Fiv in Ungaria 79

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didiloo

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:

buna!
tannoo, multumesc si mult succes!

ai primit vreo veste pentru maine ? pe cand ET ?
cu ce doctor faci FIV acolo ?

ne-au sunat si ne-au zis sa fim maine la ora 11 la clinica. au zis ca pot sa mananc, sa beau. noi mergem la dr. tandor

iti tin pumnii sa reusesti si sa fie bine pana la capat
cred ca inainte de ET se poate manca si consuma lichid ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Patricia rezultatul a fost betaHCG = 10,59 mlU/mL in ziua 14 de la ET, ziua 32 de la ultimul CM. Valoric se incadreaza, dar nu stiu daca nu e prea mica valoarea.Marti merg la Debrecen si probabil voi stii mai multe. Ma rog pt. meu.
Iti doresc bebei super glue
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Didllo exact eu am iesit ultima. Iti doresc succes si bebe lipiciosi
Alina sper sa fie bine pina la sf./ Iti multumesc de urari.
Mirela mie mi-a venit cam dupa 1 sapt., dar a fost durere. Curgea ca apa de la robinet. Cred ca am fost pe cm vreo 16 zile fara gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Mirela,
Faci bine ca te gandesti sa iti mai faci ceva analize.Uite, mie hematologul mi-a dat Clexane de 0.4 pt o mutatie pe care o are aproape 80% din populatie. Probabil pt ca fac fiv... Acum voi cere si o a doua parere, dar oricum, un tratament tot voi lua!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

vreau sa stiu de ce s a orpit din evolutie puiul meu, asa ca facem toata analizele posibile, data viitoare sa fiu sigura ca va fi bine.

Poate ca cel mai bine ar fi sa vorbesti la un cabinet care face analize genetice. In Bucuresti et stiu de GeneticLab ... si mai e unul dar am uitat cum se numeste, ahhhh .
Poate ca si la Giulesti... sau prin alte parti s-o face o analiza a conceptusului?...
Ideea e sa vb. cu un astfel de cabinet, iar produsul de conceptie o data eliminat (de obicei vine cam ca un cheag mare, dar mai dur... si se cunoaste ce este, pt. ca s vede sacul si placenta care arata cam ca o bucatica de conopida) sa il recuperezi intr-un borcanas steril si sa il predai spre analiza. Nu trebuie congelat, altfel nu se mai poate face analiza cromozomiala completa.

A fi bine daca ai afla dc. embrionul avea un defect genetic incompatibil cu viata sau nu. Eu n-am putut, am avortat spontan sambata spre seara si nu stiam unde sa ma duc :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Rubia, Patricia, Violeta 70, sa va dea DD numai rezultate pozitive si BB cumintei in burtici!

Mult noroc, va asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

fetelor, pentru analize genetice, eu va recomand cu incredere, in Bucuresti, spitalul Coltea; apoi Fundeni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gabi tare greu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
ne-au sunat si ne-au zis sa fim maine la ora 11 la clinica. au zis ca pot sa mananc, sa beau. noi mergem la dr. tandor

sa fie intr-un ceas bun! Sa va intoarceti cu lipiciosi

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Mirela, tu ai mai pierdut sarcini?
Ai mai ramas vreodata? Analizele genetice nu se impun dupa o singura pierdere, doar daca vrei tu sa le faci express.

Fa ce crezi tu ca e mai bine!

Mergi la inceput