa se faca 4 ore sa ii dau sa pape.
Se pare ca la al doilea copil stii mai multe, esti mai sigur in ceea ce faci. Eu?
cand zic ca incep sa inteleg cum merge treaba... se schimba ceva si gata m-a dat peste cap.
Aseara am imbracat-o in costumul de craciunita si i-am facut poze. Vrem sa facem felicitari de craciun cu poza ei. Doamne!! nu i-a placut deloc dar tot am gasit o poza frumusica.
Am descoperit ca ii place sa se uite pe reviste si ziare. O tin in brate la masa si deschid revista si ea se uita dupa o pagina pe alta, gangure si rade. Imi vine sa o mananc.
Acum e gata gata sa planga. De ce? ea stie. 
O zi buna!
Giova spune:
Neatza!
azi dau o
pt. cele 5 lunitze ale lui Edi!
La cat mai multe lunitze zmeuricilor Albert Andrei de Dienutza si Luca Andrei de Ylla
!
Asa ma bucur si eu cand ii vad impreuna...cand il vad pe Marco cum il imbratiseaza si-l mangaie pe Edi.
Cum Edi se uita mai mereu dupa marco, il striga si se infurie daca nu primeste atentie...sau rade in hohote mute
cand ii zice cate ceva marco.
Sunt tare dulci, imi insenineaza instant ziua. Sa dea DD sa fie asa si pe viitor.
Sotul e la Bucuresti, tocmai a aterizat...sa vedem daca gaseste taxi sa-l duca la hotel, unul decent, nu rechini dintr-aia care stau la infulecat prada.
Pooh noi avem nr. 4 la pampers, dar ne sunt cam fixi.
felicitari pt. intoarcerile lui Balazs.
Noce pai dai drumul...daca vrei sa fie diferenta mica intre ei. poate ai noroc si iasa tot baietel.
Uliiasi multumim de urari.
revin dupa ce mai citesc....
Blanca, Lorelay spor la
.
Ungaras am inteles cu vaccinul ala al vostru, eu ma refeream la cel ce urmeaza maria sa-l faca, de 4 luni, parca.
E frumos ce zici tu despre neastamparati, dar parca imi vine sa intru cateodata in pamant de rusine....sper doar ca edi sa fie mai linistit decat Marco. pana acum e ...puturos si lenes, nu argint viu ca frate-su.
Dienutza ninge la voi si la noi ploua....cica vine frigul, se strica si la noi vremea.
merg si eu la treaba, caci imediat trebuie sa o tai de-acasa.
si o zi buna sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)