Fiv in Ungaria 79
Raspunsuri - Pagina 4
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atelocin74 Doar atit ? si de voi nu ne ziceti nimik ? |
suntem in febra stimularii; asteptam rezultatul final ...
si pentru tine
alla76 spune:
alinamolnar mersi pt info despre clinica din cantemir. ma uitam pe net la ei la servicii si nu am gasit beta. cat costa la ei si in cat timp elibereaza rezultatul?
tannoo, nu ne dai de veste ce si cum pe la voi? ne gandim la voi
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
irinaflorea spune:
Fetelor, la 4 dimineata ma paleste si pe mine sa-mi verific gasca. Al meu e plecat la o cantare si eu nu pot sa dorm fara el. Asa ca lucram ceva la calc, cu muzica data TTAARREE(in casti)
Ce Doamne iarta-ma atatea vesti aiurea!!!? Haideti cu ceva vesel!! Fetelor cu BBi la purtator,fetelor in focuri...haideti, dati-ne niste vesti bune cat mai repede!!
Incep eu: O prietena tare draguta de-a mea sta acasa dupa ce joi a fost la nenea Bodnar si i-a pus la caldurica 2 embrionasi mititei si dragalasi .Ma rog pentru ea si am emotii ca si cand eu as fi in locul ei. Imi doresc tare mult sa reuseasca.Haideti sa-i tinem pumnii!!!!!
Am citit ce ati scris despre ET cu embrioni congelati,si si pe mine ma intereseaza subiectul, ca trebuie sa recunosc faptul ca am sperante tare mici in legatura cu marele dezghet, nu stiu de ce.Numai nu-i vad sa supravietuiasca. Dar cine stie? Doar DD, faca-se voia LUI!!! Va
samira33 spune:
hellobuna dimi
irina...si noi ne-am trezit la 5 azi-dimineatza...inaintea ceasului-ca-l pusesem sa sune la 5,30 sa ne uitam la meciul lui Bute...daca stiam ca esti pe aici intram sa-ti tin companie
eu am incredere in decongelati...am facut ET cu decongelati...am avut 3 si 2 au rezistat decongelarii...si au luat-o din loc dupa dezghetarea completa.
asaaaaaa...
mai tarzior mergem pe la outlet-ul din Militari sa cumparam un cadou ca mergem azi la nepotelul nostru Andrei sa-l serbam...si poate mi se lipeste si mie de mana ceva pentru sufletelul meu
diseara ma duc impreuna cu sotiorul la meci,in Ghencea...ca noi avem abonament la stadion ...asa ca...va face fata cu mana...daca ma filmeaza
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hellobuna dimi irina...si noi ne-am trezit la 5 azi-dimineatza...inaintea ceasului-ca-l pusesem sa sune la 5,30 sa ne uitam la meciul lui Bute...daca stiam ca esti pe aici intram sa-ti tin companie eu am incredere in decongelati...am facut ET cu decongelati...am avut 3 si 2 au rezistat decongelarii...si au luat-o din loc dupa dezghetarea completa. asaaaaaa... mai tarzior mergem pe la outlet-ul din Militari sa cumparam un cadou ca mergem azi la nepotelul nostru Andrei sa-l serbam...si poate mi se lipeste si mie de mana ceva pentru sufletelul meu diseara ma duc impreuna cu sotiorul la meci,in Ghencea...ca noi avem abonament la stadion ...asa ca...va face fata cu mana...daca ma filmeaza |
neata
ma bucur ca esti vesela
noi mergem in targul de animale de casa
samira33 spune:
mirelush...vreti doar sa va uitati...sau cautati vreun animalutz de companie???
eu refuz sa ma duc la astfel de targuri si/sau pet-shop-uri...pentru ca nu rezist sa vin acasa fara vreun catzelush...de cand eram mica sunt lesinata dupa catzei...am avut pana acum un canis pitic negru,2 cockeri-unu auriu si unu negru,un lupusor care s-a transformat ulterior in ditamai uriasu si acum am un canis bej la tara.
insa acum realizez ca nu mai am timp sa ma ocup asa cum se cuvine de un animalutz si l-as chinui...asa ca ma tin deoparte de astfel de tentatii...da am zis ca atunci cand o sa avem bebe...o sa avem cu siguranta si un pufuletz alb...ca atunci poate ma mai linistesc si eu din goana asta nebuna in care singura ma bag.
pentru fetele din Bucuresti,amatoare de asa ceva...mai este azi la Polivalenta Targul Dulciurilor...am fost anul trecut...e o aglomeratie infernala...se imbulzeste lumea de zici ca se da ceva "mokka"...nici macar nu vezi ce se vinde pe la fiecare expozant...doar grupuri de oameni gramada...si niste preturi...de-ti vine sa mananci si ambalaju' la banii aia.
alinamolnar spune:
Alla beta costa 50 lei si rezultatul ti-l da a doua zi dimineata. Eu am vb cu fata de la receptie si mi-a spus asa mai soptit ca daca o sun pe mobil dupa masa imi poate spune rezultatul, desi nu ar prea fi voie. Oricum a fost tare draguta.
Samira iar incepi??????? Dulciuri???????? Eu nu sunt din Capitala si acum ce fac ????????????
pamy spune:
help me,please!!!Vreau adresa de e-mail a lui dr.Peter Kovacs de la clinica din Budapesta.
va pup
zapp spune:
Pamy, scrie-i pe adresa info@ivfpregnancycenter.com. Este adresa clinicii si trebuie sa scrii ca e in atentia lui Peter Kovacs.
va pup.
ps: azi am implinit 6 saptamani asa ca ma semnez:
zapp 6+