pete pe fatza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Daca te referi la ce am folosit dupa peeling,pentru regenerare-Cicaplast.Tot de la LRP.Anthelios o folosesc doar ca propectie solara.Pentru hidratare folosesc uleiuri sau unturi nerafinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

dooku3, Retin A am folosit fara nici un efect, cateva luni.
Eu sint la a 3-a sedinta cu lumina intens pulsata, si voiam sa intreb cum se comport pielea ta? Eu am facut scoarta, in a 5-6-a zi cazut si ramas piele noua, roz-roz. Apoi intr-o saptamana pata a aparut din nou..Roz s-a transformat incet in maro. Poate putin mai palid ca inainte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

in sarcina mi-au iesit doua pete enorme sub ochi.....am scapat de ele DEFINITIV dupa un tratament de 3 luni cu UNITONE, crema depignemtanta + cea de protectie solara.

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Nem,cred ca e prea devreme sa vedem rezultate extreme.Trebuie facute cel putin 6 sedinte ca sa se vada ceva modificari.Eu tocmai de asta am ales IPL ca nu ma tine in casa.Exfolierea e foarte blanda comparativ cu laser sau orice peel chimic.Dar si rezultatele se vad mai greu,necesita mai multe sedinte.Dupa cum s-a comportat pielea pana acum,cred ca dupa a 4a sedinta voi putea spune daca merita sa mai fac sau nu.

Mergi la inceput