pete pe fatza

pete pe fatza | Autor: cathelin_A

Link direct la acest mesaj

am pata deasupra buzei superioare de anul trecut si nu stiu cum pot scapa de ea.care crema ar fi eficienta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Cum e pata, cum arata? E ca o umbra deasupra buzei superioare cumva?
Iei cumva anticonceptionale ( astea mai provoaca asa pete, sa stii)?

http://verze.ro
Simtul umorului inca nu a murit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Daca e o pata bruna e posibil sa fie si de la expunerea necorespunzatoare la soare, eu am avut una extrem de pronuntata, de ziceai ca am mustata....am folosit si diverse creme de depigmentar, dar nu au avut mare efect...Astfel de pete apar si cand esti insarcinata, eu o aveam insa cu mult inainte de a avea copilasul si nu stiu cum s-a intamplat, dar dupa ce am nascut s-a estompat...O metoda eficienta de estompare este laserul, dar atentie la expunerea la soare...

..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu

Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela7575 spune:

Mie mi-au aparut niste pete maronii sub ochi si la mustata,nici nu stiu cand,dar eu cred ca dupa ce am stat la soare.Unii zic ca le am de la sarcina, eu cred ca le aveam dinainte.Am folosit crema de depigmentare dar nu am vazut rezultat.In ultimul timp parca s-au mai estompat,fara sa fi facut ceva in sensul asta.Ma gandesc ca poate mi-au aparut si de la anticonceptionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cathelin_A spune:

nu iau anticonceptionale,eu zic ca ar fi din cauza expunerii la soare.ma dau seara cu lamaie dar bineinteles ca nu se vede nici un rezultat.am vazut ca o fata a scris cum ca prietena ei ar fi suferit la fel si ca o buna metoda ar fi kligman anti-pete .am dat pe google dar nu am gasit nimic stiti voi ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Incearca Unitine! Sigur vei fi multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

eu le am de la soare si anticonceptionale. In ultimii 3 ani am folosit suc de lamaie, de rosie, solutii si creme preparate de farmacie cu hidrochinona, Mela D de la La Roche Posay, ambele variante, Novadiol de la Vichy, Unitone de la Isispharma, Elcina cu extract de melc, crema de la Farmec pt pete si pistrui, White Objective de la Bioderma. M-am cremuit zilnic fara exceptie, iar de trei ani nu am iesit din casa fara ecran solar 50+. Fara nici un rezultat.
Acum incerc tratament cu lumina intens pulsata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetele!

Mi-au iesit pete pe fata, nu mustata, de vreo 4 ani, de la expusul necorespunzator la soare in tinerete. Eu nu am luat pilula niciodata. Deci am inceput sa iau masuri: am facut 2 ani la rand laser cu lumina fractionata (Fraxel) ultimul in materie. In primul an am vazut ceva, al doilea an, nimic, anul asta nu mai fac. De la primul fraxel folosesc lamaie dim si seara; cand ies din casa crema cu alta protectie 50+ ANGSTROM din farmacie, vara/iarna, soare/ploaie. Nu mai stau deloc la soare.
Mela-D de la Posay mi-a fost recomanddata si mie da inca nu am incercat-o.
Un tratament cu acid glicolic cred ca fie cel mai indicat.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Si eu am ceva probleme cu hiperpigmentarea.Am incercat Unitone,Mela-D,Novadiol,White Objective si nimic.Chiar Unitone mi-a accentuat problema.Am facut 4 peeling-uri cu AHA si parca incepuse sa cedeze..dar nimic spectaculos.3 Fraxel cu zero efect,2 peeling-uri cu TCA,nimic.
Iarna asta am decis sa incerc IPL-sunt la a doua sedinta.Mai fac cateva si sper sa ajute.Un dermatolog mi-a recomandat Tri-luma.Am citit review-uri pe net si nu am curaj inca sa o incerc-prea puternica.La fel si Retin-A.In plus,atata timp cat folosec una din ultimele doua,nu pot face nici un tratament gen laser,IPL.Asa ca,ori una,ori alta.
Si,bineanteles,OBLIGATORIU,in orice anotimp,protectie solara maxima!Eu folosec Anthelios de la La Roche Posay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cathelin_A spune:

Multumesc pentru raspunsuri,dar imi pare rau ca nu am gasit pe cineva care sa fii rezolvat aceasta problema.Pana la urma tot trebuie sa ajung la dermato.Sa vad ce o sa zica si daca imi va da ceva eficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Citat:
citat din mesajul lui dooku3

Si eu am ceva probleme cu hiperpigmentarea.Am incercat Unitone,Mela-D,Novadiol,White Objective si nimic.Chiar Unitone mi-a accentuat problema.Am facut 4 peeling-uri cu AHA si parca incepuse sa cedeze..dar nimic spectaculos.3 Fraxel cu zero efect,2 peeling-uri cu TCA,nimicEu folosec Anthelios de la La Roche Posay.

...ce crema/creme ai folosit pt peeling?
Crema de la La roche Posay este cu factor de protectie, si o folosesti pe post de crema hidratanta?

http://verze.ro
Simtul umorului inca nu a murit!

Mergi la inceput