Goldie Pants - 28
Raspunsuri - Pagina 10
iona2005 spune:
hai mey ca pana diseara gasesti neste haine sa pui pa tine
suntem pe drummai avem vreo 98 de km
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
hai mey ca m-ati convins, iaca am inceput sa defilez pentru cine are oki sa vaza
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
mey...da esti la fel de rapitoare ca si CT..ai grija sa nu se inamoreze sister si de tine pa bune.....stii ca este teoria lu bi...bu...nu mai tin minte cum i-o zice
v-ati inteles toate? pa mine m-ati luat sa fiu ratusca cea urata?
mj_girl spune:
mey nashico ce-ti trece prin cap??? duamne fereste
mey si inca nu am aparut in hainili da gala
lasa-ne cu textili nashico da hai ca zicem ca tine mey da in povestea cu ratusca cea urata care e finalu?? ha?? sau n-ai cetit pana la sfarsit??
fetili?? voi ce palaria mea faceti?? hai ca-s demna de CT nu?? nu mi-am pus io camesa galbina da suntem in ton
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
poi de la galbinu lui.....cu red de la pasiunea ta...se vede ce a iesit
lasa mei finalu de poveste...ca aia e alta treaba....conteaza povestea.....participarea...nu premiu aci e treaba grea pentru neuronu meu...vorbesc in pilde azi...daca e de la semnificatie...a zilei....cred ca m-a coplesti
mey da vezi ca tre sa defilezi....pa bune
sister....sor'ta ce planuri de viitor are? apare au ba?
lisa-marie spune:
mey, eram pe drum, acum am ajuns... in sfarsit.....e tare frumos aici la oana
mj, daca nu erai demna de CT demuuult era el in alte mreje prins...cu zuzili nu te joci....numa iona cate i-a plasat....dar stie el f bine ce are langa..
purple, tu cf? vrei o cafea de desteptare sau un imn?...iete vezi ca ti l-a pus sisteru.
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
purple_blue spune:
La multi ani!!!!!!!!
suntem pe drum, am avut neste probleme, dar ne-a salvat un prieten cu avionul personal.
Trebuie sa ne pregatim daca iese azi iona la interval.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
oana_n spune:
mey nu iese azi ca e pa pogonu meu de pamant azi petrecerea..si nu s-arata p'aci....ca nu indrazneste....si cum ebony e la JoAnn..cred ca mai iute defilzeaza pe la ea pa strada..decat p'aci...
deci...sa ne facem de cap azi....de ziua noastra
iona2005 spune:
haideti mey fetili sa incingem o horasau v-ati speriat ca iese sor'mea?ei bine nu vrea sa iasa......ii place sa stea de vorba cu reneesacu costumul lui ebonye calcat..sta in banca ei pana la urmatoarea okazie
Ok in hora nu vreti sa intrati....de un baschet ce spuneti?
www.youtube.com/watch?v=y9iv3lbFcME&feature=PlayList&p=F3814C1E3025C484&playnext=1&playnext_from=PL&index=16" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=y9iv3lbFcME&feature=PlayList&p=F3814C1E3025C484&playnext=1&playnext_from=PL&index=16
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
poi la baschet ma bag...si va arat ca va fac pe toate
JoAnn vad ca treaba cu ebony...sister insista ca e pa bune...nu sari la coafura ei?
restu..unde sunteti? jucam hora si apoi la basket?