Fiv in Ungaria 79
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tannoo25/tannoo25.jpg)
tannoo25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui didiloo
ne-au sunat si ne-au zis sa fim maine la ora 11 la clinica. au zis ca pot sa mananc, sa beau. noi mergem la dr. tandor |
iti tin pumnii sa reusesti
![](olala.gif)
![](olala.gif)
cred ca inainte de ET se poate manca si consuma lichid ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinamolnar spune:
Patricia rezultatul a fost betaHCG = 10,59 mlU/mL in ziua 14 de la ET, ziua 32 de la ultimul CM. Valoric se incadreaza, dar nu stiu daca nu e prea mica valoarea.Marti merg la Debrecen si probabil voi stii mai multe. Ma rog pt.
meu.
Iti doresc bebei super glue
Doamne ajuta!
patricia spune:
Didllo exact eu am iesit ultima. Iti doresc succes si bebe lipiciosi
Alina sper sa fie bine pina la sf./ Iti multumesc de urari.
Mirela mie mi-a venit cam dupa 1 sapt., dar a fost durere. Curgea ca apa de la robinet. Cred ca am fost pe cm vreo 16 zile fara gluma
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
vreau sa stiu de ce s a orpit din evolutie puiul meu, asa ca facem toata analizele posibile, data viitoare sa fiu sigura ca va fi bine. ![]() ![]() ![]() |
Poate ca cel mai bine ar fi sa vorbesti la un cabinet care face analize genetice. In Bucuresti et stiu de GeneticLab ... si mai e unul dar am uitat cum se numeste, ahhhh
![](bang.gif)
Poate ca si la Giulesti... sau prin alte parti s-o face o analiza a conceptusului?...
Ideea e sa vb. cu un astfel de cabinet, iar produsul de conceptie o data eliminat (de obicei vine cam ca un cheag mare, dar mai dur... si se cunoaste ce este, pt. ca s vede sacul si placenta care arata cam ca o bucatica de conopida) sa il recuperezi intr-un borcanas steril si sa il predai spre analiza. Nu trebuie congelat, altfel nu se mai poate face analiza cromozomiala completa.
A fi bine daca ai afla dc. embrionul avea un defect genetic incompatibil cu viata sau nu. Eu n-am putut, am avortat spontan sambata spre seara si nu stiam unde sa ma duc :(
mairis spune:
Rubia, Patricia, Violeta 70, sa va dea DD numai rezultate pozitive si BB cumintei in burtici!
Mult noroc, va asteptam cu vesti bune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tannoo25/tannoo25.jpg)
tannoo25 spune:
fetelor, pentru analize genetice, eu va recomand cu incredere, in Bucuresti, spitalul Coltea; apoi Fundeni ...
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didiloo ne-au sunat si ne-au zis sa fim maine la ora 11 la clinica. au zis ca pot sa mananc, sa beau. noi mergem la dr. tandor |
sa fie intr-un ceas bun! Sa va intoarceti cu
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
mairis spune:
Mirela, tu ai mai pierdut sarcini?
Ai mai ramas vreodata? Analizele genetice nu se impun dupa o singura pierdere, doar daca vrei tu sa le faci express.
Fa ce crezi tu ca e mai bine!