Goldie Pants - 28

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

voi faceti ce vreti ca eu ma dixtrez acilea

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

cu defilarea io zic sa mai asteptamsi sa aruncam mai intai o privire peste meniu poate li se face si lor pofta

JoAnn ...subiectul princupal e in mainile melesi nu a fost rapit.......decat de frumusetea mea

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

sister nu-mi mai bruia frecventa cu sporty...ca trec pa magic tv....sau poate vrei sa iti iau siguranta de la curent si sa iti las toata strada in bezna....poate asa evadeaza sor'ta si te detroneaza

stabilisi ce avem la meniu seara asta? ca de cand stai cu meniu ala in fata...si nu zici nimic...

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Buna fetele.
Mey da slaba miscare pe aici, unde sunteti toate?
Sa nu-mi ziceti ca va uitati la sporty tv.....din cate stiu numa oana prinde frecventa..
Anka, cred ca te dixtrezi de minune la munte, de nu ne trimiti nici macar un SMS..
Purple, Mj, Sister, JoAnn
O duminca placuta.

sa ne oxigenam creierul pentru saptamana care urmeaza...

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

neatza

more and more

liniste p'aci....cred ca baietii lu sister or fugit de acasa...si s-or adapostit pe la unele fete...si de aia e asa liniste..or profitat ca sister are ochi numai pentru magic...si isi fac de cap....sporty e in loc sigur...merge bine frecventa

u all

Mergi la inceput

buna fetele.....binenteles ca melodia zilei e pentru cinderellanoastra

oana ieri seara ai incurcat siguranta de la curent cu cablu de la net
mey de la magic tv sa va luati gandul ca nu dau autorizatie de functionareiar la www.youtube.com/watch?v=yGy9kOdJgj0&feature=player_embedded" target="_blank">sporty tv espira in curand

lisa vad ca azi l-ai salvat pe BAD da cu ziua de ieri ce facem?

mjtot sechestrata o fi?cred ca se intelege de minune cu bubu

ankaasteptem sa te intorci....sper ca ai avut grija de nasu sa nu raceasca

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me

Mergi la inceput

mey iona.....espira cand vreu io.....si cand vrea sporty...oricum....o sa renegociez cu el ca vreau banda mai lunga....sau larga...

mey mj unde esti ca deja ma ingrijorezi ma gandesc ca la bubu i-ai venit de hac....nu te-ai lasat prinsa. oricum..noi am dat o tura pe la bubu si e frumos acolo....n-am ce zice...

anka daca nici un sms nu ne-ai dat, inseamna ca e taaare bine acolo cu nashu si ca te dixtrezi bine ...sper sa nu prelungesti sederea pana la primavara. acolo prinzi ceva sporty tv? una alta?

purple tu ce faci? pa unde te plimbi? aduni probe pentru rechizitoriu.....ca nah...se intoarce iona....sau nu se intoarce?

lisa vad ca si sister incepe cu aceleasi simptome ca si iona...ii fug ochii dupa BAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Fetelor.Dar...sa spuneti drept, cine l/a pierdut pe baiatul asta?Pff...cum sta singurel acolo...

http://i26.tinypic.com/34zdojq.jpg

"I was born to never die/To live in bliss,to never cry
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."

Michael Jackson -Ecstasy (Dancing the Dream)

Mergi la inceput

oana....da stelili rosii cand le-ai primit?si nu zici nimiclasa sporty tv-ul si pregatestete de partyca tre sa o facem lata

JoAnn baiatul e luat oricum ..acu ramane sa stabilesc cu purple daca e black & white sau sporty

Make It A Better Place
For You And For Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

mey sister......cum adik ce facem cu ziua de ieri.....iaca oana mi-a zis azi ca orice regula are si o exceptie....iete ziua de ieri fu exceptia...

JoAnn, nu stiu daca e pierdut tipul...sau o asteapta pe purple sa o duca la o plimbare.....mi se pare a fi black shirt.

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput